האם אני במקום הנכון?
זקוק להמלצה על זוג רמקולים רצפתיים עד 3K, הדרישות:
הרמקולים מיועדים למאזין לא-אודיופילי-בעליל.
הרמקולים הולכים לסבול במהלך חייהם בעיקר מהאוסים וטראנסים בעוצמות גבוהות.
הנטייה היא לרמקול 'אלים' עם וופר גדול במיוחד, לשם הדגשת החוויה...
עד כמה שזה חריג כאן בפורום יש להדגיש שהדיוק, הבמה והעומק פחות חשובים מהעוצמה, הדגשת האפקטים (בהתאם לסוג המוסיקה 'המואזן') ולא פחות חשוב: העמידות של הרמקול (ובעיקר הטוויטר) לאורך זמן במעמסה הצפויה.
בשלב הבא ישמשו הרמקולים כקדמיים במערכת קולנוע, ויתווספו להם סנטר ואחוריים תואמים.
השאלה (1): האם זוג רצפתיים שיענה לכל הדרישות עד כה יכול לחסוך רכישת סאב בעתיד?
השאלה (2): התקציב המוקצה לרסיבר הוא 2K - יש מועמד התואם באופן מיוחד את הדרישות מהרמקולים?
כל המלצה רלוונטית וריאלית, כל שילוב שעונה על הדרישות, כל מציאת יד-שנייה, כל הפנייה לחנות שיכולה לעזור וככלל - כל עצה מרחיבת-אופקים תתקבל בברכה.
בתודה מראש...
הרמקולים מיועדים למאזין לא-אודיופילי-בעליל.
הרמקולים הולכים לסבול במהלך חייהם בעיקר מהאוסים וטראנסים בעוצמות גבוהות.
הנטייה היא לרמקול 'אלים' עם וופר גדול במיוחד, לשם הדגשת החוויה...
עד כמה שזה חריג כאן בפורום יש להדגיש שהדיוק, הבמה והעומק פחות חשובים מהעוצמה, הדגשת האפקטים (בהתאם לסוג המוסיקה 'המואזן') ולא פחות חשוב: העמידות של הרמקול (ובעיקר הטוויטר) לאורך זמן במעמסה הצפויה.
בשלב הבא ישמשו הרמקולים כקדמיים במערכת קולנוע, ויתווספו להם סנטר ואחוריים תואמים.
השאלה (1): האם זוג רצפתיים שיענה לכל הדרישות עד כה יכול לחסוך רכישת סאב בעתיד?
השאלה (2): התקציב המוקצה לרסיבר הוא 2K - יש מועמד התואם באופן מיוחד את הדרישות מהרמקולים?
כל המלצה רלוונטית וריאלית, כל שילוב שעונה על הדרישות, כל מציאת יד-שנייה, כל הפנייה לחנות שיכולה לעזור וככלל - כל עצה מרחיבת-אופקים תתקבל בברכה.
בתודה מראש...
רמקול 'אלים' עם וופר גדול
Cerwin Vega E710
אפשר להשיג אותו בקלות מתחת ל-3K
והוא יעשה את העבודה לצרכים שתארת.
והוא יעשה את העבודה לצרכים שתארת.
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: רמקול 'אלים' עם וופר גדול
צודיק!!!! רמקול מאוד טוב ואגרסבי. למוסיקה שאתה שומע הוא טוב. יש כאלה שאומרים שהוא יוכל לשמש כמוניטור אני לא יודע עם זה נכוןbarvazol כתב:Cerwin Vega E710
והוא יעשה את העבודה לצרכים שתארת....
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
לפי דעתי הוא לא הולך טוב עם טראנס כי אני שומע את הסיגנון המועדף עלי הרבה מפני שכבר כפי שציינתי הסרווין וגה לא מוציא צלילים כמו שצריך יש יותר מדי באס רמקול אשכרה למסיבות שמע זה תלוי איזה טראנס אתה שומע גם בטראנס יש מליון סיגנונות תפרט לי איזה אומנים אתה שומע עם אתה שומע סקאזי וישראלים למיניהם אז תלך על הסרווין ועם אתה שומע דארק פסיכודלי או פסיכודלי טהור אין לך במה לחפש עם הסרווין אתה תצטרך רמקול יותר איכותי שהטוויטר במיוחד יהיה איכותי או המיד שתוכל לשמוע את האפקטים כמו שצריך תבדוק את הוורפידל אטלנטיק 500 לפי דעתי הם אחלה בשביל טראנס והאוס ומגבר ב2k חפש של דנון אבל כמו שאומרים הכי טוב ללכת ולשמוע לפי אוזניך
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

פש אלי ילקוי איזה הודעה אין כמו סרוין ויגה בשולי אפילו שיש לי ולך ורדפילeliran-m כתב:לפי דעתי הוא לא הולך טוב עם טראנס כי אני שומע את הסיגנון המועדף עלי הרבה מפני שכבר כפי שציינתי הסרווין וגה לא מוציא צלילים כמו שצריך יש יותר מדי באס רמקול אשכרה למסיבות שמע זה תלוי איזה טראנס אתה שומע גם בטראנס יש מליון סיגנונות תפרט לי איזה אומנים אתה שומע עם אתה שומע סקאזי וישראלים למיניהם אז תלך על הסרווין ועם אתה שומע דארק פסיכודלי או פסיכודלי טהור אין לך במה לחפש עם הסרווין אתה תצטרך רמקול יותר איכותי שהטוויטר במיוחד יהיה איכותי או המיד שתוכל לשמוע את האפקטים כמו שצריך תבדוק את הוורפידל אטלנטיק 500 לפי דעתי הם אחלה בשביל טראנס והאוס ומגבר ב2k חפש של דנון אבל כמו שאומרים הכי טוב ללכת ולשמוע לפי אוזניך...
הבנתי את הלך הרוח...
בקיצור, E710 או V10f?
עוד לפני ההאזנה לכל אחד מהם הנטייה היא ל-f כיוון שהוא חלק מסדרה ונוכל להוסיף לו את הסנטר התואם שלו מאוחר יותר...
מישהו חושב אחרת?
עוד לפני ההאזנה לכל אחד מהם הנטייה היא ל-f כיוון שהוא חלק מסדרה ונוכל להוסיף לו את הסנטר התואם שלו מאוחר יותר...
מישהו חושב אחרת?
Re: הבנתי את הלך הרוח...
E60B5 כתב:בקיצור, E710 או V10f?
מישהו חושב אחרת?...
לפי דעתי הקלאסיק יותר טוב תעשה חיפוש בפורום אני חושב שדנו פה על מה יותר עדיף סידרה הv או הקלאסיק
נ.ב נדב שלקחתי אותך למחסני חשמל ובסט בי אתה בעצמך ראיתה מה שווה הסרווין וגה לעומת הוורפידל האטלנטיק 400 ואתה אמרת לי שאתה מאוכזב מהסרווין ושהוא לא שווה ביכלל את המחיר ולדעתי חברה באמת חבל להשקיע 4.5 K לדבר שלא שווה כלל אפשר למצוא בזול יותר טוב
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

אבל לא לשכוח שאה סרוין הסדרה e ביא מלפני עשרים שנה הכול שרעיות אני חושב שהחדש יותר טוב אבל הישן יש את התרביל והבאס לכיון בחירה שלך