צריך עזרה עם SPDIF
על סף יאוש ... אני משתמש בHTPC כדי לצפות בסרטים וסדרות בפורמט MKV בעיקר
החל מהתקנת המחשב (ויסטה 32) אני לא מצליח לקבל אות DTS או DD מהמחשב דרך הרסיבר. כרטיס הקול ONBOARD של REALTEK עם דריייבר מעודכן . הלוח של GIGABYTE מסדרת GA_7
אני משתמש בנגן VLC ומעביר את הגדרת השמע שלו ל USE SPDIF IF POSSIBLE
הרסיבר מזהה את האות בפורמט DD או DTS אבל הסאונד מתקבל באיכות בלתי ניתנת לשמיעה עם אקו שחוזר על עצמו ומעוות את הסאונד .
המחשב מחובר אופטית לרסיבר של הרמן שמפענח גם DTS וגם DD מהDVD בלי בעיה (גם הDVD מחובר אופטית)
פעלתי לפי המדריך באתר אבל התוצאות זהות .
האם משהו מכיר פתרון לבעיה ?
האם יש נגן אחר שתומך בקבצי MKV H.264 ויודע להעביר את האות דרך SPDIF כדי לבדוק את תקינות הכרטיס?
החל מהתקנת המחשב (ויסטה 32) אני לא מצליח לקבל אות DTS או DD מהמחשב דרך הרסיבר. כרטיס הקול ONBOARD של REALTEK עם דריייבר מעודכן . הלוח של GIGABYTE מסדרת GA_7
אני משתמש בנגן VLC ומעביר את הגדרת השמע שלו ל USE SPDIF IF POSSIBLE
הרסיבר מזהה את האות בפורמט DD או DTS אבל הסאונד מתקבל באיכות בלתי ניתנת לשמיעה עם אקו שחוזר על עצמו ומעוות את הסאונד .
המחשב מחובר אופטית לרסיבר של הרמן שמפענח גם DTS וגם DD מהDVD בלי בעיה (גם הDVD מחובר אופטית)
פעלתי לפי המדריך באתר אבל התוצאות זהות .
האם משהו מכיר פתרון לבעיה ?
האם יש נגן אחר שתומך בקבצי MKV H.264 ויודע להעביר את האות דרך SPDIF כדי לבדוק את תקינות הכרטיס?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אפשרויות הבחירה שלך לגבי נגן חלופי ל VLC שיודע להציג קבצי MKV הם מאוד רחבות. אתה יכול לנסות בתור התחלה את Windows Media Player או את MPC-HC
כהכנה מראש כדאי לך להתקין תחילה את Haali Media Splitter ואת ffdshow tryouts
כהכנה מראש כדאי לך להתקין תחילה את Haali Media Splitter ואת ffdshow tryouts
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה על הסיוע
שיחקתי קצת עם ההגדרות בAC3FILTER וזה הסתדר לי עם נגן BSPLAYER
משום מה ה-VLC עדיין עושה את אותן הבעיות...
משום מה ה-VLC עדיין עושה את אותן הבעיות...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
VLC משתמש במפצל מדיה ומפענחים משלו ולכן אינו תלוי בהגדרות מערכת או שינויים חיצוניים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.