בעית ניגון HD ב-DVD פיוניר DV-400

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
agi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

יש לי נגן DVD DV-400 של פיוניר ורשום שהוא תומך בסרטי 1080P.
כאשר אני מנסה לנגן מה-USB סרט 1080P זה לא מזהה סוג קובץ כזה.
והאם זה אמור לזהות פורמט MKV?
מה עושים???

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

שלום וברוך הבא לפורום.

נגני DVD אינם תומכים בקריאת רזולוציות הגבוהות מ- 720x576 (נקרא גם PAL). ולכן אינם יכולים לנגן קבצים באיכות HD (רוב קבצי ה- MKV).

ה- 1080P שעליו אתה מדבר הוא הרזולוציה המקסימלית שאליה יכול ה- DVD "לשפר" (Upscale) את התמונה (כאשר התמונה היא באיכות מקור SD), ובוודאי שאיכותה לא תשתווה למקור HD 1080P אמיתי.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

smallville4r - (Y)

רק לא הייתי קורא ל-Upscaling שיפור כי זה ממש לא שיפור אלא בסה"כ הגדלת הרזולוציה כדי להתאימה למסך ברזולוציה גבוהה יותר (כלומר ניסיון לשמר את האיכות למרות הגדלת הרזולוציה).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

agi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

בעית ניגון HD ב-DVD פיוניר DV-400

שליחה #4 

אפילו שאני מנסה לנגן סרט באיכות 720P וה-DVD מזהה שזה סוג הקובץ WMV ,מודיע שאינו תומך ברזולוצית כזו ולא מנגן אותו .אז מה? סתם כתוב בנתוני הDVD 1080P ויש לו יציאת HDMI???
או שאולי צריך למצוא קובץ עדכון תוכנת גרסה למכשיר?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

agi, הבעיה היחידה שבה נתקלת היא שאתה מבקש מנגן DVD לעשות דברים שהוא לא תוכנן ולא מסוגל לעשות.

נגן DVD מסוגל לקרוא קבצים שיש להם רזולוציה עד 576 שורות. וזה לא חשוב אם הם ארוזים ב AVI או ב WMV.

התמיכה ב 1080p אומרת רק שהוא מסוגל לבצע הגדלה של התמונה עד ל 1080 שורות (תחשוב זום דיגיטלי) וה HDMI זה בסך הכל עוד יציאת ווידאו שאין לו שום קשר לא לרזולוציה של הסרט וגם לא לאיכות שתקבל ממנו.

אם אתה רוצה לצפות בקבצי HD אתה זקוק לנגן שמסוגל לקרוא קבצי HD והנגנים היום בשוק הם או מזרימי מדיה או מחשבים אישיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #6 

אין קשר לגרסת תוכנה, לא נעים לשמוע זאת אבל שום DVD לא קורא MKV או כל חומר HD אחר.
HDMI זהו מחבר בלבד ! מוכרים עושים שימוש מטעה בשם.....לקוחות שלא מבינים נופלים בפח :oops:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”