אנשים , אני צריכה עזרה בשיקול סופי לפניי קניה ...
-
moran_salton
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אוקיי , אז אני מתלבטת בין שלוש מסכי LCD בגודל 32 אינץ :
סמסונג LA32R51B
METZ - LC32M5S
HUNDAI -HQL320OWR
או שיש לכם משהו אחר טוב להמליץ לי עליו בפחות מ10000 שקל , הקטע של המטס זה שהיא עולה 8000 וזה זול כי ראיתי שהיא ממש טובה .מה דעתכם על שלושת הלויזיות , על מה ללכת ? תודה
סמסונג LA32R51B
METZ - LC32M5S
HUNDAI -HQL320OWR
או שיש לכם משהו אחר טוב להמליץ לי עליו בפחות מ10000 שקל , הקטע של המטס זה שהיא עולה 8000 וזה זול כי ראיתי שהיא ממש טובה .מה דעתכם על שלושת הלויזיות , על מה ללכת ? תודה
-
moran_salton
-
- חבר שרק התחיל

למה שלא תלכי על פלזמה 37" של פנסוניק?
את עומדת להוציא כסף רב, אולי כדאי שתברר בדיוק מה נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך.
מה בדיוק השימושים שלך?
מה בדיוק השימושים שלך?
-
moran_salton
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי אז ככה
בעיקר טלויזיה ,מחשב , פלייסטיישן ( כן ,גם בנות משחקות ...)
די וי די , אבל גם סרטים מהמחשב .
אני יודעת שהסמסונג הכי מומלצת , השיקול שלי הוא
סמסונג - מחיר בחנות 10000
מטס - 8000
הקטע הוא שגם מכל הטלויזיות שראיתי בסכום של ה-8000 ש"ח , המטס הייתה הכי טובה לעייני . מה החוות דעת שלכם על metz ,זה רק אני שראיתי שיש להם אחלה מסך ???
אשמח לקבל תגובות , אגב אתם אחלה עם העזרה שלכם ! אם תצטרכו עזרה בעניינו איפור או בגדים אני אעזור
די וי די , אבל גם סרטים מהמחשב .
אני יודעת שהסמסונג הכי מומלצת , השיקול שלי הוא
סמסונג - מחיר בחנות 10000
מטס - 8000
הקטע הוא שגם מכל הטלויזיות שראיתי בסכום של ה-8000 ש"ח , המטס הייתה הכי טובה לעייני . מה החוות דעת שלכם על metz ,זה רק אני שראיתי שיש להם אחלה מסך ???
אשמח לקבל תגובות , אגב אתם אחלה עם העזרה שלכם ! אם תצטרכו עזרה בעניינו איפור או בגדים אני אעזור
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מורן,
עם עיקר הצפייה שלך היא כבלים\לווין אזאי מומלץ לקנות פלסמה ,בתקציב שלך יש לא מעט שיתנו תמונה טובה בהרבה מכל LCD במחיר הזה (בצפיה בשידורי כבלי\לווין).
במידה ואת נעולה על LCD,האם השוות את שני המסכים באותה חנות? או שראית אותם בחנויות נפרדות?
הMETZ לא מומלצת בכלל כי היא כמו שקראת בלינק שצורף לך נכללת בקטגורית "מוצרי המדבקה",משמע מוטב להתרחק ממוצרים כאלה כי חבל על כל שקל שמשלמים עבורם,בייחוד בסכומים כאלו.
עם עיקר הצפייה שלך היא כבלים\לווין אזאי מומלץ לקנות פלסמה ,בתקציב שלך יש לא מעט שיתנו תמונה טובה בהרבה מכל LCD במחיר הזה (בצפיה בשידורי כבלי\לווין).
במידה ואת נעולה על LCD,האם השוות את שני המסכים באותה חנות? או שראית אותם בחנויות נפרדות?
הMETZ לא מומלצת בכלל כי היא כמו שקראת בלינק שצורף לך נכללת בקטגורית "מוצרי המדבקה",משמע מוטב להתרחק ממוצרים כאלה כי חבל על כל שקל שמשלמים עבורם,בייחוד בסכומים כאלו.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
-
moran_salton
-
- חבר שרק התחיל

תגובה
אני די נעולה על LCD בגלל המחשב ,והסוני פלייסטיישן . פלאזמה אפשר לחבר למחשב ??או לפלייסטיישן ? אם כן \ אז תרשום לי פלסמות טובות עד 10000 שח בבקשה
לגבי המוצרי הדבקה ,שרק עכשיו הבנתי מה זה . אז למה יש את אקטרה למשל או ITT שמוכרים ב-6500 ומטץ מוכרת ב-8500 ? מה ההבדל ? תודה
לגבי המוצרי הדבקה ,שרק עכשיו הבנתי מה זה . אז למה יש את אקטרה למשל או ITT שמוכרים ב-6500 ומטץ מוכרת ב-8500 ? מה ההבדל ? תודה
מורן כמה המלצות
אל תסתכלי על סרטי הדגמה בחנות במסכים האלו ,אלא על שידורי טלויזיה רגילים
צפי להפתעה.
עדיף בכל זאת שתחשבי שוב על פאנסוניק 37!!!
ואם החלטת על LCD ,רק סמסונג שהיא חברה עם מוניטין ואיכות ולא מוצרים סיניים בעלי אמינות נמוכה שעלולים לאכזב אותך קשות.
בהצלחה
צפי להפתעה.
עדיף בכל זאת שתחשבי שוב על פאנסוניק 37!!!
ואם החלטת על LCD ,רק סמסונג שהיא חברה עם מוניטין ואיכות ולא מוצרים סיניים בעלי אמינות נמוכה שעלולים לאכזב אותך קשות.
בהצלחה
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
ומומלץ לא ללכת לחניות שמוכרות מקררים ומכונות כביסה, מערכות צפיה ושמע צריך לקנות בחנויות שמתמחות בתחום.
אגב בהרבה מקומות משחקים עם הכיוונים של המסכים כדי שמסך X יראה יותר טוב ממסך Y משיקולים רווחיים של החנות (אנחנו עדיין בישראל), מסך של greatz/meatz/itt/pilot וכדמ' יכולים להיראות יותר איכותיים ממסכים שעולים פי כמה מהם אם אלו לא כוונו וכוילו כמו שצריך.
שחר
אגב בהרבה מקומות משחקים עם הכיוונים של המסכים כדי שמסך X יראה יותר טוב ממסך Y משיקולים רווחיים של החנות (אנחנו עדיין בישראל), מסך של greatz/meatz/itt/pilot וכדמ' יכולים להיראות יותר איכותיים ממסכים שעולים פי כמה מהם אם אלו לא כוונו וכוילו כמו שצריך.
שחר
שחר
-
moran_salton
-
- חבר שרק התחיל

תגובה
תודה על העצות , נראה לי שהגעתי להחלטה .
ולמי שהגיב אחרון , מה הבעיה שלך מה אתה תוקפני , לא כל אחד מבין כמוך בדברים האלה , אני הסברתי בצורה ברורה למה התלהבתי ממץ . אז תסתכל איך האחרים בפורום הגיבו לי ואולי תלמד משהו לגבי איך מתנהגים עם בני אדם ...
ולמי שהגיב אחרון , מה הבעיה שלך מה אתה תוקפני , לא כל אחד מבין כמוך בדברים האלה , אני הסברתי בצורה ברורה למה התלהבתי ממץ . אז תסתכל איך האחרים בפורום הגיבו לי ואולי תלמד משהו לגבי איך מתנהגים עם בני אדם ...
מורן, אפשר לחבר בהחלט את הפלאזמה למחשב ולפלייסטיישן. את הפלייסטיישן עם חיבור COMPONENT, ואת המחשב עם חיבור VGA...
PANASONIC 37 תתן לך תמונה מעולה בשידורי טלוויזיה, הרבה יותר טובה מכל LCD בתקציב כזה. בכל מקרה כדאי לך להיווכח בעצמך, וללכת לחנות ולראות את איכות התמונה. ראית את הMETZ בשידורי טלוויזיה?
PANASONIC 37 תתן לך תמונה מעולה בשידורי טלוויזיה, הרבה יותר טובה מכל LCD בתקציב כזה. בכל מקרה כדאי לך להיווכח בעצמך, וללכת לחנות ולראות את איכות התמונה. ראית את הMETZ בשידורי טלוויזיה?
-
moran_salton
-
- חבר שרק התחיל

תגובה
האמת שכן . ראיתי בחנות בדיוק חדשות על אריק שרון וראו לא רע ,בגלל זה אני מתלבטת , אבל אני אבדוק את הפלאזמה בהמלצתך
מורן
דעתי כסאני גים
תני לעצמך עוד כמה ימי בירור בחנויות לגבי פלזמות לפני הוצאה של 10K
פלזמות בכל זאת טובות יותר בשידורי TV בארץ [מבחינת מסכים דקים פלזמה ,LCD](בינתים) אין מה להתווכח על העובדות
תני לעצמך עוד כמה ימי בירור בחנויות לגבי פלזמות לפני הוצאה של 10K
פלזמות בכל זאת טובות יותר בשידורי TV בארץ [מבחינת מסכים דקים פלזמה ,LCD](בינתים) אין מה להתווכח על העובדות
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
Re: תגובה
פחחח...moran_salton כתב: ולמי שהגיב אחרון , מה הבעיה שלך מה אתה תוקפני , לא כל אחד מבין כמוך בדברים האלה , אני הסברתי בצורה ברורה למה התלהבתי ממץ . אז תסתכל איך האחרים בפורום הגיבו לי ואולי תלמד משהו לגבי איך מתנהגים עם בני אדם ......
אחרי זה לכו תנסו לעזור לאנשים...
(בעצם זה היה ידוע מראש, אחרי "שלוש מסכים" ו-"מה אני אמורה להבין" - ועוד מלמדת "איך להתנהג עם בני אדם". לפני שלמדה קרוא וכתוב)
dixi
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- liran-yosef
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244