עזרה בבחירת מקרן
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
שלום,
אני מחפש מקרן בשביל חבר.
הדרישות שלו הן מינימליות ביותר, הוא לא צופה בתכני HD והמקרן משמש אותו בעיקר לסרטי DVD, הוא גם לא כ"כ מעוניין במקרן HD.
חייב שתהיה לו עוצמת הארה גבוהה, כי לא תמיד הוא יכול להחשיך לגמרי את החדר בו הוא נמצא.
יש לו כבר מקרן, אבל כנראה שהוא בשלבי גסיסה (אני לא יודע איזה מקרן זה, אם אני אדע אני אוסיף לפה).
כל עזרה תתקבל בברכה.
הערה אישית שלי, כיוון שאני כן מנסה להכניס אותו לעידן ה-HD, גם המלצות למקרני HD Ready יתקבלו בברכה.
תקציב, עד 7K, אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה.
אני מחפש מקרן בשביל חבר.
הדרישות שלו הן מינימליות ביותר, הוא לא צופה בתכני HD והמקרן משמש אותו בעיקר לסרטי DVD, הוא גם לא כ"כ מעוניין במקרן HD.
חייב שתהיה לו עוצמת הארה גבוהה, כי לא תמיד הוא יכול להחשיך לגמרי את החדר בו הוא נמצא.
יש לו כבר מקרן, אבל כנראה שהוא בשלבי גסיסה (אני לא יודע איזה מקרן זה, אם אני אדע אני אוסיף לפה).
כל עזרה תתקבל בברכה.
הערה אישית שלי, כיוון שאני כן מנסה להכניס אותו לעידן ה-HD, גם המלצות למקרני HD Ready יתקבלו בברכה.
תקציב, עד 7K, אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 03/05/2009 11:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

לא חושב שיש לו בעיה של תקציב, כשאני שאלתי אותו, הוא ביקש ממני לתת לו המלצות לכמה מקרנים והוא יבחר ביניהם.MartinHSabag כתב:תקציב?
אין קשר בין עוצמת הארה לזה שהחדר מואר.
השחור יידפק ללא קשר לעוצמת ההארה של המקרן....
כמובן שכאשר לא מדובר במקרני FHD המחיר לא אמור להיות כזה גבוה, או שאני טועה?
ד"א, מה כן צריך לחדר שהוא לא חשוך לחלוטין?
אני פשוט לא מבין בכלל במקרנים, אז אם אפשר לכוון אותי , כדי שאני גם אדע מה לשאול את החבר.
תודה.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

הוספתי תיקון לתקציב:
עד 7K ש"ח, עם חריגה קלה לטובת משהו איכותי במיוחד.
תודה מראש.
עד 7K ש"ח, עם חריגה קלה לטובת משהו איכותי במיוחד.
תודה מראש.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
לדעתי, תבדוק בעולם הדיגיטלי אם עוד יש להם את המבצע על ה200 של פנאסוניק - והוא יקבל גם DVICO 6500 - תוכל להכניס אותו לHD בלי בעייה.לי אישית יש את הEPSON 700 ואני מאוד מרוצה ממנו.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

תודה איתי,Itay_Pollak כתב:לדעתי, תבדוק בעולם הדיגיטלי אם עוד יש להם את המבצע על ה200 של פנאסוניק - והוא יקבל גם DVICO 6500 - תוכל להכניס אותו לHD בלי בעייה.לי אישית יש את הEPSON 700 ואני מאוד מרוצה ממנו....
אתה מתכוון למקרנים הללו?
PANASONIC-HD PT-AX200
Epson EMPTW700.
ד"א,
אתה מחשיך לגמרי את החדר, או שזה אפשרי (כמובן על חשבון חסרון בפרטים) לראות במקרן גם אם החדר לא מוחשך ממש?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
תשמע - כשאני רואה סרט/סידרה שחשובים לי, ארגנתי וילונות מחשיכים ככה שגם ביום אני יכול להתקרב לחושך מוחלט.
אבל כשרואים כדורגל או תוכניות אחרות שבהם השחור לא קריטי - אז לפעמים האור דולק במטבח (יש קיר שמפריד בין הסלון למטבח - כך שיש לא מעט אור.
תשמע - הכל יחסי בסופו של יום. אם חבר של רואה כיום DVD - יש מצב שזה לא יפריע לו בכלל.
ביום שישי ראיתי את וולברין - היו שני דברים שהפריעו לי בכמה דקות בסרט (כבר כתבתי ליס פלנט על זה) האודיו והוידאו. האודיו - גם חברה שלי המסכנה (כי היא שמה לב) שמה לב שבקטע מסוים כאילו הנמיכו את העוצמה (היה פיצוץ על המסך - אבל הסאונד היה חלש מאוד) ולעומת זאת בוידאו (חברה שלי לא שמה לב - נונונו) היה בשלב א' מה שנראה כמו שרוך שמטייל לו על הסרט (ועוד בצבע ירוק זוהר ולפעמים צהוב) ובהמשך קווים אלכסוניים על חלק נרחב מהמסך...
כמה אנשים בכלל שמו לב לכל התופעות, לך תדע (למרות שהשרוך היית ממש צריך להיות ישנוני בשביל לא לשים לב).
בקיצור - ההמלצה שלי - להשקיע ולמצוא דרך להחשיך בתכנים השווים. בפחות - לא חייבים.
החכמה היא להראות לחבר לאיזה תוצאה אפשר להגיע אם מחשיכים - ומה הוא מאבד אם הוא מדליק את האור (מומלץ לשים קטעים כהים - נגיד מלחמת הכוכבים)
וכן - דברתי על הדגמים הללו.
אבל כשרואים כדורגל או תוכניות אחרות שבהם השחור לא קריטי - אז לפעמים האור דולק במטבח (יש קיר שמפריד בין הסלון למטבח - כך שיש לא מעט אור.
תשמע - הכל יחסי בסופו של יום. אם חבר של רואה כיום DVD - יש מצב שזה לא יפריע לו בכלל.
ביום שישי ראיתי את וולברין - היו שני דברים שהפריעו לי בכמה דקות בסרט (כבר כתבתי ליס פלנט על זה) האודיו והוידאו. האודיו - גם חברה שלי המסכנה (כי היא שמה לב) שמה לב שבקטע מסוים כאילו הנמיכו את העוצמה (היה פיצוץ על המסך - אבל הסאונד היה חלש מאוד) ולעומת זאת בוידאו (חברה שלי לא שמה לב - נונונו) היה בשלב א' מה שנראה כמו שרוך שמטייל לו על הסרט (ועוד בצבע ירוק זוהר ולפעמים צהוב) ובהמשך קווים אלכסוניים על חלק נרחב מהמסך...
כמה אנשים בכלל שמו לב לכל התופעות, לך תדע (למרות שהשרוך היית ממש צריך להיות ישנוני בשביל לא לשים לב).
בקיצור - ההמלצה שלי - להשקיע ולמצוא דרך להחשיך בתכנים השווים. בפחות - לא חייבים.
החכמה היא להראות לחבר לאיזה תוצאה אפשר להגיע אם מחשיכים - ומה הוא מאבד אם הוא מדליק את האור (מומלץ לשים קטעים כהים - נגיד מלחמת הכוכבים)
וכן - דברתי על הדגמים הללו.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

Itay_Pollak כתב:תשמע - כשאני רואה סרט/סידרה שחשובים לי, ארגנתי וילונות מחשיכים ככה שגם ביום אני יכול להתקרב לחושך מוחלט.
וכן - דברתי על הדגמים הללו....
תודה רבה.