בושה וחרפה!!!
-
keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
כבר תקופה די ארוכה התעניינתי לגבי רכישת די וי די מקליט. לומר את האמת די חיכיתי לטושיבה של ה 160G אותו חבר היה אמור לסדר במחיר טוב. ערב אחד גלשתי לתומי, והחלטתי להשתתף במכרז ב-ואללה שופס על ה-פיוניר 433. הסכמתי להתפשר על פחות מ-160 ג'יגה אם אצליח להוציא אותו במחיר טוב. חשוב לציין שמחיר ה-433 בכל חנות היום הוא 3,990 ש"ח. השתתפתי במכרז, ולאחר "קרב עכוב מדם" זכיתי בו במחיר של 2,578 ש"ח. מחיר פצצה!!!! שמחתי עד הגג. חלפו להם יומיים ועדיין לא התקשרו אלי ל-ודא שאכן אני מעוניין במוצר(מניסיון עבר הם מתקשרים יום למחרת). התקשרתי ל-פירלס- החנות שמספקת את המוצר, והם אמרו שהיה להם סירוב בכרטיס. בדקתי את העניין עם הבנק, והבנק אמר שיכול להיות, אבל אין בעיה, סידרו מסגרת באותו רגע כדי שהעיסקה תצא לפועל. התקשרתי שוב לפירלס ואמרתי שיחייבו את הכרטיס, הנציג אמר אין בעיה, נחייב ואם הכל בסדר המוצר יגיע אליך תוך 14 ימי עבודה. עד כאן בסדר. ממש לפני חצי שעה, אחרי שראיתי שהם שוב לא עידכנו אותי, החלטתי להתקשר שוב לפירלס, כדי לבדוק שהעיסקה יוצאת לפועל. לא לחוצה לי האספקה, רק חשוב לי לדעת מה לעשות. ענתה לי נציגה, בדקה לפי תעודת זהות, ואמרה לי שהעיסקה ע"פ המחשב מבוטלת. אמרתי לה מה פתאום מבוטלת, על מה ולמה, היא אמרה שלא היה אישור לכרטיס בפעם הראשונה. אמרתי לה שדיברתי עם נציג ושסידרנו את זה, היא בדקה, וחזרה אלי בטענה שמבחינתם העיסקה מבוטלת, שאני לא יכול להזמין פעמיים. אמרתי לה שלא יכול להיות כזה דבר, הרי אחרי שדיברתי איתכם הלכתי לבנק וסידרתי את זה במיוחד, היא אמרה חד משמעית שאין מה לעשות, זה מכשיר שעולה 4000 ש"ח ואם אני רוצה אני צריך שוב לזכות במכרז. הבנתי שאין עם מי לדבר, ופניתי ל-ואללה שופס. עכשיו בעודי כותב את שורות אלה אני ממתין לראות האם ואללה יעשו משהו בנידון. מה שבטוח, שרמת שירות כזו הרבה זמן לא ראיתי. פשוט מופרך לחלוטין!!
אגב, אני בטוח שאם הייתי זוכה בו ב- 3500 ש"ח למשל, היו מספקים את המוצר מהר מאוד.
אני עדיין ממתין לראות אם ואללה יעשו משהו בנידון... אני אעדכן אתכם תהיו בטוחים....
אגב, אני בטוח שאם הייתי זוכה בו ב- 3500 ש"ח למשל, היו מספקים את המוצר מהר מאוד.
אני עדיין ממתין לראות אם ואללה יעשו משהו בנידון... אני אעדכן אתכם תהיו בטוחים....
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני בטוח שאתה לא הראשון ולא האחרון שסובל מהקיצוצים במסגרות האשראי.
במידה מסויימת זוהי אשמתך. אני הייתי דואג להשיג משהו כתוב מהנציג הזה שהבטיח שהוא יחייב אותך שוב.
במידה מסויימת זוהי אשמתך. אני הייתי דואג להשיג משהו כתוב מהנציג הזה שהבטיח שהוא יחייב אותך שוב.
Good advise $5, me shut up $10
-
keyser
- עוסק בתחום

זה לא קשור כ"כ לקיצוצים... יש לי כסף בלי עין הרע ולא קרה כלום. ברגע שפניתי לבנק אמרו לי לך תבצע את העיסקה אין שום בעיה... תאמין לי tamiral אני עסקתי בזה... כשרציתי למכור משהו, ניסיתי להשיג אישור לעיסקה בכל דרך... הם אפילו לא יצרו איתי קשר, כלומר אם לא הייתי מנסה לברר בכוחות עצמי, מבחינתם עדיף לא לא להוציא לפועל את העיסקה. לגבי כך שהייתי צריך לקבל משהו כתוב, זה אתה צודק, ולמדתי לפעם הבאה.
-
keyser
- עוסק בתחום

ממש ברגע זה נסגר עוד מכרז, שבכל זאת נכנסתי והשתתפתי בו, וזכיתי בפיוניר 520 בדיוק באותו מחיר!! הפעם דאגתי גם לברר שלא תהיה בעיה עם הויזה, ובואו נראה איך יפעל השירות הפעם.
פירלס
יש לי נסיון מר עם מוצרים של החברה הזו.
רכשתי מפירלס שני מכשירי דיוידי של פרוסאונד .
המכשיר הראשון החזיק בקושי חודשיים והמכשיר השני כשנה.
ודרך אגב הם מפרסמים שהדיוידי הזה הוא מגרמניה (שקר וכזב).
יצרתי עמם קשר ואף הגעתי עד למנהל החברה אולם יחס כזה מזלזל וחסר אכפתיות אפשר לקבל מחברה ששמים פס בלשון המעטה על לקוחותיה. לא נראה לי שמשהו מבין שם מה זה שירות לקוח. אני מקווה שחברה זו לא תחזיק מעמד ותסגר כי חברה זו עושה עוול ללקוחות רבים.
אני במקומך לא הייתי נוגע במוצר שלהם במיוחד לא בעלויות כאלה. כשמכשיר כזה יתקלקל לך תווכח לגלות שיש לך עסק עם נוכלים שזה לא חדש לך. אל תתעסק איתם. שירות זה לא פחות חשוב מחסכון מסוים ברכישת המוצר. ותחשבו על זה!
רכשתי מפירלס שני מכשירי דיוידי של פרוסאונד .
המכשיר הראשון החזיק בקושי חודשיים והמכשיר השני כשנה.
ודרך אגב הם מפרסמים שהדיוידי הזה הוא מגרמניה (שקר וכזב).
יצרתי עמם קשר ואף הגעתי עד למנהל החברה אולם יחס כזה מזלזל וחסר אכפתיות אפשר לקבל מחברה ששמים פס בלשון המעטה על לקוחותיה. לא נראה לי שמשהו מבין שם מה זה שירות לקוח. אני מקווה שחברה זו לא תחזיק מעמד ותסגר כי חברה זו עושה עוול ללקוחות רבים.
אני במקומך לא הייתי נוגע במוצר שלהם במיוחד לא בעלויות כאלה. כשמכשיר כזה יתקלקל לך תווכח לגלות שיש לך עסק עם נוכלים שזה לא חדש לך. אל תתעסק איתם. שירות זה לא פחות חשוב מחסכון מסוים ברכישת המוצר. ותחשבו על זה!
חומר למחשבה....
אתה המקרה קלאסי למה פירלס צוחק כל הדרך אל הבנק...
כמו גם האנשים שקונים סט רמקולים ב-900 ש"ח וחושבים שדפקו את העולם,
ומרגישים כאילו זכו בפייס (רק אם היו יודעים כמה זה עולה לפירלם
)
זה לא המקום להכנס להסבר איך פירלס עובד ,איך המיכרזים עובדים מה הזכויות שלך בקשר לזכיות שלך במיכרזים,איף שולטים במחירים המוצגים ב-ZAP,אבל יש לי הרגשה שהייתה בלהט כל כך גדול לזכות ב-DVD מקליט (נכון 520 מספר יותר גדול מ-433,אבל לא בהכרך יותר חדש בטור דגם
),שכניראה שכחתה לבדוק את המפרט לעומק,והתייחסתה רק למה שהם רשמו במפרט:
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1794018
האם אתה מודעה שזה דגם ישן יותר מ-433,ושיש לו כונן DVD ולא צורב DVD:
http://www.pioneerelectronics.com/pna/p ... lComponent
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=22
אבל אם אתה בכל זות מתעקש להיות לקוח גהה
של פירלס,תשים לב לפרט קטן כאשר אתה מקבל את הסחורה,משום מה כל קשר בין מספר סידורי שמןפיע על האריזה לבין מה שמופיע על המכשיר מיקרי בלבד 
כמו גם האנשים שקונים סט רמקולים ב-900 ש"ח וחושבים שדפקו את העולם,
ומרגישים כאילו זכו בפייס (רק אם היו יודעים כמה זה עולה לפירלם
זה לא המקום להכנס להסבר איך פירלס עובד ,איך המיכרזים עובדים מה הזכויות שלך בקשר לזכיות שלך במיכרזים,איף שולטים במחירים המוצגים ב-ZAP,אבל יש לי הרגשה שהייתה בלהט כל כך גדול לזכות ב-DVD מקליט (נכון 520 מספר יותר גדול מ-433,אבל לא בהכרך יותר חדש בטור דגם
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1794018
האם אתה מודעה שזה דגם ישן יותר מ-433,ושיש לו כונן DVD ולא צורב DVD:
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=22
אבל אם אתה בכל זות מתעקש להיות לקוח גהה
-
keyser
- עוסק בתחום

עבדתי בשקם אלקטריק עד לא מזמן ומכרתי מכשיר אחד או 2 בלשון המעטה מדגם 520. אני אכן מודע שהוא דגם ישן יותר. העניין הוא שמחיר הטוב ביותר שאפשר לקבל אותו היום בחנות כלשהי אחרי מו"מ מייגע הוא 3500 ש"ח. אגב עלות לחנות של הדגם הזה הוא כ-2200 ש"ח פלוס מע"מ. תבדוק. המחיר הוא מחיר מצויין. השירות הוא אכן ממש מתחת לכל ביקורת. היחס שלהם הוא מחפיר. אני נדהמתי מהיחס שקיבלתי כשדיברתי איתם.
אגב, למה היתה הכוונה שלך שיש לו כונן די וידי ולא צורב? הוא צורב...
אגב, למה היתה הכוונה שלך שיש לו כונן די וידי ולא צורב? הוא צורב...
-
keyser
- עוסק בתחום

אני גם יודע שהם לא אמינים ושהם... וכולי וכולי וכולי. ואני כבר יודע כמה תלאות אני יעבור עד שאקבל את המכשיר. אבל תודו שאחרי שאקבל אותו המחיר הוא מחיר טוב... הנושא של השירשור הוא השירות שקיבלתי, ואני עדיין רותח מזעם על העניין הזה. זה פשוט גובל בטימטום. חכו, זה עוד לא נגמר. זכיתי בעוד מכרז, בואו נראה איזה קשיים הם יערימו הפעם.
סליחה על הבורות, אבל מדוע לרכוש DVD ב 4000 ש"ח. מה מיוח
ראיתי DVD של פיוניר ב 850 ש"ח. יסבירו לי המומחים מה מיוחד במכשיר שעולה פי 5?
לאור תגובתך...
...אתה המוכר הקלאסי של שנות 2000 של רשתות חשמל/אלקטרוניקה.
כתבתה:
עבדתי בשקם אלקטריק עד לא מזמן ומכרתי מכשיר אחד או 2 בלשון המעטה מדגם 520
אוי
ללקוחות שמכרתה להם,ועדיין אין לך שמץ של מוסג מה הבדל בין כונן DVD וצורב DVD.לא סתם צירפתי לך קישוריות.....
כתבתה:
עבדתי בשקם אלקטריק עד לא מזמן ומכרתי מכשיר אחד או 2 בלשון המעטה מדגם 520
אוי
ללקוחות שמכרתה להם,ועדיין אין לך שמץ של מוסג מה הבדל בין כונן DVD וצורב DVD.לא סתם צירפתי לך קישוריות.....
