פופקורן נתקע מספר פעמים בניגון סרטי בלו ריי מסויימים
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ה 6500 ממש לא יציב בניגון בלו ריי - מבצע boot בתחילת הניגון של סרטים רבים.
יש לי עוד רשימה ארוכה של סרטים כאלו, מהימים לפני שזרקתי אותו.
הפופקורן עשה רושם טוב יותר, אבל לאחרונה התחילה הבעיה של התקיעות לאחר 45 דקות בסרטים החדשים.
בשני המקרים הבעיה דומה - היצרן אינו קשוב ללקוחות, אינו מטפל בבעיות הקשות, וגורם לתסכול רב.
ברור שבעיות כאלו ניתן לפתור בהשקעה קטנה ובזמן קצר. זה מראה על חוסר רצינות של יצרני הסטרימרים.
יש לי עוד רשימה ארוכה של סרטים כאלו, מהימים לפני שזרקתי אותו.
הפופקורן עשה רושם טוב יותר, אבל לאחרונה התחילה הבעיה של התקיעות לאחר 45 דקות בסרטים החדשים.
בשני המקרים הבעיה דומה - היצרן אינו קשוב ללקוחות, אינו מטפל בבעיות הקשות, וגורם לתסכול רב.
ברור שבעיות כאלו ניתן לפתור בהשקעה קטנה ובזמן קצר. זה מראה על חוסר רצינות של יצרני הסטרימרים.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ג'י פוסט . מעניין מה יקרה כאשר הנגן פופקורן הבא יכלול אפשרות הכנסת דיסק בלו ריי.
האם גם שם ישחררו גרסת חומרה שלא מתאימה ב 100 אחוז למכשיר.
או
שהם מחכים שאחרים יתרמו תוכנות משלהם
האם גם שם ישחררו גרסת חומרה שלא מתאימה ב 100 אחוז למכשיר.
או
שהם מחכים שאחרים יתרמו תוכנות משלהם
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
כדי שלא ייווצר רושם מוטעה....
את הריפים אני עושה בעצמי (השקעה חד פעמית בכונן בלו ריי למחשב...)
הרשת שלי היא עם CAT7,
יש לי NAS של NETGEAR - READYNAS NV+
יש לי מתג של 3COM 10/100/1000 והכבלים שמחברים כל נקודה ברשת (למחשב, לTVIX ל PS3 למחשבים וכן הלאה...) הם CAT6.
עד כה לא נתקלתי בבוט אחד...
את הריפים אני עושה בעצמי (השקעה חד פעמית בכונן בלו ריי למחשב...)
הרשת שלי היא עם CAT7,
יש לי NAS של NETGEAR - READYNAS NV+
יש לי מתג של 3COM 10/100/1000 והכבלים שמחברים כל נקודה ברשת (למחשב, לTVIX ל PS3 למחשבים וכן הלאה...) הם CAT6.
עד כה לא נתקלתי בבוט אחד...
גיא, אני ואתה ודי!
הבהרה:
1) אני צופה בבלו רי שנמצא על כונן USB חיצוני, לא דרך הרשת.
2)guy_k, הפופקורן (ואני חושב גם ה TIVX?) תומך רק ברשת במהירות 100M, כך שאין שום טעם לחבר אותו לסוויץ מהיר יותר, וגם אין שום עטם להשקיע בכבלים משובחים.
3) כשאני אומר שאני צופה בבלו ריי הכוונה שהיא שאני מוריד את הסרט בפורמט כמו שהוא נראה על הדיסק בלו רי המקורי (עם כל מבנה הסיפריות), ושם לפופקורן רק א תקובץ ה MTS ששיך לסרט הראשי, הקובץ הגדול ביותר, 20 גיגה ומעלה בדרך כלל. אני עד היום לא בטוח מה זה ריפ, אני רואה את הדיסק המקורי בעצם.
1) אני צופה בבלו רי שנמצא על כונן USB חיצוני, לא דרך הרשת.
2)guy_k, הפופקורן (ואני חושב גם ה TIVX?) תומך רק ברשת במהירות 100M, כך שאין שום טעם לחבר אותו לסוויץ מהיר יותר, וגם אין שום עטם להשקיע בכבלים משובחים.
3) כשאני אומר שאני צופה בבלו ריי הכוונה שהיא שאני מוריד את הסרט בפורמט כמו שהוא נראה על הדיסק בלו רי המקורי (עם כל מבנה הסיפריות), ושם לפופקורן רק א תקובץ ה MTS ששיך לסרט הראשי, הקובץ הגדול ביותר, 20 גיגה ומעלה בדרך כלל. אני עד היום לא בטוח מה זה ריפ, אני רואה את הדיסק המקורי בעצם.
ומהביקורת באתר:guy_k כתב:nir11 - טעות....ה6500 תומך ב 1000...
ומנסיון - יש הבדל משמעותי בין הכבלים...
לגבח כבלים, מנסיוני, אם הhost-ים תומכיםבזה כמו שצריך, אין בעיה להגיע למהירות קרובה למהירות הקו - גם אם כבל פשוט.מכיוון ש-DVICO חזו שקצבי הרשת עלולים להיות לה לרועץ, היא הוסיפה תמיכה ברשת GIGABIT. לרוע המזל, הצ´יפ עצמו אינו תומך ברשת שכזו ולכן החברה השתמשה בצ´יפ חיצוני ונפרד. כיום, ההבדל בהעברת הנתונים במכשיר בין רשת 100M מהירה לבין רשת GIGA נמדד באחוזים בודדים ועדיין אינו מהווה יתרון בולט. עם זאת, החברה מתכננת שיפורים בתחום הזה ויש לקוות שמשמעות הדבר יהיה שיפור משמעותי בקצב העברת הנתונים בהמשך, תוך התבססות על יכולות ה-GIGA שבמכשיר. לכן, כדאי ורצוי לרכוש GIGABIT SWITCH במידה והיו לכם תוכניות אחרות....
nir11 - אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, אבל אתה לא מכיר אותי בכלל בשביל לדעת שהדבר האחרון שאני אוהב זה להוציא כסף סתם...
