המלצה לLCD+ שאלה.
היי לכולם. יש לי בבית טלוויזיה רגילה מהדור הישן של 29'. האם מומלץ לי לקנות LCD של 32' או אולי 37'?? אשמח גם לקבל המלצות לLCD בגודל שיבחר כהכי מומלץ.
מרחק הצפייה שלי הוא: 3. 3 והתקציב הוא 3300 אבל אפשר לחרוג לכיוון ה3500 ועוד קצת אם זה ממש הכרחי. אני אצפה בעיקר בתכנים רגילים ולא בHD אבל מידי פעם כן.
תודה רבה על העזרה.
מרחק הצפייה שלי הוא: 3. 3 והתקציב הוא 3300 אבל אפשר לחרוג לכיוון ה3500 ועוד קצת אם זה ממש הכרחי. אני אצפה בעיקר בתכנים רגילים ולא בHD אבל מידי פעם כן.
תודה רבה על העזרה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ממש לא "32. מסך רחב (16:9) שהאלכסון שלו באורך "32 שקול למסך רגיל (4:3) שאורך האלכסון שלו "26.
אם אתה רגיל למסך "29, הרי במעבר למסך רחב אתה צריך (בקירוב) מסך "37.
עם זאת, נגמרו הימים שבהם צפינו במסך "21 ממרחק 3 מטר וחשבנו שזה מעולה. לקבלת חווית צפיה בדורנו ממרחק הצפייה שלך מומלץ מסך גדול יותר גם מ-"37, אבל לצערי זה ממש מחוץ לתקציב שהגדרת. אני גם לא בטוח שתוכל למצוא "37 סבירה בתקציב הזה.
בכל מקרה, לדעתי מסך "32 במקרה שלך זה יהיה מתכון לאכזבה. עדיף שתישאר עם ה-CRT שלך (אני לא ציני).
אם אתה רגיל למסך "29, הרי במעבר למסך רחב אתה צריך (בקירוב) מסך "37.
עם זאת, נגמרו הימים שבהם צפינו במסך "21 ממרחק 3 מטר וחשבנו שזה מעולה. לקבלת חווית צפיה בדורנו ממרחק הצפייה שלך מומלץ מסך גדול יותר גם מ-"37, אבל לצערי זה ממש מחוץ לתקציב שהגדרת. אני גם לא בטוח שתוכל למצוא "37 סבירה בתקציב הזה.
בכל מקרה, לדעתי מסך "32 במקרה שלך זה יהיה מתכון לאכזבה. עדיף שתישאר עם ה-CRT שלך (אני לא ציני).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בתקציב כזה עדיף שתמתין עוד קצת עם התקציב, מה שכתב איינשטיין מיתר כל תגובה נוספת. הוא פשוט צודק.
המחירים ירדו עוד קצת (חילופי דורות) ואז תוכל להינות באמת מרכישה של דור קודם, אבל משהו טוב. לי 32 אינץ' התאימה בתקציב, אבל ממש לא בגודל (יש לי CRT 25 אינץ' עכשיו), אחרי קריאה בפורומים הבנתי שזה יתסכל אותי מאוד (קניה של מסך בגודל כזה) אז חיכיתי. בקרוב הפוסט הרשמי על הקניה !
המחירים ירדו עוד קצת (חילופי דורות) ואז תוכל להינות באמת מרכישה של דור קודם, אבל משהו טוב. לי 32 אינץ' התאימה בתקציב, אבל ממש לא בגודל (יש לי CRT 25 אינץ' עכשיו), אחרי קריאה בפורומים הבנתי שזה יתסכל אותי מאוד (קניה של מסך בגודל כזה) אז חיכיתי. בקרוב הפוסט הרשמי על הקניה !
Vocare Ad Regnum
בקשת LCD
סבבה הבנתי יש סיכוי גבוה ש אני יכול להוסיף כסף שיהיה 4500-5000 ש"ח כך שאם זה מספיק אשמח לקבל הצעת לטלוויזית LCD בגודל שהמלצתם לי כמו 42' או 40'. אני אזכיר את הדרישות שלי מהLCD: היא תשמש בעיקר לתכני SD וקצת מאוד לHD. שתעבוד טוב עם ממירים של הוט שלא תומכים בHD וגם עם ממירים שכן תומכים.