בעית ניגון HD ב-DVD פיוניר DV-400
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
שלום וברוך הבא לפורום.
נגני DVD אינם תומכים בקריאת רזולוציות הגבוהות מ- 720x576 (נקרא גם PAL). ולכן אינם יכולים לנגן קבצים באיכות HD (רוב קבצי ה- MKV).
ה- 1080P שעליו אתה מדבר הוא הרזולוציה המקסימלית שאליה יכול ה- DVD "לשפר" (Upscale) את התמונה (כאשר התמונה היא באיכות מקור SD), ובוודאי שאיכותה לא תשתווה למקור HD 1080P אמיתי.
נגני DVD אינם תומכים בקריאת רזולוציות הגבוהות מ- 720x576 (נקרא גם PAL). ולכן אינם יכולים לנגן קבצים באיכות HD (רוב קבצי ה- MKV).
ה- 1080P שעליו אתה מדבר הוא הרזולוציה המקסימלית שאליה יכול ה- DVD "לשפר" (Upscale) את התמונה (כאשר התמונה היא באיכות מקור SD), ובוודאי שאיכותה לא תשתווה למקור HD 1080P אמיתי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
smallville4r -
רק לא הייתי קורא ל-Upscaling שיפור כי זה ממש לא שיפור אלא בסה"כ הגדלת הרזולוציה כדי להתאימה למסך ברזולוציה גבוהה יותר (כלומר ניסיון לשמר את האיכות למרות הגדלת הרזולוציה).
רק לא הייתי קורא ל-Upscaling שיפור כי זה ממש לא שיפור אלא בסה"כ הגדלת הרזולוציה כדי להתאימה למסך ברזולוציה גבוהה יותר (כלומר ניסיון לשמר את האיכות למרות הגדלת הרזולוציה).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
בעית ניגון HD ב-DVD פיוניר DV-400
אפילו שאני מנסה לנגן סרט באיכות 720P וה-DVD מזהה שזה סוג הקובץ WMV ,מודיע שאינו תומך ברזולוצית כזו ולא מנגן אותו .אז מה? סתם כתוב בנתוני הDVD 1080P ויש לו יציאת HDMI???
או שאולי צריך למצוא קובץ עדכון תוכנת גרסה למכשיר?
או שאולי צריך למצוא קובץ עדכון תוכנת גרסה למכשיר?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
agi, הבעיה היחידה שבה נתקלת היא שאתה מבקש מנגן DVD לעשות דברים שהוא לא תוכנן ולא מסוגל לעשות.
נגן DVD מסוגל לקרוא קבצים שיש להם רזולוציה עד 576 שורות. וזה לא חשוב אם הם ארוזים ב AVI או ב WMV.
התמיכה ב 1080p אומרת רק שהוא מסוגל לבצע הגדלה של התמונה עד ל 1080 שורות (תחשוב זום דיגיטלי) וה HDMI זה בסך הכל עוד יציאת ווידאו שאין לו שום קשר לא לרזולוציה של הסרט וגם לא לאיכות שתקבל ממנו.
אם אתה רוצה לצפות בקבצי HD אתה זקוק לנגן שמסוגל לקרוא קבצי HD והנגנים היום בשוק הם או מזרימי מדיה או מחשבים אישיים.
נגן DVD מסוגל לקרוא קבצים שיש להם רזולוציה עד 576 שורות. וזה לא חשוב אם הם ארוזים ב AVI או ב WMV.
התמיכה ב 1080p אומרת רק שהוא מסוגל לבצע הגדלה של התמונה עד ל 1080 שורות (תחשוב זום דיגיטלי) וה HDMI זה בסך הכל עוד יציאת ווידאו שאין לו שום קשר לא לרזולוציה של הסרט וגם לא לאיכות שתקבל ממנו.
אם אתה רוצה לצפות בקבצי HD אתה זקוק לנגן שמסוגל לקרוא קבצי HD והנגנים היום בשוק הם או מזרימי מדיה או מחשבים אישיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אין קשר לגרסת תוכנה, לא נעים לשמוע זאת אבל שום DVD לא קורא MKV או כל חומר HD אחר.
HDMI זהו מחבר בלבד ! מוכרים עושים שימוש מטעה בשם.....לקוחות שלא מבינים נופלים בפח
HDMI זהו מחבר בלבד ! מוכרים עושים שימוש מטעה בשם.....לקוחות שלא מבינים נופלים בפח