S/PDIF הסאונד מקרטע

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
gilarditi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני מנסה נואשות לנגן קבצים דרך VLC עם S/PDIF ENABLE אבל כלום לא עובד.
האודיו מחובר על כבל אופטי, מערכת הפעלה XP, כרטיס קול Realtek של ASUS (נראה לי). כל מה שאני שומע זה קרטועים (הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל לא מצאתי פתרון בפורום (למה לעזעזל זה חייב להיות כל-כך מסובך?!)).
ניסיתי למצוא אופציית PASS-THROUGH (בלי פילטרים) אבל לא מצאתי.
איפה הבעיה? אולי עדיף להשתמש בנגן אחר?
בחיאת, תעזרו לי, אני שובר על זה את הראש כבר 3 חודשים...
תודה

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

אצלי זה פשוט עובד... האם מחובר גם כבל אודיו אנלוגי מהמחשב לרסיבר? אולי הסאונד עובר דרכו בטעות?
איזה מגבר יש לך? אם מדובר במגבר ישן יכול להיות שהוא תומך רק ב dolby digital ולא בDTS ולכן לא יצליח לנגן קובץ עם DTS. הייתה לי את הבעיה הזאת עם מגבר pioneer ישן שהיה לי. עכשיו יש לי AVR255 והוא מנגן DTS בלי בעיות.

לגבי תוכנה אחרת, תנסה את ffdshow עם הנגן MPC. צריך לשחק קצת עם ההגדרות אבל יש פה מדריך מצויין איפשהו פה באתר.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #3 

קינפגת לפי מאמר ? http://www.hometheater.co.il/p-1.article01366
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #4 

:( :(

לי התחילה בעיה דומה לפני שלושה שבועות, כך פתאום. בצהריים הכל עבד נפלא, בערב הסאונד היה ממש מקוטע. כשחיברתי לכניסה אופטית קדמית ברסיבר, פתאום שמעתי בסדר. מה שעוד יותר מוזר שאחרי שבוע בערך, גם מהכניסה הקדמית התחלתי לשמוע סאונד מקרטע עד שבשלב מסויים לא שמעתי כלום יותר.
ניסיתי את כל הקינפוגים האפשריים וכל הדרייברים הקיימים באינטרנט, בערך.
לבסוף נואשתי ואחרי שבדקתי שזה לא הרסיבר ולא הכבל האופטי, מסרתי את לוח האם לתיקון/החלפה. אני מחכה לתשובה בימים הקרובים (ואם הם יגידו שהם לא מוצאים כלום אין לי מושג מה אני אמור לעשות).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”