אני לא יודע עד כמה מה שציטטת רלוונטי אבל אני עם העובדות שלי לא מתווכח...והאמן לי שהיו לי כל הדורות של הTVIX והפופקורן...
בכל מקרה - תהנה מי מה שיש לך, אני האחרון שימליץ להוציא כסף על מיותר...
(וסתם מחשבה על החיים...זה מיותר לשלם כ150 ש"ח על מנה במסעדה טובה, תראה איזה אנשים טפשים, משלמים על חתיכה של פרה מתה 100 - 150 ש"ח יום אחרי זה מוציאים אותה בשירותים...או להבדיל משלמים לאיזה פרופסור 1000 ש"ח שיבדוק אותם ויגיד את אותו הדבר שאמר הרופא בקופת חולים...)

אני לא יודע עד כמה מה שציטטת רלוונטי אבל אני עם העובדות שלי לא מתווכח...והאמן לי שהיו לי כל הדורות של הTVIX והפופקורן...
(וסתם מחשבה על החיים...זה מיותר לשלם כ150 ש"ח על מנה במסעדה טובה, תראה איזה אנשים טפשים, משלמים על חתיכה של פרה מתה 100 - 150 ש"ח יום אחרי זה מוציאים אותה בשירותים...או להבדיל משלמים לאיזה פרופסור 1000 ש"ח שיבדוק אותם ויגיד את אותו הדבר שאמר הרופא בקופת חולים...)
גיא, אני ואתה ודי!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
ל 6500 יש בעיות של Boot, ללא שום ספק.
למזרימי המדיה מבוססי NMT יש את בעיית ה Reset בזמן ניגון כותרי Blu-ray לאחר 40~ דקות.
מי שלא נתקל בעיות אלו באחד המכשירים, פשוט לא נתקל בכותרים הבעייתים. אין קשר אם הריפ נעשה על ידי אחד המשתמשים כאן או על ידי קבוצות השחרור השונות ובהחלט אין שום קשר לתשתית, אם היא 1Gb או 10/100.
למזרימי המדיה מבוססי NMT יש את בעיית ה Reset בזמן ניגון כותרי Blu-ray לאחר 40~ דקות.
מי שלא נתקל בעיות אלו באחד המכשירים, פשוט לא נתקל בכותרים הבעייתים. אין קשר אם הריפ נעשה על ידי אחד המשתמשים כאן או על ידי קבוצות השחרור השונות ובהחלט אין שום קשר לתשתית, אם היא 1Gb או 10/100.
guy_k כתב:nir11 - אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, אבל אתה לא מכיר אותי בכלל בשביל לדעת שהדבר האחרון שאני אוהב זה להוציא כסף סתם...
[/quote
סטייק במסעדה זה שווה 150 שקל, אבל לקחת המבורגר ממקדונלד, לאכול במסעדה ולשלם 150 שקל?
מה שאני טוען זה שאתה יכול לקחת סוויץ L2 מסחרי (זאת אומרת לא בייתי), שעובד ב 10G, אם נקודת הקצה שמחוברת אליו תומכת רק ב 100M (או ב 100M פלוס כמה אחוזים בודדים), אתה לא תקבל מהירות יותר גבוהה מהסוויץ L2 שלי שעלה 89 שקל.
אני באמת לא מכיר את ה TVIX, הפופקורן מגיע לשיא של (אולי) 50MBIT על פי אתר הוויקי של היצרן, אז מה הטעם להשקיע בתשתית מהירה יותר?...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
הכרטיס של ASUS במצבו הנוכחי מאפשר bitstreaming חף מבעיות לפורמטים החדשים ב-BD.jpost כתב:בקרוב יוצא הכרטיס הבא:
http://www.auzentech.com/site/products/ ... ter_hd.php
שמאפשר הוצאת HDMI 1.3 אמיתי (לא כמו הכרטיס הבעייתי של asus)
נראה לי שאיתו אני אחזור ל htpc.
ההשקעה בסטרימרים לא ממש משתלמת ואתה תמיד מרגיש בסוף תקוע ונתון לחסדי היצרן (שעובד על הדור הבא)....
עם זאת, יש לקחת בחשבון את מגבלות הפלטפורמה (קרי, אין אפשרות לקבל bitstreaming מחוץ לתוכנת TotalMediaTheatre).
אותן מגבלות ד"א יחולו גם על הכרטיס של Auzen (רק ששם התוכנה תהיה PowerDVD). הכל בגלל דרישות ה-Protected Audio/Video Path.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
MarioMan, לפי מה שכתוב ברשת, הכרטיס של asus עדיין לא מוציא פס קול מסוג LPCM בצורה תקינה.
אומנם תיקנו הרבה בעיות בדריברים של asus מאז שהוא יצא, וגם יצאה גרסת חומרה חדשה שתומכת ב 24fps שלא עבדה בכרטיס המקורי, אבל זה נראה לי כרטיס בעייתי.
כמו כן ה powerdvd עדיף לדעתי.
אומנם תיקנו הרבה בעיות בדריברים של asus מאז שהוא יצא, וגם יצאה גרסת חומרה חדשה שתומכת ב 24fps שלא עבדה בכרטיס המקורי, אבל זה נראה לי כרטיס בעייתי.
כמו כן ה powerdvd עדיף לדעתי.