מה הסיבה שסדרות חדשות עדיין משודרות ב 4:3 על ידי יס?
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היום ראיתי פרק מוקלט ביס מקס של "סוכן מחוק" וקלטתי שהסדרה משודרת ב 4:3, למרות שהיא חדשה יחסית ומשודרת בערוצי הבית של יס.
למה זה מגיע לנו?
למה זה מגיע לנו?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
טמטום של אחד משני הצדדים - המבקש או המספק.
או שמי שאחראי לכך ב- yes סימן הזמנה של העונה של הסדרה ב- 4:3 במקום 16:9, או שמי שאחראי לספק את הקלטות ל- yes סיפק לה קלטות 4:3 למרות שביקשה 16:9.
זה קרה בעבר עם העונה ה- 2 של "היחידה" (עונות 1 ו- 3 היו במסך רחב).
ד"א, גם העונה הראשונה של "סוכן מחוק" הייתה ועודנה במסך רחב.
או שמי שאחראי לכך ב- yes סימן הזמנה של העונה של הסדרה ב- 4:3 במקום 16:9, או שמי שאחראי לספק את הקלטות ל- yes סיפק לה קלטות 4:3 למרות שביקשה 16:9.
ד"א, גם העונה הראשונה של "סוכן מחוק" הייתה ועודנה במסך רחב.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

מילא אם זה היה מקרה חריג, אבל זה ממש לא כך. זה רק המקרה האחרון בשורה והאמת שזה מתחיל לעלות לי על העצבים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- smallville4r
- חבר ותיק

זה לא HD, זה upscale.sagioto כתב:ד"א גם גרסת הHD של הסדרה משודרת ב-3:4- הזוי!...
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

בפעם הבאה שזה יקרה ליס אני מוכן להעביר אליהם בפרטי כמה לינקים שמהם הם יוכלו להוריד ב Bittorrent את גרסת ה 16:9 שתהיה כנראה do באיכות טובה יותר ממה שהם מקבלים בקלטות.smallville4r כתב:טמטום של אחד משני הצדדים - המבקש או המספק.
ד"א, גם העונה הראשונה של "סוכן מחוק" הייתה ועודנה במסך רחב....
אז אתה אומר שהם משדרים upscale בערוצי הHD?smallville4r כתב:זה לא HD, זה upscale.sagioto כתב:ד"א גם גרסת הHD של הסדרה משודרת ב-3:4- הזוי!......
את האמת שמתי לב שמאז שהתחילו לדבר על הmaxHD ירדה האכות בערוצי הHD אבל לא תיארתי לעצמי שהם התחילו לשדר תכני upscale- זה די עבודה בעיניים
- smallville4r
- חבר ותיק

תכנים של- yes אין זכויות עליהם ב- HD משודרים ב- upscale. השאר ב- HD. רוב התכנים עדיין ב- HD. וזה רק בערוצי הסדרות. שאר הערוצים ב- HD משדרים כל הזמן ב- HD. ולא שמתי לב לשום ירידה באיכות.sagioto כתב:אז אתה אומר שהם משדרים upscale בערוצי הHD?smallville4r כתב:זה לא HD, זה upscale.sagioto כתב:ד"א גם גרסת הHD של הסדרה משודרת ב-3:4- הזוי!......
את האמת שמתי לב שמאז שהתחילו לדבר על הmaxHD ירדה האכות בערוצי הHD אבל לא תיארתי לעצמי שהם התחילו לשדר תכני upscale- זה די עבודה בעיניים...
שירשמו למטה אם זה NATIVE HD או לא כמו שראיתי שעושים ביורוספורט...smallville4r כתב:תכנים של- yes אין זכויות עליהם ב- HD משודרים ב- upscale. השאר ב- HD. רוב התכנים עדיין ב- HD. וזה רק בערוצי הסדרות. שאר הערוצים ב- HD משדרים כל הזמן ב- HD. ולא שמתי לב לשום ירידה באיכות.sagioto כתב:אז אתה אומר שהם משדרים upscale בערוצי הHD?smallville4r כתב:זה לא HD, זה upscale.sagioto כתב:ד"א גם גרסת הHD של הסדרה משודרת ב-3:4- הזוי!......
את האמת שמתי לב שמאז שהתחילו לדבר על הmaxHD ירדה האכות בערוצי הHD אבל לא תיארתי לעצמי שהם התחילו לשדר תכני upscale- זה די עבודה בעיניים......
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

זו לא הסיבה וכאן אני דווקא מצדיק את יס. מה שהם עושים זה שכפול מבחינת תוכן ולוח משדרים של ערוץ הסדרות ב SD לערוץ הסדרות ב HD. זה מהלך נכון לחלוטין והשידור של תכנים שעברו Upscale כדי למלא את המקום של תכנים שעליהם אין ליס עדיין זכויות שידור מוצדק.
אולי צריך לסמן אותם בנפרד כדי שלא יתלוננו על עבודה בעיניים אבל זו לא הנקודה. אני רוצה את התכנים ב 16:9. אילו הייתי מסתפק ב 4:3 שעובר מתיחה הייתי נשאר בהוט.
אולי צריך לסמן אותם בנפרד כדי שלא יתלוננו על עבודה בעיניים אבל זו לא הנקודה. אני רוצה את התכנים ב 16:9. אילו הייתי מסתפק ב 4:3 שעובר מתיחה הייתי נשאר בהוט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
בהחלט.
את הנושא שהסדרות כמו PRISON BREAK משודרות ב-UPSCALE גילינו בעצם שם.
את הנושא שהסדרות כמו PRISON BREAK משודרות ב-UPSCALE גילינו בעצם שם.