השוואת HTPC ומזרימדיה בחנות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shahafz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אולי שאלה קצת טיפשית אבל תודו שהגיונית:

יש חנויות שניתן לראות ולהשוות HTPC ומזרימדיה? אתם יודעים, כמו שמשווים LCD ופלזמה...

תודה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

תשמע - הבעייה הכי גדולה, זה שלמרות ריבוי המזרימדיות, מלבד השוני בין הNMT ל DVICO - יש שתי מערכות להתנסות איתן, לעומת זאת, בHTPC - יש כמה וכמה תוכנות להפעלתו. וגם כאן זה מאוד תלוי במי שהכין את המחשב, ובחומרה של המחשב.

חשבנו לעשות מעין קורס במסגרת בית הספר לקולנוע ביתי במסגרתו יוצגו תוכנות ההפעלה השונות, וממולם מזרימדיה, וכמובן - לתת לסטודנטים להתנסות עם הכל.
במידה ויהיה ביקוש - נלחץ על הגז בעניין ;)

shahafz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

תודה

שליחה #3 

תודה על התשובה.

רעיון לבעלי הידע: חנות שמתמחה במזרימדיה ו HTPC שכוללת חדר תצוגה עם מספר דוגמאות. ניתן לראות דוגמאות בססיות של set up ראשוני ומחשבים יותר משודרגים...

וכמובן לרכוש מה שרואים :wink:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אני חושב שיש בעיה בסיסית בצורך בהשוואה הזו:

1. אחד היתרון/חיסרון (תלוי איך מסתכלים על זה) של מזרימדיה מול HTPC הוא ההתעסקות שנדרשת כדי להגיע למצב ש-HTPC עובד כמו שצריך לעומת OUT OF THE BOX של מזרימדיה.
אז איך בדיוק משווים את הנקודה הזו?
2. אחת הדרישות העיקריות או היתרון העיקרי של HTPC זה היכולת שלו להקליט, כלומר, להיות PVR. אפשרות כזו לא קיימת (עם EPG כמו שצריך) באף מזרימדיה. אם זו דרישה בסיסית, אז שוב, אין בכלל בסיס להשוואה.
3. חסרון נוסף של ה-HTPC זו ההתעסקות שצריך להמשיך איתה במערכת (עידכונים, קודקים, אינטי וירוס וכו'), איך בדיוק "מתנסים" בזה בחנות או בהדגמה?
4. אם אתה לא רוצה בכלל להתעסק עם התקנות וקינפוגים אלא רוצה לבדוק "מוצר מול מוצר", HTPC יהיה יקר מאוד פי שניים או שלושה מול מזרימדיה, אז שוב, זה לא בר השוואה.
5. HTPC היא חיה מאוד ורסטילית וסופר גמישה. היא יכולה גם להיות מערכת אבטחה ושליטה על קונטרולרים של בית חכם וגם לגלוש באינטרנט וגם לשחק משחקים וכו' וכו'....האם אחד או יותר מהדברים הללו זו דרישה? אם כן, אז מה ההשוואה בכלל?

מה שאני מנסה לאמר זה שההשוואה מראש היא לא נכונה כי אנשים ייבחרו את זה לא בתור "נגן מדיה מול נגן מדיה" אלא מתוך דרישות שונות לגמרי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

shahafz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אני מסכים עם מה שאתה אומר.
אם היה מקום בו אוכל לראות מה אני מקבל בשני המוצרים זה היה התחלה טובה להחליט כמה שווה לי להשקיע ומה אני אקבל בתמורה (לדוגמא, הקלטה. האם זה קל? מה האפשרויות? למה לא של YES\HOT וכו'). לא תמיד כשקוראים תאורים מבינים למה בדיוק המכשירים מסוגלים. ברור לי שקשה לראות HTPC מכוון שיש אין ספור אפשרויות, אבל כמו שיש מחשבים עם set up מוגדר מראש בכל מיני מחירים בטח אפשר לעשות משהוא דומה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”