חיבור ממיר HOT למסך 50PY800 של פנסוניק
שלום,
האם מישהו יכול לחוות דעה לגבי חיבור ממיר HOT למסך 50PY800 של פנסוניק ?
אני מתכוון האם שווה לקנות טרנסקודר על מנת לחבר מ scart ל component או מספיק כבל scart to svideo ? האם יש שדרוג ניכר באיכות ? בכל מקרה האם אני מבין נכון שחיבור האודיו ייעשה בנפרד בכל מקרה ?
במקרה ששווה לחבר component האם לא כדאי כבר לקנות ממיר HD של HOT ולחבר ב HDMI ? הרי טרנסקודר עולה מעל 400 ש"ח...
תודה רבה מראש.
אני מתכוון האם שווה לקנות טרנסקודר על מנת לחבר מ scart ל component או מספיק כבל scart to svideo ? האם יש שדרוג ניכר באיכות ? בכל מקרה האם אני מבין נכון שחיבור האודיו ייעשה בנפרד בכל מקרה ?
במקרה ששווה לחבר component האם לא כדאי כבר לקנות ממיר HD של HOT ולחבר ב HDMI ? הרי טרנסקודר עולה מעל 400 ש"ח...
תודה רבה מראש.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
במסלול פיקדון בלבד.
890 ש"ח בפחת של 10% = כ-7.5 ש"ח לחודש עבור הממיר בלבד.
חבר שלי גם שילם כל חודש 9 ש"ח עבור ממיר רגיל וכך בעצם החלפת הממיר חסכה לו כסף.
כמובן שיש להוסיף 39.90 ש"ח לחודש, עבור חבילת הערוצים, כולל 5HD.
כאשר בכל תקופה שלא נראה לך תוכל להתנתק מהערוצים או להחזיר את הממיר ללא קנס כי אין לך התחייבות.
אני עדיין חושב שעדיף YES (למרות שיותר יקר).
890 ש"ח בפחת של 10% = כ-7.5 ש"ח לחודש עבור הממיר בלבד.
חבר שלי גם שילם כל חודש 9 ש"ח עבור ממיר רגיל וכך בעצם החלפת הממיר חסכה לו כסף.
כמובן שיש להוסיף 39.90 ש"ח לחודש, עבור חבילת הערוצים, כולל 5HD.
כאשר בכל תקופה שלא נראה לך תוכל להתנתק מהערוצים או להחזיר את הממיר ללא קנס כי אין לך התחייבות.
אני עדיין חושב שעדיף YES (למרות שיותר יקר).
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לחובבי ספורט (לא רק כדורגל...), הוט HD עדיף - ספורט 5 HD כלול ויש גם eurosport hd המציג אירועיי ספורט ב-LIVE סביב השעון.
לחובבי סרטים וסדרות בלבד היתרון הוא לטובת YES HD.
לחובבי סרטים וסדרות בלבד היתרון הוא לטובת YES HD.
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני חושב שחיבור HDMI בממיר HOT/YES לתחנות רגילות -SD בפורמט 4:3 מנטרל JUST - אתה תקבל תמונות מתוחות שווה על כל המסך - תופעת "השמנים". יש גם אפשרות להתחבר פעמים ל ממיר HOT HD פעם אחד HDMI וגם עם כבל SCART ועז צריכים לחזור שוב ל- SVIDEO או טרנסקודר +קומפונת.
lz כתב:שלום,
תודה רבה מראש....
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
גם ב-YES יש כבר את Eurosport HD.
אני מעדיף לקחת בפיקדון של 1300 ש"ח ממיר HD מקליט מאשר 890 ש"ח לממיר רגיל.
לגבי חבילת הערוצים ב-HD, אין ספק שYES טובים יותר לאחר הוספת Eurosport ובמידה ואתה מחובר גם לליב וגולד אז המחיר דומה.
הוט - 40 ש"ח לחודש עבור חבילת HD כולל 5HD + כ-30 ש"ח (למיטב זכרוני) עבור לייב וגולד = 70 ש"ח.
יס - 20 ש"ח עבור חבילת HD + כ-45 ש"ח עבור 5HD ולייב וגולד = 65 ש"ח.
אני מעדיף לקחת בפיקדון של 1300 ש"ח ממיר HD מקליט מאשר 890 ש"ח לממיר רגיל.
לגבי חבילת הערוצים ב-HD, אין ספק שYES טובים יותר לאחר הוספת Eurosport ובמידה ואתה מחובר גם לליב וגולד אז המחיר דומה.
הוט - 40 ש"ח לחודש עבור חבילת HD כולל 5HD + כ-30 ש"ח (למיטב זכרוני) עבור לייב וגולד = 70 ש"ח.
יס - 20 ש"ח עבור חבילת HD + כ-45 ש"ח עבור 5HD ולייב וגולד = 65 ש"ח.