סופרקלאסיקו לא ב-HD?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אז היה כתוב ב- Sport5.co.il .shooli כתב:מדובר בסכסוך מפיקים בספרד, הפעם אין מה להאשים את הערוץ (נדיר, אני יודע...)...
אם לא קראתם על זה בעוד מקור, אני לא אתפלא אם זו בדיה של מנהלי ערוץ הספורט הרמאים...
סיפורי סבתא ... אז איך אתם מסבירים שהמשחק ישודר ב-HD ב-SKY-SPORT-HD ו-TVR-HD בשידורים ישירים ?
אולי המפיקים בספרד ברוגז רק עם ישראל .
דרך אגב , במקרה של "סכסוכים" כאלה כשהלקוחות לא מקבלים בשידור ישיר משחק בסדר גודל כזה , לא מגיע להם פיצוי ?
דרך אגב , במקרה של "סכסוכים" כאלה כשהלקוחות לא מקבלים בשידור ישיר משחק בסדר גודל כזה , לא מגיע להם פיצוי ?
shooli כתב:מדובר בסכסוך מפיקים בספרד, הפעם אין מה להאשים את הערוץ (נדיר, אני יודע...)...
מה אתה אומר... נבלות.
כל פעם שיש משחק ואני צריך ללכת לחברים בשביל לראות
אותו אני חושב לעצמי שאולי לא הייתי צריך להתנתק...
מקרים כאלה מחזקים אותי בצדקתי
כל פעם שיש משחק ואני צריך ללכת לחברים בשביל לראות
אותו אני חושב לעצמי שאולי לא הייתי צריך להתנתק...
מקרים כאלה מחזקים אותי בצדקתי
djeuro כתב:סיפורי סבתא ... אז איך אתם מסבירים שהמשחק ישודר ב-HD ב-SKY-SPORT-HD ו-TVR-HD בשידורים ישירים ?
shooli כתב:מדובר בסכסוך מפיקים בספרד, הפעם אין מה להאשים את הערוץ (נדיר, אני יודע...)......
זה עצוב וזה לא מגיע לאף לקוח
בגלל זה אני בדיעה שיס\הוט חייבים לאפשר חודש נסיון לכל הלקוחות , לא משנה למה הם מתחברים . זה יהיה הדבר הכי הוגן שיכולים לעשות כלפי הלקוחות לפני שדורשים מהם להתחייב . הלקוח מרוצה בחודש הזה , אין בעיה , שידרשו כמה כסף רוצים על החבילה . לקוח לא מרוצה לאחר החודש הראשון - אז שיאפשרו להחזיר את החבילה ולהפרד כידידים ללא שום התחיבות . לא צריכים לעשות דברים בכוח . בסופו של דבר הלקוחות יבינו .
הוט ובמיוחד יס ביצעו מהלך טכנולוגי מהמדרגה הראשונה בזה שמאפשרים לקלוט שידורים בהפרדה גבוהה . אבל המהלך הזה לא יוכל להיות מושלם ללא תכנים בהתאם ותכנים בהתאם כרגע , אין . כרגע זה נראה עדיין כהמשך הפיילוט שהם המשיכו לפני שנתיים , רק אם הבדל קטן - מבקשים מהלקוחות שמשתתפים בפיילוט הזה כסף , הרבה כסף .
הוט ובמיוחד יס ביצעו מהלך טכנולוגי מהמדרגה הראשונה בזה שמאפשרים לקלוט שידורים בהפרדה גבוהה . אבל המהלך הזה לא יוכל להיות מושלם ללא תכנים בהתאם ותכנים בהתאם כרגע , אין . כרגע זה נראה עדיין כהמשך הפיילוט שהם המשיכו לפני שנתיים , רק אם הבדל קטן - מבקשים מהלקוחות שמשתתפים בפיילוט הזה כסף , הרבה כסף .
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
8O
אחד המשחקים המדהימים שיצא לי לראות בחיים, אם לא הגדול מבינהם, הדבר היחידי שגרע מן החוויה היה השידור ב SD שצרב את לי את הרשתית מרוב שכבר העין התרגלה לאיכות, הכל היה מושלם חוץ מזה.
נקווה שזאת הפעם האחרונה שמחקים בסדר גודל כזה לא משודרים ב HD כמו שהאל התכוון.
נקווה שזאת הפעם האחרונה שמחקים בסדר גודל כזה לא משודרים ב HD כמו שהאל התכוון.
שי