Playstation 3 על מקרן Panasonic PT-AE700E
שלום לכולם.
חיברתי מכשיר PS3 למקרן הנ"ל עם כבל HDMI והקונסולה בחרה בתצוגה של 1080i. כאשר ניסיתי לשנות ל-1080p לא קיבלתי תמונה.
האם המקרן אינו תומך 1080p? (חיפשתי קצת ובחלק מהאתרים מצוין שהוא תומך 1080p ובחלק אחר לא). האם זה קשור לעובדה שה-PS3 הוא NTSC-J?
תודה לעונים.
חיברתי מכשיר PS3 למקרן הנ"ל עם כבל HDMI והקונסולה בחרה בתצוגה של 1080i. כאשר ניסיתי לשנות ל-1080p לא קיבלתי תמונה.
האם המקרן אינו תומך 1080p? (חיפשתי קצת ובחלק מהאתרים מצוין שהוא תומך 1080p ובחלק אחר לא). האם זה קשור לעובדה שה-PS3 הוא NTSC-J?
תודה לעונים.
mulder, מדוע שאעביר את הרזולוציה ל-720P? נתתי לקונסולה לעשות קונפיגורציה אוטומטית והיא נתנה לי את 1080i בתור התצוגה הטובה ביותר האפשרית. למה שאבחר לראות בתצוגה פחות טובה?
ride, אתה מתכוון שהמקרן הספציפי הזה אינו יכול לעבד 1080p? וניסיתי 1080p חשבתי שהמקרן מסוגל להראות את התצוגה הזו ורציתי לראות תמונה הכי טובה שאני יכול.
ride, אתה מתכוון שהמקרן הספציפי הזה אינו יכול לעבד 1080p? וניסיתי 1080p חשבתי שהמקרן מסוגל להראות את התצוגה הזו ורציתי לראות תמונה הכי טובה שאני יכול.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7659
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
למה פחות טובה? היה לי הדגם הזה בעבר, צפיתי בו גם ב 720 ו 1080 ולא ראיתי שום הבדל משמעותי ביניהם, בטח לא כזה שיגרום לי להזיע בשבילו. בכל אופן, אני די בטוח שאם אתה מחבר ישירות ל PS זה לא ייתן לך, אלא אם שניהם מחוברים לרסיבר שיודע לפענח 1080.solari כתב:mulder, מדוע שאעביר את הרזולוציה ל-720P? נתתי לקונסולה לעשות קונפיגורציה אוטומטית והיא נתנה לי את 1080i בתור התצוגה הטובה ביותר האפשרית. למה שאבחר לראות בתצוגה פחות טובה?
...