רסיבר חדש.
בשעה טובה לכבוד מעבר הדירה אני רוצה להתפנק על מערכת קולנוע ביתית.
חקרתי קצת את הנושא וצריך לקחת החלטה בנושא הרסיבר, כאשר כרגע ההתלבטויות הן:
Denon AVR1909
Onkyo TXSR606
שנראים הכי משתלמים ביחס של עלות תועלת.
כאשר המגבר שאני הכי הייתי רוצה זה ה SONY dg920 שנראה פשוט פנטסטי מבחינת מה שהוא מציע - אבל לא מצאתי אותו למכירה בארץ, ולהביא מארצות הברית זה בעייה עקב הפרשי הוולטג. (בדקתי, הוא תומך רק ב-110).
בהנחה שמה שחשוב לי זה כמה שיותר HDMI, שיהיה UPSCALING אכותי לווידאו, וכמובן שיהיה אפשר ב HDMI אחד לטלוויזיה גם אודיו וגם וידאו מכל מקור.
אני לא איזה אודיופיל רציני, אבל חשוב שיהיה באיכות טובה ועמיד - ועם זאת, למרות שהתקציב לא ממש בעייתי, צריך עלות מול תועלת טובה. לי אישית נראה שהרסיברים באיזור ה 5K נותנים עלות/תועלת הכי טובה - אבל אם יש למישהו השגות לגבי זה אני אשמח לשמוע.
חקרתי קצת את הנושא וצריך לקחת החלטה בנושא הרסיבר, כאשר כרגע ההתלבטויות הן:
Denon AVR1909
Onkyo TXSR606
שנראים הכי משתלמים ביחס של עלות תועלת.
כאשר המגבר שאני הכי הייתי רוצה זה ה SONY dg920 שנראה פשוט פנטסטי מבחינת מה שהוא מציע - אבל לא מצאתי אותו למכירה בארץ, ולהביא מארצות הברית זה בעייה עקב הפרשי הוולטג. (בדקתי, הוא תומך רק ב-110).
בהנחה שמה שחשוב לי זה כמה שיותר HDMI, שיהיה UPSCALING אכותי לווידאו, וכמובן שיהיה אפשר ב HDMI אחד לטלוויזיה גם אודיו וגם וידאו מכל מקור.
אני לא איזה אודיופיל רציני, אבל חשוב שיהיה באיכות טובה ועמיד - ועם זאת, למרות שהתקציב לא ממש בעייתי, צריך עלות מול תועלת טובה. לי אישית נראה שהרסיברים באיזור ה 5K נותנים עלות/תועלת הכי טובה - אבל אם יש למישהו השגות לגבי זה אני אשמח לשמוע.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הכל טוב ויפה אבל את זהאם יש למישהו השגות לגבי זה אני אשמח לשמוע....
לא תקבלשיהיה UPSCALING אכותי לווידאו...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
או-קיי, אני אבהיר את עצמי - זה ברור לי שאי אפשר לקחת תמונה שמורכבת מ 2MP, ולהמיר אותה ל 4MP ושתראה כאילו היא צולמה 4MP.
מה שכן, אפשר לבצע את ההמרה הזו בצורה מזעזעת (עיין ערך תוכנות לעריכת תמונות ישנות) ואפשר לבצע אותה בצורה "אכותית" - שגם אם זה ברור שהיא עברה העלאה סינטטית באיכות, עדיין לא מדובר על תמונה מטושטשת, עם צבעים דהויים ומריחות לכל האורך והרוחב.
מה שכן, אפשר לבצע את ההמרה הזו בצורה מזעזעת (עיין ערך תוכנות לעריכת תמונות ישנות) ואפשר לבצע אותה בצורה "אכותית" - שגם אם זה ברור שהיא עברה העלאה סינטטית באיכות, עדיין לא מדובר על תמונה מטושטשת, עם צבעים דהויים ומריחות לכל האורך והרוחב.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בסדר , יותר גרוע לא תקבל אם לזה התכוונת , אבל אל תצפה לניסים ונפלאותמוריסון99 כתב:או-קיי, אני אבהיר את עצמי - זה ברור לי שאי אפשר לקחת תמונה שמורכבת מ 2MP, ולהמיר אותה ל 4MP ושתראה כאילו היא צולמה 4MP.
מה שכן, אפשר לבצע את ההמרה הזו בצורה מזעזעת (עיין ערך תוכנות לעריכת תמונות ישנות) ואפשר לבצע אותה בצורה "אכותית" - שגם אם זה ברור שהיא עברה העלאה סינטטית באיכות, עדיין לא מדובר על תמונה מטושטשת, עם צבעים דהויים ומריחות לכל האורך והרוחב....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
מה שציינת למעלה הם רסיברים בדרגות כניסה עם הפורמטים החדשים.
אפשר לצרף להם את האונקיו החדש 607, המחליף את ה606, או הדגם היותר בסיסי 507,
HK 255 רצוי להתרחק (לדעתי) בגלל בעיות חדשות לבקרים,
את הדנון מחליף דגם הבא 1910, או הבסיסי יותר 1610,
והפיוניר 819,
אפשר גם להוסיף את הימהה 465 .
כולם עושים אפסקייל בסיסי ובמחיר של 4K +-. איכות הסאונד סטנדרטית.
אפשר לצרף להם את האונקיו החדש 607, המחליף את ה606, או הדגם היותר בסיסי 507,
HK 255 רצוי להתרחק (לדעתי) בגלל בעיות חדשות לבקרים,
את הדנון מחליף דגם הבא 1910, או הבסיסי יותר 1610,
והפיוניר 819,
אפשר גם להוסיף את הימהה 465 .
כולם עושים אפסקייל בסיסי ובמחיר של 4K +-. איכות הסאונד סטנדרטית.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר