שירות א.ל.מ /מיניליין/סמליין סמסונג A650
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אני חייב לשתף את כולכם במקרה מוזר ....
לפני קצת יותר מחודש קניתי סמסונג A650 52 מא.ל.מ.
רק מס' ימים לאחר התקנת הטלויזיה בסלון, אני רואה בזוית עין שריטות/שפשופים על המסגרת כאילו שמישהו ניסה להוריד עם פוליש נזילות שהיו (ועדיין נראות) על המסגרת בחלקה העליון ימני על פני כ-50 ס"מ משטחה. להזכירכם לא ניתן לראות את זה מחזית הטלויזיה, רק בזווית חדה ובאור חזק.
לקח כשבועיים עד שהגיע טכנאי לבדוק את הנושא...ואז הכל השתבש.
כהערת מסגרת, אין לי מושג מה הקשר המדוייק בין א.ל.מ לסמליין/מיניליין אבל אני בטוח שיש כזה והן מחפות אחת על השניה. שנית (כאילו אין מספיק חב' בעסק), נותן השירות במעבדות היא חב' רטפון...מוזר ותמוהה איך ליבואנית סמסונג הרשמית והגדולה אין מעבדות משל עצמה.
ונחזור לנושא....הטכנאי שלא פצה את פיו ונמנע לענות על שאלותי מי "טיפל" במסך בארץ ולמה שולחים לי מסך משומש/משופץ/מחודש אחרי פוליש או משהו דומה...רק הקדים את המכה שאמורה לנחות עלי ואמר שזו בעיה ב"יציקה במפעל"...וככה זה צריך להיות (!!!).
הטלפון המיוחל (אחרי שבוע המתנה נוסף) הגיע עם בשורת איוב...."בדקנו ומצאנו שהמסגרת בסדר וככה זה צריך להיות בכל סדרה A650". ....אמרתי לנציגת השירות שהיא לא יכולה לשכנע אותי שמסך "צריך להית שרוט וזה תקין"...אך ללא הועיל.
משכו אותי עוד שבוע שבועיים (תירוצי חגים וכד') ואחרי שאמרו שיחליפו את המסך וחזרו בהם מכוון ש"כל המסכים שבדקנו מסדרה A650 הם אותו דבר, ואין טעם להחליף לך למסך דומה"' הבטיחו פיצוי כספי...אני עדיין ממתין קצת בהלם מהסיפור המוזר הזה והשירות המזעזע של כל הנוגעים בדבר למרות שאין לי מושג עד היום מי נותן את המילה האחרונה (א.ל.מ, סמליין, מיניליין, רטפון...).
יש כאן בעלים של A650 שנתקלו בתופעה הזו?
לפני קצת יותר מחודש קניתי סמסונג A650 52 מא.ל.מ.
רק מס' ימים לאחר התקנת הטלויזיה בסלון, אני רואה בזוית עין שריטות/שפשופים על המסגרת כאילו שמישהו ניסה להוריד עם פוליש נזילות שהיו (ועדיין נראות) על המסגרת בחלקה העליון ימני על פני כ-50 ס"מ משטחה. להזכירכם לא ניתן לראות את זה מחזית הטלויזיה, רק בזווית חדה ובאור חזק.
לקח כשבועיים עד שהגיע טכנאי לבדוק את הנושא...ואז הכל השתבש.
כהערת מסגרת, אין לי מושג מה הקשר המדוייק בין א.ל.מ לסמליין/מיניליין אבל אני בטוח שיש כזה והן מחפות אחת על השניה. שנית (כאילו אין מספיק חב' בעסק), נותן השירות במעבדות היא חב' רטפון...מוזר ותמוהה איך ליבואנית סמסונג הרשמית והגדולה אין מעבדות משל עצמה.
ונחזור לנושא....הטכנאי שלא פצה את פיו ונמנע לענות על שאלותי מי "טיפל" במסך בארץ ולמה שולחים לי מסך משומש/משופץ/מחודש אחרי פוליש או משהו דומה...רק הקדים את המכה שאמורה לנחות עלי ואמר שזו בעיה ב"יציקה במפעל"...וככה זה צריך להיות (!!!).
הטלפון המיוחל (אחרי שבוע המתנה נוסף) הגיע עם בשורת איוב...."בדקנו ומצאנו שהמסגרת בסדר וככה זה צריך להיות בכל סדרה A650". ....אמרתי לנציגת השירות שהיא לא יכולה לשכנע אותי שמסך "צריך להית שרוט וזה תקין"...אך ללא הועיל.
משכו אותי עוד שבוע שבועיים (תירוצי חגים וכד') ואחרי שאמרו שיחליפו את המסך וחזרו בהם מכוון ש"כל המסכים שבדקנו מסדרה A650 הם אותו דבר, ואין טעם להחליף לך למסך דומה"' הבטיחו פיצוי כספי...אני עדיין ממתין קצת בהלם מהסיפור המוזר הזה והשירות המזעזע של כל הנוגעים בדבר למרות שאין לי מושג עד היום מי נותן את המילה האחרונה (א.ל.מ, סמליין, מיניליין, רטפון...).
יש כאן בעלים של A650 שנתקלו בתופעה הזו?
-
טלHD
- גורו

הם אומרים שככה הגיעו כל מסכי A650 גודל 52" (כמו שלי) ובכלל הרבה מסידרת A650במשלוחים האחרונים.MadCow כתב:יותר פשוט - בחנות שקנית סביר להניח שראית אותה שם בתצוגה. תחזור לשם ותסתכל....
בחנות יש 46" ובטח הם יגידו שהיא ממשלוח ישן יותר....(אם באמת אין לה את השריטות)
טלHD
ומה עם א.ל.מ. ? האם גם הם מתנערים מאחריות?
אם בתצוגה שלהם מסגרת המסך נקיה מפגמים, זכותך שהם יתמכו בדרישותיך.
אם גם א.ל.מ. יושבים בשקט זה די מאכזב...
חבר שלי קנה ב א.ל.מ. פלזמה פנסוניק. נתנו מחיר טוב אבל כשהמכשיר הגיע הביתה הסתבר שהאריזה כבר היתה פתוחה (הם טוענים שזה לצורך בדיקה, ביקורת, הכנסת אחריות, החלפת שקע ועוד כל מיני סיפורים...
). הפלזמה שלו היתה תקינה אבל ההרגשה שאולי זה לא חדש??? בטוח שזה לא הגיע בצורה הזאת ממחסני יורוקום.
ואצלך, האם האריזה של המכשיר היתה סגורה היטב לפני שהיא נפתחה?
חבר שלי קנה ב א.ל.מ. פלזמה פנסוניק. נתנו מחיר טוב אבל כשהמכשיר הגיע הביתה הסתבר שהאריזה כבר היתה פתוחה (הם טוענים שזה לצורך בדיקה, ביקורת, הכנסת אחריות, החלפת שקע ועוד כל מיני סיפורים...
ואצלך, האם האריזה של המכשיר היתה סגורה היטב לפני שהיא נפתחה?
מוטי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
טלHD שלום לך .
גש לכל חנות שיש לא.ל.מ או לחנויות שהם משווקות מורשות של מיני ליין .
ותראה עם הבעיה הזאת קיימת בכל המסכים .
לי זה נראה סיפור מארץ הסיפורים .
המסך הזה מגיע עם גימור מעולה שלא יספרו לך כל מיני סיפורים .
דרוש החלפה מיידית בלי שום פשרות . תנסה להיתקשר למיני ליין לבקש את חן הראל מנהל מחלקת אלקטרוניקה .
ותראה מה תהיה תשובתו מנסיון השהיה לי איתו הוא יודע לטפל הייטב בבעיות שנוצרו ללקוחות .
בהצלחה
גש לכל חנות שיש לא.ל.מ או לחנויות שהם משווקות מורשות של מיני ליין .
ותראה עם הבעיה הזאת קיימת בכל המסכים .
לי זה נראה סיפור מארץ הסיפורים .
המסך הזה מגיע עם גימור מעולה שלא יספרו לך כל מיני סיפורים .
דרוש החלפה מיידית בלי שום פשרות . תנסה להיתקשר למיני ליין לבקש את חן הראל מנהל מחלקת אלקטרוניקה .
ותראה מה תהיה תשובתו מנסיון השהיה לי איתו הוא יודע לטפל הייטב בבעיות שנוצרו ללקוחות .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
טלHD
- גורו

א.ל.מ. הם אלה שמדברים "בשבילי" עם מיניליין. הם אומרים לי שהם שוברים איתם את הראש.motico כתב:טלHD
חבר שלי קנה ב א.ל.מ. פלזמה פנסוניק. נתנו מחיר טוב אבל כשהמכשיר הגיע הביתה הסתבר שהאריזה כבר היתה פתוחה (הם טוענים שזה לצורך בדיקה, ביקורת, הכנסת אחריות, החלפת שקע ועוד כל מיני סיפורים...). הפלזמה שלו היתה תקינה אבל ההרגשה שאולי זה לא חדש??? בטוח שזה לא הגיע בצורה הזאת ממחסני יורוקום.
ואצלך, האם האריזה של המכשיר היתה סגורה היטב לפני שהיא נפתחה?...
אני לא בטוח שהם לא יד אחת בסיפור וביינתיים היחיד שנדפק זה אני.
האריזה הגיעה סגורה אבל מי שמכיר את האריזות הגדולות (של מסכי 46" ומעלה לדעתי) הן מגיעות עם טפסי פלסטיק בצדדים וכך אפשר לפתוח ולסגור אותן 10 פעמים בלי להשאיר סימנים...
כרגע העניין עומד על כך שיתנו לי פיצוי כספי ע"ס 1,000 ש"ח ע"י צ'ק מא.ל.מ.
את הצ'ק עדיין לא ראיתי....אין לי מושג אם אמרו את זה בשביל למשוך עוד זמן כמו שאמרו שיחליפו לי מסך "אחרי החגים" וחזרו בהם מההחלטה (כי כל המסכים עם אותו פגם לדבריהם...).
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 05/07/2009 17:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שאתה בבעיה אם הסכמת כבר לקבל את הצ'ק
אני לא הייתי מקבל שום צ'ק
אלא אם זה באמת בלתי נראה ורק מזווית שאינה זווית צפייה זה נראה - כי אחרת - כל כמה זמן תזכר בזה ותתעצבן
תנסה ליצור קשר לשיר למיניליין
תראה מה הם אומרים
אני לא הייתי מקבל שום צ'ק
אלא אם זה באמת בלתי נראה ורק מזווית שאינה זווית צפייה זה נראה - כי אחרת - כל כמה זמן תזכר בזה ותתעצבן
תנסה ליצור קשר לשיר למיניליין
תראה מה הם אומרים
אני חושב שאיתי נתן הצעה אופרטיבית מעולה - פנה ישר למיניליין.
אולי יש איזה סיכון קטן בפעולה הזאת כי אם א.ל.מ. ישמעו על זה הם יכולים כביכול "להתנער" מאחריות, אבל לדעתי זה צעד נבון לעשות, לפחות כדי לבדוק אם הם בכלל שמעו על הבעיה שלך.
אולי יש איזה סיכון קטן בפעולה הזאת כי אם א.ל.מ. ישמעו על זה הם יכולים כביכול "להתנער" מאחריות, אבל לדעתי זה צעד נבון לעשות, לפחות כדי לבדוק אם הם בכלל שמעו על הבעיה שלך.
מוטי
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לדעתי 1000 שקל היא לא הנחה או פיצוי מספק עבור קבלת מסך סוג ב' שיש בו פגמים אסטטים. בעיקר לאור העובדה שעלות מסך כזה היא כ 14K
אם קיבלת מסך פגום והם מסרבים להחליפו שלח אל הנהלת החנות מכתב רשום עם העתק ליבואן ובו תאור של התגלגלות הסיפור ובקשה להחליפו בהקדם.
שמור תעוד של כל חילופי דברים בינך לבין הגורמים הקשורים
אם יתעלמו מהמכתב תבע אותם בתביעות קטנות.
אם קיבלת מסך פגום והם מסרבים להחליפו שלח אל הנהלת החנות מכתב רשום עם העתק ליבואן ובו תאור של התגלגלות הסיפור ובקשה להחליפו בהקדם.
שמור תעוד של כל חילופי דברים בינך לבין הגורמים הקשורים
אם יתעלמו מהמכתב תבע אותם בתביעות קטנות.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

צר לי לומר - אבל התשובה הפשוטה היא - זה למה קונים דרך חנות מתמחה ולא דרך הרשתות הללו.
חנות מתמחה - יכולה להתקשר בשנייה לאיש שלה בחברה המתאימה ולדבר איתו ישירות - בלי מעקפים על גבי מעקפים.
חנות מתמחה - יכולה להתקשר בשנייה לאיש שלה בחברה המתאימה ולדבר איתו ישירות - בלי מעקפים על גבי מעקפים.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מסכים עם איתי,
לי היתה בעייה של זליגות אור והחליפו לי שלשה מסכים עז שפשוט זיכו אותי כי נמאס לי מהמסך הזה,
וכל המסכים שקיבלתי היו ללא שפשופים ושריטות , ואגב פניתי ישירות למיניליין והשירות שלהם היה מהיר ואדיב , והם אילו שהציעו לי לקבל זיכוי עבור המסך,
לי היתה בעייה של זליגות אור והחליפו לי שלשה מסכים עז שפשוט זיכו אותי כי נמאס לי מהמסך הזה,
וכל המסכים שקיבלתי היו ללא שפשופים ושריטות , ואגב פניתי ישירות למיניליין והשירות שלהם היה מהיר ואדיב , והם אילו שהציעו לי לקבל זיכוי עבור המסך,
טלHD,
הסיפור ממש נורא. יש לי את ה 650 ב 46" ואין שום זכר לכזה דבר.
תתעקש ואל תוותר.
אני מסכים עם איתי, אלמ היא לא חברה שהייתי סומך עליה בדברים האלה (מכסימום מיקרוגל), ולכן אני תמיד קונה בחנות מתמחה שבה יש אנשים שרוטים בדיוק כמוני שמבינים את השריטות העמוקות ביותר שלי... (אף על פי שבמקרה הזה לא צריך שריטה כדי להבין שיש פה בעיה).
הסיפור ממש נורא. יש לי את ה 650 ב 46" ואין שום זכר לכזה דבר.
תתעקש ואל תוותר.
אני מסכים עם איתי, אלמ היא לא חברה שהייתי סומך עליה בדברים האלה (מכסימום מיקרוגל), ולכן אני תמיד קונה בחנות מתמחה שבה יש אנשים שרוטים בדיוק כמוני שמבינים את השריטות העמוקות ביותר שלי... (אף על פי שבמקרה הזה לא צריך שריטה כדי להבין שיש פה בעיה).
-
טלHD
- גורו

motico כתב:אני חושב שאיתי נתן הצעה אופרטיבית מעולה - פנה ישר למיניליין.
אולי יש איזה סיכון קטן בפעולה הזאת כי אם א.ל.מ. ישמעו על זה הם יכולים כביכול "להתנער" מאחריות, אבל לדעתי זה צעד נבון לעשות, לפחות כדי לבדוק אם הם בכלל שמעו על הבעיה שלך....
הייתי עושה את זה מזמן אם לא הייתי בטוח שאלמ מחפה על מיניליין והפוך.
אבל נראה לי שאין ברירה כי כרגע לא קורה כלום.
בפעם האחרונה, א.ל.מ. תירצו את זה שהצ'ק לא מוכן כי הם חותמים על צ'קים פעם בשבועיים... לתירוצים שלהם אין סוף. הם פשוט מושכים אותי כבר יותר מחודש עם הסיפור הזה. ממש ביזיון.
-
טלHD
- גורו

מעקפים או לא....בד"כ לחנות גדולה יש יותר השפעה על היבואן וזה גם הגיוני שיהיה כך.Itay_Pollak כתב:צר לי לומר - אבל התשובה הפשוטה היא - זה למה קונים דרך חנות מתמחה ולא דרך הרשתות הללו.
חנות מתמחה - יכולה להתקשר בשנייה לאיש שלה בחברה המתאימה ולדבר איתו ישירות - בלי מעקפים על גבי מעקפים....
חנות קטנה/מתמחה לא יכולה "לאיים" על היבואן. מצידו שלא יקנו....ולחנות גדולה יש משקל ולכן היא אמורה להיות יותר חשובה. השאלה כמה היא מתאמצת....
הנושא שלי הגיע לטיפול ישירות לסמנכ"ל א.ל.מ. לא יודע אם זה טוב או רע (מה שבטוח, שכרגע זה נראה רע מאוד...).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
טלHD
שלום לך .
רק לידע הכללי חנות מיתמחה היא בעלת השפעה גדולה יותר על היבואן .
הרי רוב המכירות של מותג מסויים מיתבצעות ע"י החנויות המיתמחות מיכוון שבחניות המיתמחות אתה יכול לקבל את המחיר הטוב ביותר לגבי אותו מוצר .
שלום לך .
רק לידע הכללי חנות מיתמחה היא בעלת השפעה גדולה יותר על היבואן .
הרי רוב המכירות של מותג מסויים מיתבצעות ע"י החנויות המיתמחות מיכוון שבחניות המיתמחות אתה יכול לקבל את המחיר הטוב ביותר לגבי אותו מוצר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא לשכוח שחנויות מתמחות בד"כ גם לא מוכרות טלויזיות מדבקה. כמו גם בד"כ מוכרות את הגדלים היותר גדולים באופן יחסי.
טלHD
זה נכון שלחנות גדולה יש השפעה חזקה על היבואן, אבל זה תהליך של 2 צדדים. היבואן מרוויח מהחנות אבל גם החנות ניזונה מהיבואן ולכן סביר שגם לחנות יש אינטרס לשמור על שקט ולא להציק ליבואן.
זה די פשוט, הם צריכים את הסחורה שלו כדי לחיות.
למעשה הכל תלוי כמה אתה והסביבה שלך לא תהיו מרוצים מ א.ל.מ.. אם זה רק אתה, אז אולי הם הפסידו לקוח עתידי אבל ימשיכו לשמור על קשר טוב עם היבואן.
כרגיל, המילה צודק לא נכנסת בכלל למשוואה.
זה נכון שלחנות גדולה יש השפעה חזקה על היבואן, אבל זה תהליך של 2 צדדים. היבואן מרוויח מהחנות אבל גם החנות ניזונה מהיבואן ולכן סביר שגם לחנות יש אינטרס לשמור על שקט ולא להציק ליבואן.
זה די פשוט, הם צריכים את הסחורה שלו כדי לחיות.
למעשה הכל תלוי כמה אתה והסביבה שלך לא תהיו מרוצים מ א.ל.מ.. אם זה רק אתה, אז אולי הם הפסידו לקוח עתידי אבל ימשיכו לשמור על קשר טוב עם היבואן.
כרגיל, המילה צודק לא נכנסת בכלל למשוואה.
מוטי