שאלה כללית (טכנית) למנהלי האתר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לאן הגענו,
לאנשים כאן אין כסף ל-MAX HD ואתם מתעסקים בזה...
(פרהפראזה על הטוקבק האהוב עלי מכולם).
לאנשים כאן אין כסף ל-MAX HD ואתם מתעסקים בזה...
(פרהפראזה על הטוקבק האהוב עלי מכולם).
oferlaor
כמובן שזו רק הערה בונה (או הארה...), אני לא "בא בטענות". (וזו רוחו של השרשור מבחינתי).
רק אציין שאכן - העיצוב של ynet לא טוב בכלל לדעתי... הוא טוב לאנשים בעלי מסך רחב באמת שיכולים לראות את ynet "בצד".
הסיבה שאני בכלל פונה בנושא הזה היא שזה משבזשי"א של הפורום; זהו פורום של קולנוע ביתי, ואני בטוח שהרבה מהמשתמשים פה מתלוננים למשל על ספקיות התוכן שהן משדרות סרטים ב4:3 כשלהרבה אנשים כבר יש מסך רחב והם נאלצים לראות את הסרט או בצורה מעוותת, או... עם שני פסים בצדדים
שוב, כמובן שהכל ברוח טובה
(משבזשיא=מי שגר בבית זכוכית שלא יזרוק אבנים)
כמובן שזו רק הערה בונה (או הארה...), אני לא "בא בטענות". (וזו רוחו של השרשור מבחינתי).
רק אציין שאכן - העיצוב של ynet לא טוב בכלל לדעתי... הוא טוב לאנשים בעלי מסך רחב באמת שיכולים לראות את ynet "בצד".
הסיבה שאני בכלל פונה בנושא הזה היא שזה משבזשי"א של הפורום; זהו פורום של קולנוע ביתי, ואני בטוח שהרבה מהמשתמשים פה מתלוננים למשל על ספקיות התוכן שהן משדרות סרטים ב4:3 כשלהרבה אנשים כבר יש מסך רחב והם נאלצים לראות את הסרט או בצורה מעוותת, או... עם שני פסים בצדדים
שוב, כמובן שהכל ברוח טובה
(משבזשיא=מי שגר בבית זכוכית שלא יזרוק אבנים)
אפשר אולי להוסיף דברים בצדדים (פרסומות
) אבל להרחיב את חלונות ההודעות נראה לי לא נוח בכלל. שימו לב שגם בדף עיתון הכתבות לא כתובות מקצה לקצה. או שיש חלון קטן לכתבה או שהכתבה תופסת עמוד ומעלה ואז מחולקת לטורים צרים יותר.
וללא כל קשר לזה, כפי שהזכירו כאן:
וללא כל קשר לזה, כפי שהזכירו כאן:
אני מכיר לא מעט אנשים בעלי מסך רחב שהרזולוציה שלהם מתוחה ולדעתי זה גם נראה נוראי וגם לא מנצל את העובדה שהמסך רחב. אז בשביל מה קניתם מסך רחב?!FIRE_WIRE כתב:למרות שיש לי מסך רחב (סמסונג 206BW ) אני נמנה על קטגורית הרזולוציה הראשונה -פשוט נוח לי יותר כך.
ואני לא היחיד אני רואה, למרות שאני מאמין שלפחות 80-90% מחברי הפורום משתמשים במסך רחב....
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אני קניתי בעיקר לסרטים 16:9
עוד לא ראיתי דף אינטרנט ברזולוציה מקסימלית1680X1050 אצלי שנראה היטב לטעמי כמובן.
אם יש למישהו הגדרות לצפייה אופטימלית ברזולוציה כזו (שינוי שולחן עבודה גודל איקונים DPI דפדפן ועוד) אשמח -[ובטח לא רק אני] לשמוע...
עוד לא ראיתי דף אינטרנט ברזולוציה מקסימלית1680X1050 אצלי שנראה היטב לטעמי כמובן.
אם יש למישהו הגדרות לצפייה אופטימלית ברזולוציה כזו (שינוי שולחן עבודה גודל איקונים DPI דפדפן ועוד) אשמח -[ובטח לא רק אני] לשמוע...
And the meek shall inherit the earth
...
...