בושה וחרפה!!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עצם העובדה שלא הגבתי ל-shldenon ולא המשכתי את השירשור,ברור לך שאין צורך בכרטיס צהוב,ואיפו שטעיתי הגבתי ל-keyser.MartinHSabag כתב:ocsi ו-shldenon,
אני מבקש משניכם להירגע ולשנות את הסגנון הזה ומהר.
סגנון ההתנצחות הזה ברמה האישית לא מקצועי, לא תורם לאף אחד ולא מתאים לסגנון האתר.
ראו זאת כאזהרה אחרונה....
בסך הכול אני חדש בפורום שלכם,ולומד הרבה מהידע המקצועי הרב של הרבה חברים.
כנראה שיש לך עודף זמן מיותר או שאין לך שום מושג בכלכלה....keyser כתב:אני גם יודע שהם לא אמינים ושהם... וכולי וכולי וכולי. ואני כבר יודע כמה תלאות אני יעבור עד שאקבל את המכשיר. אבל תודו שאחרי שאקבל אותו המחיר הוא מחיר טוב... הנושא של השירשור הוא השירות שקיבלתי, ואני עדיין רותח מזעם על העניין הזה. זה פשוט גובל בטימטום. חכו, זה עוד לא נגמר. זכיתי בעוד מכרז, בואו נראה איזה קשיים הם יערימו הפעם....
אתה הלקוח הקלאסי של פירלאס והפריאיר המתחלף המוצהר שלהם.
חושב שקנה ב 3000 שקל ודפק את העולם (כשהמוצר עולה עשירית ...כעודף/מוצר שיצא מקו היצור) .
אני אישיתי לא הייתי מתקרב למוצר שמשווק ע"י פירלס , גם אם זה היה זה שעון שוויצרי (כשגם שהוא מקולקל מראה פעמיים ביום את השעה המדוייקת).
לא מבין אנשים שכמוך !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
mardor באמת שאין לי כח עוד פעם להגיב לתגובה שלא ראויה לתגובה... אז ככה: יש לי תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים שעבדתי קשה בשבילו ואתה לא תיקח לי אותו במשפט אחד חסר מחשבה. גם אין שום רמיזה שלי לכך שאני מרגיש שדפקתי את העולם אז מספיק עם זה.
אני מציע לך, לפני שאתה כותב תגובה חסרת אחריות, לעשות את הדברים הבאים:
1. לא להשמיץ אותי באופן אישי, יש דרך וצורה לכתוב שאתה לא חושב שהעיסקה היא טובה.
2. להכנס לאתר של ט.ר - אלקטרו סטריאו (היבואן הרישמי של פיוניר) www.pioneerisrael.co.il או לקפוץ אליהם לרחוב ארלוזורוב בת"א, או להתקשר אליהם ל- 03-5220135, ולבדוק אם הדגם עליו דיברתי הוא עודפי יצור, או מוצר שיצא מקו היצור (ויגידו לך חד משמעית שלא, ושיש מלאי כמעט בלתי מוגבל כרגע של המוצר הזה).
3. אחרי כל זה- תבדוק כמה עולה המוצר בכל חנות שהיא, ותגיד לי אתה אם המוצר הזה ספציפית לא ייתן לי תמורה יפה ל 2,578 ש"ח, הרי בלי קשר לפירלס- צריך להסתכל על מוצר, מה הוא נותן לך, וכמה אתה משלם על מה שהוא נותן לך.
4. תקרא את התגובה של carmonle בעמוד הקודם, אולי זה יעזור לך להבין למה אני י-ו-ד-ע שהעיסקה טובה.
אני בטוח שאני ושאר חברי האתר ישמחו לתגובות שמנוסחות בשפה קצת יותר יפה.
שיהיה יום טוב ושבוע מצויין!!!
אני מציע לך, לפני שאתה כותב תגובה חסרת אחריות, לעשות את הדברים הבאים:
1. לא להשמיץ אותי באופן אישי, יש דרך וצורה לכתוב שאתה לא חושב שהעיסקה היא טובה.
2. להכנס לאתר של ט.ר - אלקטרו סטריאו (היבואן הרישמי של פיוניר) www.pioneerisrael.co.il או לקפוץ אליהם לרחוב ארלוזורוב בת"א, או להתקשר אליהם ל- 03-5220135, ולבדוק אם הדגם עליו דיברתי הוא עודפי יצור, או מוצר שיצא מקו היצור (ויגידו לך חד משמעית שלא, ושיש מלאי כמעט בלתי מוגבל כרגע של המוצר הזה).
3. אחרי כל זה- תבדוק כמה עולה המוצר בכל חנות שהיא, ותגיד לי אתה אם המוצר הזה ספציפית לא ייתן לי תמורה יפה ל 2,578 ש"ח, הרי בלי קשר לפירלס- צריך להסתכל על מוצר, מה הוא נותן לך, וכמה אתה משלם על מה שהוא נותן לך.
4. תקרא את התגובה של carmonle בעמוד הקודם, אולי זה יעזור לך להבין למה אני י-ו-ד-ע שהעיסקה טובה.
אני בטוח שאני ושאר חברי האתר ישמחו לתגובות שמנוסחות בשפה קצת יותר יפה.
שיהיה יום טוב ושבוע מצויין!!!
מאחל לך אריכות חיים.....
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים