Sport5 HD - האם בכוונתם להגדיל את היצע התוכן ?
שבוע הבא אמורים להביא יל את המקסHD , עכשיו אני רוצה לדעת אם SPORT5 HD מתכננים להגדיל את היצע התוכן שלהם .
יש המון משחקי טניס טובים , NBA , הרבה משחקי כדורגל שמשודרים ב HD , אבל לפי המ שאני מבין כאן מהאנשים היום יש אולי שלושה משחקים בחודש שמשודרים שם.
האם למישהו יש מושג לאן הערוץ הזה הולך להתקדם ? אני אישית משתמש בטלויזיה רק לספורט , כל השאר יש את המחשב שמקדים את YES בחודשים ... ככה שחוץ מספורט לא מעניין אותי כלום בטלויזיה .
אני מאמין שאני לא היחיד שמצפה לשינוי ושואל את עצמו את השאלה הזו.
יש המון משחקי טניס טובים , NBA , הרבה משחקי כדורגל שמשודרים ב HD , אבל לפי המ שאני מבין כאן מהאנשים היום יש אולי שלושה משחקים בחודש שמשודרים שם.
האם למישהו יש מושג לאן הערוץ הזה הולך להתקדם ? אני אישית משתמש בטלויזיה רק לספורט , כל השאר יש את המחשב שמקדים את YES בחודשים ... ככה שחוץ מספורט לא מעניין אותי כלום בטלויזיה .
אני מאמין שאני לא היחיד שמצפה לשינוי ושואל את עצמו את השאלה הזו.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אנחנו באותה הסירה.arikbh כתב:שבוע הבא אמורים להביא יל את המקסHD , עכשיו אני רוצה לדעת אם SPORT5 HD מתכננים להגדיל את היצע התוכן שלהם .
אני מאמין שאני לא היחיד שמצפה לשינוי ושואל את עצמו את השאלה הזו....
בלי ספורט, ובלי החברה שמחוברת ל- Max בחדר שינה בכבל מוצלב, כבר מזמן הייתי מחזיר ציוד..
גם אני הזמנתי עכשיו Max HD, אפשר להגיד שזה רק בשביל תכני ספורט.
בשביל זה הלכתי על מסלול פקדון. אם אני אראה שעושים ממני צחוק עם כמות השידורים הישירים- מתקשר שיבואו לקחת אותו בחזרה..
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
הסופר קלאסיקו מחר זה באמת מפח נפש, במידה ולא ישודר ב- HD. אני מנסה לבדוק בכל מיני מקורות אם באמת אין הפקה של המשחק ב- HD, או שמישהו בערוץ 5 מנסה למכור לנו לוקשים.shraga007 כתב:אם לקחתם את ה-HD בגלל הספורט מצפה לכם מפח נפש רציני.
לא קראתם איזה צחוק עושים מהמנויים עד כה?...
בכל מקרה, כרגע עוד לא הותקן אצלי, כך שלגבי מחר זה "שקוף" מבחינתי.
שוב, אם באמת זה הולך להיות כמו שאתה אומר, אז מקסימום נזדכה עליו..
ניתן להם צ'אנס. מה לא עושים בשביל ספורט..
גם אני לקחתי את המסלול בפקדון , אם אני אראה שבאמת אין שידורים בזמן המשחקים אני אחזיר את הממיר בשקט , וכשיחליטו להשקיע בתכנים נחזור. אני מקווה מאוד שבתחילת בעונה הקרובה סיבובת ספטמבר נתחיל לראות קבוע ליגה ספרדית ב HD .
אגב ספורט 1 וספורט 2 אני מבין שלא מתכננים בכלל על ערוץ HD אה? למרות שהאיכות שידור של הכדוגל האנגלי לא רע בכלל.
אגב ספורט 1 וספורט 2 אני מבין שלא מתכננים בכלל על ערוץ HD אה? למרות שהאיכות שידור של הכדוגל האנגלי לא רע בכלל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הערוץ הזה לא בשליטת יס. לפי מה שהם אמרו לנו במפגש, יש צפי לשדרוג משמעותי בשידורים. הם גם מכניסים ניידת שידור hd, מה שאומר שידורים של טניס וכדורגל ישראלים ב hd.
מצד שני, לא הייתי רוכש אותו עד שזה יקרה כי אין התחייבות על זמנים.
מצד שני, לא הייתי רוכש אותו עד שזה יקרה כי אין התחייבות על זמנים.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ערוץ הספורט=ערוץ הבלוף ויחסי הציבור.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
עד המונדיאל אלוהים גדולnimrodg כתב:שאלתי בנושא של הממיר [חשבתי על זה וזה די סוטה מהנושא שדיברו שם] אז אני כותב פה.
מונדיאל איפה הם ישדרו?יפתחו ערוץ חדש או שישדרו כרגיל בערוץ הזה?...
http://news.walla.co.il/?w=/123/874210
ולא נראה יל שערוץ 1 יודעים בכלל מה זה HD , ייקח להם עוד 50 שנה רק להבין את המושג
נערך לאחרונה על ידי Bonanja ב 02/05/2009 12:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני ממש משוכנע שבשביל לראות את המונדיאל ב HD, הם ירצו עוד כסף.