המלצה לLCD+ שאלה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
elad_orl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם. יש לי בבית טלוויזיה רגילה מהדור הישן של 29'. האם מומלץ לי לקנות LCD של 32' או אולי 37'?? אשמח גם לקבל המלצות לLCD בגודל שיבחר כהכי מומלץ.
מרחק הצפייה שלי הוא: 3. 3 והתקציב הוא 3300 אבל אפשר לחרוג לכיוון ה3500 ועוד קצת אם זה ממש הכרחי. אני אצפה בעיקר בתכנים רגילים ולא בHD אבל מידי פעם כן.
תודה רבה על העזרה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

ממש לא "32. מסך רחב (16:9) שהאלכסון שלו באורך "32 שקול למסך רגיל (4:3) שאורך האלכסון שלו "26.
אם אתה רגיל למסך "29, הרי במעבר למסך רחב אתה צריך (בקירוב) מסך "37.

עם זאת, נגמרו הימים שבהם צפינו במסך "21 ממרחק 3 מטר וחשבנו שזה מעולה. לקבלת חווית צפיה בדורנו ממרחק הצפייה שלך מומלץ מסך גדול יותר גם מ-"37, אבל לצערי זה ממש מחוץ לתקציב שהגדרת. אני גם לא בטוח שתוכל למצוא "37 סבירה בתקציב הזה.

בכל מקרה, לדעתי מסך "32 במקרה שלך זה יהיה מתכון לאכזבה. עדיף שתישאר עם ה-CRT שלך (אני לא ציני).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

בתקציב כזה עדיף שתמתין עוד קצת עם התקציב, מה שכתב איינשטיין מיתר כל תגובה נוספת. הוא פשוט צודק.
המחירים ירדו עוד קצת (חילופי דורות) ואז תוכל להינות באמת מרכישה של דור קודם, אבל משהו טוב. לי 32 אינץ' התאימה בתקציב, אבל ממש לא בגודל (יש לי CRT 25 אינץ' עכשיו), אחרי קריאה בפורומים הבנתי שזה יתסכל אותי מאוד (קניה של מסך בגודל כזה) אז חיכיתי. בקרוב הפוסט הרשמי על הקניה !
Vocare Ad Regnum

elad_orl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בקשת LCD

שליחה #4 

סבבה הבנתי יש סיכוי גבוה ש אני יכול להוסיף כסף שיהיה 4500-5000 ש"ח כך שאם זה מספיק אשמח לקבל הצעת לטלוויזית LCD בגודל שהמלצתם לי כמו 42' או 40'. אני אזכיר את הדרישות שלי מהLCD: היא תשמש בעיקר לתכני SD וקצת מאוד לHD. שתעבוד טוב עם ממירים של הוט שלא תומכים בHD וגם עם ממירים שכן תומכים.

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

לפי הצרכים שלך והתקציב, מה הסיבה לבחירה ב LCD ולא בפלזמה?
אם תעשה סיבוב קצר בפורום תבחין שלצרכים ולמרחק כמו שלך ממליצים על פלזמה PV80 ולפעמים גם על A450.

elad_orl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אין לי בעיה אם פלזמה מה שיותר טוב בתקציב שלי זה אחלה. הדגם PV80 הוא טוב??. ואיך הוא בשידורים SD רגילים של הוט וyes??
עריכה: אם אפשר בבקשה פלאזמה או LCD במחיר שיותר מתקרב ל4000 ש"ח מאשר 5000 ש"ח זה יהיה אחלה. .

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

PV80 דגם טוב מאוד.
Vocare Ad Regnum

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #8 

בתקציב שהגדרת תבדוק פנסוניק 42PV8 (יותר זולה מ-PV80).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”