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
ברשותי DVD צורב עם דיסק קשיח של פיוניר דגם 520. הדיסק הקשיח הוא בגודל 80 גיגה והמכשיר צורב DVD בקיצור אחלה מכשיר. לי לפני כ-100 חודשים הוא עלה 4300 ש"ח ב-10תשלומים. איני מחזיק יותר מכשירי ווידאו בבית ואיני משלם לייס 15 ש"ח בחודש עבור ייס מקס שאין לו יכולת צריבה.
ערן
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
-
keyser
- עוסק בתחום

ocsi תשים לב למה שאתה כותב. תסביר לי איך אני המקרה הקלאסי של כאלה שקנו רמקולים ב-900 ש"ח ודפקו את העולם. מה הקשר שמיטה להר סיני... לא קניתי רמקולים של "פליי אווי" ושאר ירקות והתלהבתי. תאמין לי, אבל תאמין לי שאני טיפה יותר מבין מזה. זה די וי די של פיוניר ולא של חברות אחרות ב-100 ש"ח. ולגבי אוי ללקוחות- שום אוי ושום דבר, הלקוחות קיבלו הסבר מצויין לגבי מה הדי וי די עושה למה הוא לא עושה. כששאלתי אותך שתסביר לי מה ההבדל, זו היתה שאלה צינית לחלוטין, כיוון שאתה אמרת שיש לו כונן והוא לא צורב. לדעתי לפני שאתה מתנסח בצורות שונות ומשונות פשוט תבדוק מה אתה כותב קודם, כי זה די וי די צורב עם כונן. ועוד דבר- תבדוק ותגיד לי אתה מה ההבדלים המהותיים בין הדי וי די הזה ל-433 למעט כך ש 433 זה דגם חדש יותר. ואני מדבר על הבדל מהותי למשתמש ולא נתונים יבשים.
ושוב- תשים לב לצורת ההתנסחות כי לעיתים בגלל אי הבנה אתה עלול להשמיץ, וזה לא לעניין.
yorams- הדי וי די ב-850 ש"ח (אם הוא של פיוניר) הוא לא די וי די מקליט. הדי וי די שעולה פי 3 במקרה שלי, הוא די וי די מקליט.
ושוב- תשים לב לצורת ההתנסחות כי לעיתים בגלל אי הבנה אתה עלול להשמיץ, וזה לא לעניין.
yorams- הדי וי די ב-850 ש"ח (אם הוא של פיוניר) הוא לא די וי די מקליט. הדי וי די שעולה פי 3 במקרה שלי, הוא די וי די מקליט.
תשובה ל-yorams
על תרגיש בורות,התשובה פשוט אין.....
הבחור פשות בקריז,כנראה זכה בפייס/ירושה,כל שנייה מעדכן אותנו שזכה בעוד מיכרז,ובנוסף יש לו נטיות סאדו קשות:
"אני גם יודע שהם לא אמינים ושהם... וכולי וכולי וכולי. ואני כבר יודע כמה תלאות אני יעבור עד שאקבל...חכו, זה עוד לא נגמר. זכיתי בעוד מכרז, בואו נראה איזה קשיים הם יערימו הפעם"
אתה מבין באופן מודע הוא ממשיך לרכוש מפירלס,הרי הוא עובד לשעבר של שקם אלקטריק,גורו לא קטן,אחד שמבין
..............או שסתם בחור משועמם
הבחור פשות בקריז,כנראה זכה בפייס/ירושה,כל שנייה מעדכן אותנו שזכה בעוד מיכרז,ובנוסף יש לו נטיות סאדו קשות:
"אני גם יודע שהם לא אמינים ושהם... וכולי וכולי וכולי. ואני כבר יודע כמה תלאות אני יעבור עד שאקבל...חכו, זה עוד לא נגמר. זכיתי בעוד מכרז, בואו נראה איזה קשיים הם יערימו הפעם"
אתה מבין באופן מודע הוא ממשיך לרכוש מפירלס,הרי הוא עובד לשעבר של שקם אלקטריק,גורו לא קטן,אחד שמבין
..............או שסתם בחור משועמם
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
Re: סליחה על הבורות, אבל מדוע לרכוש DVD ב 4000 ש"ח. מה
מדובר ב-DVD מקליט, דהיינו ניתן להקליט תוכניות טלויזיה לדיסק קשיח או לצרוב אותם ל-DVD. ה-DVD המקליט מחליף מכשיר וידאו.yorams כתב:ראיתי DVD של פיוניר ב 850 ש"ח. יסבירו לי המומחים מה מיוחד במכשיר שעולה פי 5?...
במכשיר רגיל שעולה כ-1000 ש"ח פיוניר וכד' ניתן רק לצפות בדברים מוקלטים לא ניתן להקליט.
ערן
-
keyser
- עוסק בתחום

לא היתה פה שום כוונה להתעמת איתך.. פשוט להעמיד דברים על דיוקם. אני כתבתי את כל מה שכתבתי כדי להעלות בעיה מסויימת שקרתה, ולא כדי להצהיר על הנטיות הסאדיסטיות/מזוכיסטיות שלי. אני גם לא מתיימר להיות "גורו", וזה שרכשתי מפירלס, זה לא אומר שום דבר. אם היית מחפש מוצר שעולה 4000 והיה לך אותו ב-2500 לא היית קונה? אתה בטח תענה שלא כי כבר נכנסת לקטע של עימות, אני לא יודע למה. פשוט כתבת משהו שהוא מוטעה ותיקנתי וישר נכנסת להשמצות. אז מר ocsi היקר, אם פגעתי בך או משהו כזה, קבל את התנצלותי, אבל גם דע לך שכאן אין טעם להכנס לזילזול בידע וכאלה. פשוט תעלה למעלה ותשים לב להתנהלות.
קודם כל,מכוון שאני לא מכיר את המכשיר הספציפי(בכלל כל המקליטיי DVD הסלוניים, כי לפי דעתי מחשב HTPC יעשה עבודה יותר טובה בפחות כסף,אבל זה לא אומר שאין הצדקת קיום לסוג כזה של מכשיר,כי לא לכולם מתאים תפעול של HTPC),תגובתי התבססה על המפרט של הלינק הבאה:
ושם רשום בשורה שלישית של SPECIFICATION:
DVD-R/RW Recorder No
אבל לאחר תגובה של carmonle (ושלך שסמתי לב רק לאחר המשך התגובות שלי)
ניכנסתי ל-BROCHURE:
http://www.pioneerelectronics.com/pio/p ... 520H-S.pdf
לכן הטעות שלי.....
הייתי מציע לך להתעקש ולקבל את דגם 433.כנס ללינק הבאהתסמן את שני הדגמים ותלחץ השווה:
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... 22&catid=6
ה-433 תומך בדיסק DUAL-LAYER והממשק לעריכה שלו יותר מתקדם..
בקשר למחיר במקרה של 520 לא מציע נכון להיום.
ושם רשום בשורה שלישית של SPECIFICATION:
DVD-R/RW Recorder No
אבל לאחר תגובה של carmonle (ושלך שסמתי לב רק לאחר המשך התגובות שלי)
ניכנסתי ל-BROCHURE:
http://www.pioneerelectronics.com/pio/p ... 520H-S.pdf
לכן הטעות שלי.....
הייתי מציע לך להתעקש ולקבל את דגם 433.כנס ללינק הבאהתסמן את שני הדגמים ותלחץ השווה:
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... 22&catid=6
ה-433 תומך בדיסק DUAL-LAYER והממשק לעריכה שלו יותר מתקדם..
בקשר למחיר במקרה של 520 לא מציע נכון להיום.
Re: תשובה ל-yorams
אל תרגיש בורות... מכיר את התחושה אה? ועוד מוכיח לעצמך שניתן לחיות איתה, להתנצח עם אחרים, ואפילו לזכות בתשומת לב.. צא עכשיו מבועת האיוולת הזו שלך, לנקודת מבט אובייקטיבית, והבט שוב: למי בעיות הקריז? הסאדו?. מכיוון שאתה הוא זה שהעלה את העניין, כנראה שעל ראש הגנב בוער הכובע.ocsi כתב:על תרגיש בורות,התשובה פשוט אין.....![]()
אתה מבין באופן מודע הוא ממשיך לרכוש מפירלס,הרי הוא עובד לשעבר של שקם אלקטריק,גורו לא קטן,אחד שמבין![]()
..............או שסתם בחור משועמם...
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי