מדריך ערוצים של YES עם VMC לא מעודכן?
לאחרונה שמתי לב שהמדריך ממש מעצבן פעם אני רואה במדריך שאין נתונים זמינים ופעם אני רואה שזה מסתדר. עכשיו אני בודק ורואה שבמלא ערוצים אין נתונים זמינים כמו למשל:ערוץ 9, ערוץ 10,11,18,19,20,21,22,23,24,2832,33,35,36,40,41 ועוד..... מה קורה אם זה? גם לכם יש את הביעה הזאת? איך פותרים את העניין הזה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תעברו ל-MegaEPG, שימו בעדיפות ראשונה את ה-vista_he כדי שיוריד נתונים כמו המובנה של ה-VMC, אבל תוסיפו בעדיפות שניה hot_he ובעדיפות שלישית ynet_he. זה ישלים לכם (במידת האפשר) ערוצים חסרים כאשר השרתים של מיקרוסופט לא מעודכנים או לא עובדים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תפעל על פי ההנחיות כאן, זה אמור לפתור את הבעייה (קוד 13, 14 ו-34):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 789#761789
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 789#761789
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזה סקריפטים בחרת, ובאיזה סדר?
גם אני כרגיל באותה הבעיה וזה פשוט נמאס.
ניסיתי להתקין את MEGAEPG וזה לא הרבה יותר טוב.
1.העידכון לוקח 10 דקות.
2. מספרי הערוצים לא נכונים וכאשר מתקנים אותם זה משמבש את הEPG
3. אין רשימת סרטים מסודרת כמו בEPG הרגיל.
4.בהקלטה של סדרות , יש הקלטה כפולה של פרקים.
נרעה לי שאין אלטרנטיבות ראויות ונדונו לאכול קש כל פעם מחדש.
ניסיתי להתקין את MEGAEPG וזה לא הרבה יותר טוב.
1.העידכון לוקח 10 דקות.
2. מספרי הערוצים לא נכונים וכאשר מתקנים אותם זה משמבש את הEPG
3. אין רשימת סרטים מסודרת כמו בEPG הרגיל.
4.בהקלטה של סדרות , יש הקלטה כפולה של פרקים.
נרעה לי שאין אלטרנטיבות ראויות ונדונו לאכול קש כל פעם מחדש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

1. אצלי זה לוקח לפעמים כשעה. זה רץ ברקע פעם ביום וזה לא אמור להפריע. אתה אמור לשים משימה אוטומטית במערכת ההפעלה שתעשה את זה בשבילך אוטומטית.
2. האם התקנת את הגירסה האחרונה? כשמשתנים מספרי הערוצים צריך לעדכן גירסה. אפשרות אחרת היא לשנות את זה בקובץ XML של התוכנה. דרך ה-VMC זה לא עובד כמו שצריך.
3-4. בעייה ידועה, אבל זה עדיף מזה שאין בכלל נתונים, לא?
ואכן, הפתרון הכי טוב הוא להשתמש בכרטיס DVB-S!
2. האם התקנת את הגירסה האחרונה? כשמשתנים מספרי הערוצים צריך לעדכן גירסה. אפשרות אחרת היא לשנות את זה בקובץ XML של התוכנה. דרך ה-VMC זה לא עובד כמו שצריך.
3-4. בעייה ידועה, אבל זה עדיף מזה שאין בכלל נתונים, לא?
ואכן, הפתרון הכי טוב הוא להשתמש בכרטיס DVB-S!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הקובץ נקרא channels.xml והוא נמצא ב-C:\User\username\AppData\Local\MegaEPG\Data. כדי להגיע לתיקייה הזו צריך לאפשר תצוגת תיקיות נסתרות באפשרויות התצוגה של ויסטה.
לפני שאתה נוגע בו, הכן לו גיבוי! פתח אותו עם notepad.
מה שאתה צריך לשנות אלה הם המספרים בני השלוש ספרות שמופיעים ליד השדה שנקרא "sat" (וכמובן "cab" עבור מנויי הוט).
לגבי החזרת המובנה, אני לא בטוח בתשובה. עדיף לשאול את digest, מפתח התוכנה.
לפני שאתה נוגע בו, הכן לו גיבוי! פתח אותו עם notepad.
מה שאתה צריך לשנות אלה הם המספרים בני השלוש ספרות שמופיעים ליד השדה שנקרא "sat" (וכמובן "cab" עבור מנויי הוט).
לגבי החזרת המובנה, אני לא בטוח בתשובה. עדיף לשאול את digest, מפתח התוכנה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה שקורה זה שהוט לא מפרסמים את לוח המשדרים שלהם בצורה סטנדרטית, ואז זה גורם לחלוקה לא טובה של שמות התוכניות, העונות, הפרקים וכו.
דובר על כך רבות והוצעו הצעות למפתח התוכנה לעשות עיבוד נוסף של הטקסט שמסדר את זה, כולל קוד מוכן שיכול עקרונית להיות מוטמע בתוך ה-MegaEPG.
מקווה שמתישהו בגירסאות הבאות יהיה שיפור בעניין.
אני פשוט לא משתמש כרגע באופציית הקלטת סדרה.
אם זה עוזר, אז סקריפט ynet_he כן מביא את לוח המשדרים בצורה יותר סטנדרטית שמאפשרת הקלטת סדרות. הבעייה איתו שהוא פחות מדוייק ומעודכן מזה של hot_he.
דובר על כך רבות והוצעו הצעות למפתח התוכנה לעשות עיבוד נוסף של הטקסט שמסדר את זה, כולל קוד מוכן שיכול עקרונית להיות מוטמע בתוך ה-MegaEPG.
מקווה שמתישהו בגירסאות הבאות יהיה שיפור בעניין.
אני פשוט לא משתמש כרגע באופציית הקלטת סדרה.
אם זה עוזר, אז סקריפט ynet_he כן מביא את לוח המשדרים בצורה יותר סטנדרטית שמאפשרת הקלטת סדרות. הבעייה איתו שהוא פחות מדוייק ומעודכן מזה של hot_he.
- kobyb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
pixies אני משתמש של YES.
הבעיה היתה בערוצים 22, 10 ו-11, שהמידע מגיע מHOT הוא עדכני ובYES הוא חסר ולכן זה פתר את הבעיה.
לגבי הסדרות, מכיוון שלHOT אין את לוח המשדרים של YES ערוצי הסדרות של YES מגיעים מהסקריפטים האחרים (YNET ו VISTA)
לכן לא מובן לי מדוע שמשתמשים בסקריפטים האחרים השידורים החוזרים מוקלטים שוב ושוב, בעוד ששבשימוש בברירת מחדל של VISTA זה עובד טוב (טוב נו, לפחות יותר טוב)
הבעיה היתה בערוצים 22, 10 ו-11, שהמידע מגיע מHOT הוא עדכני ובYES הוא חסר ולכן זה פתר את הבעיה.
לגבי הסדרות, מכיוון שלHOT אין את לוח המשדרים של YES ערוצי הסדרות של YES מגיעים מהסקריפטים האחרים (YNET ו VISTA)
לכן לא מובן לי מדוע שמשתמשים בסקריפטים האחרים השידורים החוזרים מוקלטים שוב ושוב, בעוד ששבשימוש בברירת מחדל של VISTA זה עובד טוב (טוב נו, לפחות יותר טוב)
There is no spoon
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, יש בלגן שלם בכל הנושא. לדעתי הפתרון הכי ריאלי (אנחנו הרי לא מצפים שהוט או יס או YNET יעזרו לנו...) הוא עיבוד הטקסט הנוסף שצריך להיות מבוצע בתוך ה-MegaEPG.
למה ש hot ו yes לא יעשו את העבודה שלהם כמו שצריך?pixies כתב:כן, יש בלגן שלם בכל הנושא. לדעתי הפתרון הכי ריאלי (אנחנו הרי לא מצפים שהוט או יס או YNET יעזרו לנו...) הוא עיבוד הטקסט הנוסף שצריך להיות מבוצע בתוך ה-MegaEPG....
אם נפעיל עליהם כולם לחץ יכול להיות שהם ישפרו את הלוחות שלהם כי בטחלס זה באחריותם זה השרות שלהם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כי קומץ בעלי ה-HTPC לא ממש מעניין אותם. מדובר בכמות זניחה של לקוחות.