כרטיס קול חיצוני לנייד?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3727
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 857 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
ברשותי נייד של פוג'יסטו סימנס דגם V5505 אין לו יציאה דיגיטלית,לכן אני רוצה לקנות כרטיס חיצוני של ZALMAN
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=468973
שאלתי היא, מנסיון העבר כאשר חיברתי כרטיס קול חיצוני אחר זה כנראה "התנגש" עם הכרטיס המקורי והרס לי את הארד דיסק.
האם אני יכול להתקין את הזלמן והאם יש דרך "לנטרל" את הכרטיס המקורי כאשר אני מחבר את הזלמן למחשב????
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=468973
שאלתי היא, מנסיון העבר כאשר חיברתי כרטיס קול חיצוני אחר זה כנראה "התנגש" עם הכרטיס המקורי והרס לי את הארד דיסק.
האם אני יכול להתקין את הזלמן והאם יש דרך "לנטרל" את הכרטיס המקורי כאשר אני מחבר את הזלמן למחשב????
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לפני זמן מה אחד החברים שלי רכש כרטיס כזה (אגב היה אחרון בחנות בת"א), הותקן, ללא שום בעיה, ולא נהרס שום דבר. במהלך ההתקנה לא נטרלתי כלום בלפטופ שלו. זה נשמע קצת הזוי... התנגשות של כרטיסי קול, הריסת הרד-דיסק...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

האם יש לעוד מישהו ניסיון עם הזלמן???
-
big007
-
- חבר מביא חבר

הוא נותן לך 5.1 דיגיטלי דרך אופטי?uris כתב:במצב בו יש מחשב נייד שמחובר דרך חיבור audio out ל reciveer (משמיע סטיראו בלבד) , האם בבמצב כזה אם אשים כרטיס קול חיצוני יהיה שינוי , שדרוג באיכות הקול?...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

1.האם הוא מוציא לך 5.1 דיגיטלי דרך אופטי לרסיבר?Slior כתב:לי יש את הכרטיס הזה -http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=27000
של קריאטיב. עובד כמו נינג'ה....
2. כשאתה רק מחבר את הכרטיס למחשב איך אתה מפעיל אותו?דרך תוכנה או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית?
1.מוציא 5.1 דרך אופטי כמו גדול.big007 כתב:1.האם הוא מוציא לך 5.1 דיגיטלי דרך אופטי לרסיבר?Slior כתב:לי יש את הכרטיס הזה -http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=27000
של קריאטיב. עובד כמו נינג'ה....
2. כשאתה רק מחבר את הכרטיס למחשב איך אתה מפעיל אותו?דרך תוכנה או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית?...
2.אני לא אוהב להשתמש בכל מני תוכנות שבאות עם החומרה. אני התקנתי רק את הדרייברים המעודכנים מאתר היצרן. הגדרתי את הכרטיס כברירת מחדל , ואת כל שאר הקינפוגים ב-AC3FILTER.
שלום לכם :
יש לי כרטיס און בורד realtek AC97 שיש בו יציאה אופטית
עכשיו אני מחבר אותו לרסיבר שלי (רסיבר רציני ביותר)
ובמחשב זה מראה לי 6 ערוצים (5.1) כולל הטסט שעובר על כל הרמקולים אבל ברסיבר זה לא מזהה דולבי דיגיטל
בכל אופן... רציתי לדעת אם יש למישהו מושג לגביי אולי משהו שאני מפספס
מחכה לתשובה תודה
ובמחשב זה מראה לי 6 ערוצים (5.1) כולל הטסט שעובר על כל הרמקולים אבל ברסיבר זה לא מזהה דולבי דיגיטל
מחכה לתשובה תודה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
הי!MRFLOYDYM כתב:שלום לכם :
מחכה לתשובה תודה...
לא ציינת דגם רסיבר... האם ניסית לקרוא מדריכים באתר? יש כאן מדריך שמסביר בדיוק איך להגדיר מחשב לעבודה מול רסיבר
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
באופן עקרוני Windows יודע לעבוד עם מספר כרטיסי קול בו זמנית.
כנראה שאחד הדרייברים של אחד הכרטיסים - המקורי במחשב או החיצוני היו בעייתיים וגרמו למסך כחול.
בד"כ אפשר לנטרל כרטיס קול פנימי בעזרת מסך bios במחשב או לנטרל את הדרייברים ב- device properties.
לא מכיר את הכרטיס הזה אך ישנם ביקורות לא טובות ב- zap (אם זה מייצג).
כנראה שאחד הדרייברים של אחד הכרטיסים - המקורי במחשב או החיצוני היו בעייתיים וגרמו למסך כחול.
בד"כ אפשר לנטרל כרטיס קול פנימי בעזרת מסך bios במחשב או לנטרל את הדרייברים ב- device properties.
לא מכיר את הכרטיס הזה אך ישנם ביקורות לא טובות ב- zap (אם זה מייצג).
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
MRFLOYDYM כתב:שלום לכם :
מחכה לתשובה תודה...
MRFLOYDYM,
ברוך הבא.
חבל שלא פתחת שרשור נפרד במקום להתלבש על השרשור של Big007.
לשאלתך, צריך להפעיל AC3 ו- DTS pass through במקודד (בד"כ ffdshow) עבור סרטים על מנת שהמידע יעבור לרסיבר דרך החיבור הדיגיטלי.
השמעת ה- טסט יותר מסובך ולא בטוח שיעבוד.
זה תלוי אם כרטיס הקול תומך ב- dolby digital live.
את הביקורת האחרונה בזאפ אני כתבתי ואני עומד מאחורי מה שרשום שם: החיבור הדיגיטלי של הכרטיס עובד
מצויין!!!! אני עד היום משתמש בו ולא היו שום התנגשויות. יש לציין שאני עובד עם XP. גם בלינוקס לא הייתה לי בעיה
לעבוד איתו ב-SPDIF. כן הייתה לי בעיה עם WINDOWS 7 - היציאה הדיגיטלית לא נתמכת וכנראה שזה המצב
עם ויסטה (לפי הביקורות). אם המטרה היא PASSTHROUGH של DD או DTS - לך על זה.
מצויין!!!! אני עד היום משתמש בו ולא היו שום התנגשויות. יש לציין שאני עובד עם XP. גם בלינוקס לא הייתה לי בעיה
לעבוד איתו ב-SPDIF. כן הייתה לי בעיה עם WINDOWS 7 - היציאה הדיגיטלית לא נתמכת וכנראה שזה המצב
עם ויסטה (לפי הביקורות). אם המטרה היא PASSTHROUGH של DD או DTS - לך על זה.