שלום רב .
בשל עזיבת תחום הקולנוע ביתי ומעבר לסטריאו נטו בגלל שכל השימוש שלי במגבר הוא רק למוזיקה אין לי יותר צורך ברסיבר.
אז מצאתי ביד שניה שתי מגברים אני מתלבט בניהם:
Cambridge Audio A500 זה מכשיר יחסית חדש. יד שניה ב1500
ויש מכשיר די ישן אבל נראה לי טוב rotel ra980bx
יד שניה ב1400
http://europe.rotel.com/support/pdfs/ma ... a980bx.pdf
מי שמכיר את אחד המגברים שירשום לי חוות דעת בבקשה.
הקטע שהרוטל יותר חזק 100RMSx2 AT 8 OHMS
והקמברידג' 65RMSx2 at 8 Ohms
ואני רוצה המלצה לרמקולים עדיף יד שניה ואם אין אז חדשים שילכו טוב עם אחד המגברים
אני מעדיף רצפתיים.
המוסיקה שאני שומע זה טראנס ,אלקטרונית,מזרחית,וראפ .
חשוב שהרמקול ירד נמוך ושיהיה באס מדויק.
וחשוב גם שהטוויטרים לא יהיו צעקניים כמו סרווין וגה וJBL.
זה הולך להיות מחובר למחשב עם אודיוגי 2.
ובעתיד אני רצה לקנות גם CD של רוטל או נאד.
בתודה אלדד.
מתלבט בין שתי מגברי סטיראו יד שניה.
המוסיקה שאתה שומע מאד שונה משלי.... אמנם...
הצעד הראשון שעליך לעשות - לשמוע... תבוא למקומות שמציעים את הדברים הנ"ל למכירה ותשמע אותם (וכמובן עם הדיסקים שלך). אולי תראה מייד שאתה לא מסתדר עם אחד מאלה (או שניהם)...
אתה יכול גם ללכת לחנויות ולשמוע דגמים של אותם חברות ולהחליט האם באופן עקרוני אתה אובה את הסאונד של החברה או לא... כך גם תוכל לשמוע צירופים של רמקול+הגברה...
GOOD LUCK
הצעד הראשון שעליך לעשות - לשמוע... תבוא למקומות שמציעים את הדברים הנ"ל למכירה ותשמע אותם (וכמובן עם הדיסקים שלך). אולי תראה מייד שאתה לא מסתדר עם אחד מאלה (או שניהם)...
אתה יכול גם ללכת לחנויות ולשמוע דגמים של אותם חברות ולהחליט האם באופן עקרוני אתה אובה את הסאונד של החברה או לא... כך גם תוכל לשמוע צירופים של רמקול+הגברה...
GOOD LUCK
בכל מקרה אני צריך חוות דעת על המגברים הנ"ל באופן כללי לא חייב רק לפי סוג המוזיקה
אלא איזה מבניהם עדיף לקנות ואיך המחירים האם סבירים?
האם למישהו יש את אחד המגברים האלו ויש לו חוות דעת?
אני בטוח שלא יהיה לי בעיה עם הצליל שלהם גם ככה אני עושה עליה ברמה שאני מחליף תרסיבר שלי לרוטל או קמברידג'
ורמקולים אני גם צריך חדשים גם נמאס לי מהוורפידל אטלנטיק 400 הבאתי אותם בזמנו בגרושים עם 5 שנים אחריות סתם בשביל לראות סרטים.
אני יש לי נטייה אודיופילית ויש לי גם תקציב ,פשוט יש כל כך הרבה רמקולים שקשה לי לחשוב על איזה כיוון.
השימוש שלהם זה רק למוזיקה.
אלא איזה מבניהם עדיף לקנות ואיך המחירים האם סבירים?
האם למישהו יש את אחד המגברים האלו ויש לו חוות דעת?
אני בטוח שלא יהיה לי בעיה עם הצליל שלהם גם ככה אני עושה עליה ברמה שאני מחליף תרסיבר שלי לרוטל או קמברידג'
ורמקולים אני גם צריך חדשים גם נמאס לי מהוורפידל אטלנטיק 400 הבאתי אותם בזמנו בגרושים עם 5 שנים אחריות סתם בשביל לראות סרטים.
אני יש לי נטייה אודיופילית ויש לי גם תקציב ,פשוט יש כל כך הרבה רמקולים שקשה לי לחשוב על איזה כיוון.
השימוש שלהם זה רק למוזיקה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: