שירות א.ל.מ /מיניליין/סמליין סמסונג A650
מעניין איך אף אחד מהקוראים לא הציע לך להוציא את הטלוויזיה
ולזרוק להם אותה בחנות בפרצוף.......
ולזרוק להם אותה בחנות בפרצוף.......
amitbak כתב:אני מנסה להבין אם קיים יבואן שלא דופק תלקוחות שלו.
האם תחמונים,שקרים,ורמאות הם חלק מהשירות?
למה נהפכנו?[/quote
מה אתה מצפה? הם מרוויחים רק בין 50% ל 100% על המכשיר, לא נשאר כסף גם לתחזק שירות ראוי....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
שוב פעם - יש ויש. לא כולם מנוולים ולא כולם צדיקים, האמת היא באמצע. אני כנותן שירות גם כושל, לפעמים כימיה לא טובה עם הלקוח (ואז אני אוטומטית מעביר הלאה למישהו אחר לטפל) ולפעמים חוסר הבנה, ולפעמים הלקוח הוא מנוול בפני עצמו שמצפה לקבל הכל במחיר נמוך. זה לא מדע מדויק, זה בני אדם.amitbak כתב:אני מנסה להבין אם קיים יבואן שלא דופק תלקוחות שלו.
האם תחמונים,שקרים,ורמאות הם חלק מהשירות?
למה נהפכנו?...
לדעתי לקחת המכשיר התקול פיסית לחנות ולהשכיב אותו שם בפני כל העוברים והשבים(וגם אלו שלא שבים..
זה הפיתרון (והפיטרון..)הכי טוב...
זה הפיתרון (והפיטרון..)הכי טוב...
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
הלוואי והיה לי את האומץADICT כתב:לדעתי לקחת המכשיר התקול פיסית לחנות ולהשכיב אותו שם בפני כל העוברים והשבים(וגם אלו שלא שבים..
זה הפיתרון (והפיטרון..)הכי טוב......
נסה לחשוב מה יש פה בין השורות......TANDBERG כתב:הבנתי, בקיצור - אפשר לדפוק לקוח ואין לו מה לעשות. יפה.
היות ואני מוגדר כעוסק בתחום אני לא יכול להציע מה שעולה לי בראש, אבל יש פתרון יחסית פשוט. לפחות לדעתי....
לסבול ולעבור את כל זה צריך יותר אומץ....טלHD כתב:הלוואי והיה לי את האומץADICT כתב:לדעתי לקחת המכשיר התקול פיסית לחנות ולהשכיב אותו שם בפני כל העוברים והשבים(וגם אלו שלא שבים..
זה הפיתרון (והפיטרון..)הכי טוב.........
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא הבנתי את הכוונה שלך. תוכל להסביר ?ADICT כתב:נסה לחשוב מה יש פה בין השורות......TANDBERG כתב:הבנתי, בקיצור - אפשר לדפוק לקוח ואין לו מה לעשות. יפה.
היות ואני מוגדר כעוסק בתחום אני לא יכול להציע מה שעולה לי בראש, אבל יש פתרון יחסית פשוט. לפחות לדעתי.......
כל אחד שיעשה את האינטרפנתציה שלו....
בכל מקרה אני שם את הדברים על השולחן....(וגם את המסך.....
בכל מקרה אני שם את הדברים על השולחן....(וגם את המסך.....