פופקורן נתקע מספר פעמים בניגון סרטי בלו ריי מסויימים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #21 

ה 6500 ממש לא יציב בניגון בלו ריי - מבצע boot בתחילת הניגון של סרטים רבים.
יש לי עוד רשימה ארוכה של סרטים כאלו, מהימים לפני שזרקתי אותו.

הפופקורן עשה רושם טוב יותר, אבל לאחרונה התחילה הבעיה של התקיעות לאחר 45 דקות בסרטים החדשים.

בשני המקרים הבעיה דומה - היצרן אינו קשוב ללקוחות, אינו מטפל בבעיות הקשות, וגורם לתסכול רב.
ברור שבעיות כאלו ניתן לפתור בהשקעה קטנה ובזמן קצר. זה מראה על חוסר רצינות של יצרני הסטרימרים.

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #22 

ג'י פוסט . מעניין מה יקרה כאשר הנגן פופקורן הבא יכלול אפשרות הכנסת דיסק בלו ריי.
האם גם שם ישחררו גרסת חומרה שלא מתאימה ב 100 אחוז למכשיר.
או
שהם מחכים שאחרים יתרמו תוכנות משלהם
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #23 

כדי שלא ייווצר רושם מוטעה....
את הריפים אני עושה בעצמי (השקעה חד פעמית בכונן בלו ריי למחשב...)
הרשת שלי היא עם CAT7,
יש לי NAS של NETGEAR - READYNAS NV+
יש לי מתג של 3COM 10/100/1000 והכבלים שמחברים כל נקודה ברשת (למחשב, לTVIX ל PS3 למחשבים וכן הלאה...) הם CAT6.

עד כה לא נתקלתי בבוט אחד...
גיא, אני ואתה ודי!

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

tobenary, גם ב hdi dune יש כונן בלוריי וממה שקראתי ב mpcclub לא כל הדיסקים/ריפים עובדים תקין כיום...

גם שם החברה עדיין "נאבקת" בהוצאת גרסאת בטא חדשה שתאפשר ניגון הבלוריי הבעייתיים.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #25 

הבהרה:
1) אני צופה בבלו רי שנמצא על כונן USB חיצוני, לא דרך הרשת.
2)guy_k, הפופקורן (ואני חושב גם ה TIVX?) תומך רק ברשת במהירות 100M, כך שאין שום טעם לחבר אותו לסוויץ מהיר יותר, וגם אין שום עטם להשקיע בכבלים משובחים.
3) כשאני אומר שאני צופה בבלו ריי הכוונה שהיא שאני מוריד את הסרט בפורמט כמו שהוא נראה על הדיסק בלו רי המקורי (עם כל מבנה הסיפריות), ושם לפופקורן רק א תקובץ ה MTS ששיך לסרט הראשי, הקובץ הגדול ביותר, 20 גיגה ומעלה בדרך כלל. אני עד היום לא בטוח מה זה ריפ, אני רואה את הדיסק המקורי בעצם.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

nir11 - טעות....ה6500 תומך ב 1000...
ומנסיון - יש הבדל משמעותי בין הכבלים
גיא, אני ואתה ודי!

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

guy_k כתב:nir11 - טעות....ה6500 תומך ב 1000...
ומנסיון - יש הבדל משמעותי בין הכבלים
...
ומהביקורת באתר:
מכיוון ש-DVICO חזו שקצבי הרשת עלולים להיות לה לרועץ, היא הוסיפה תמיכה ברשת GIGABIT. לרוע המזל, הצ´יפ עצמו אינו תומך ברשת שכזו ולכן החברה השתמשה בצ´יפ חיצוני ונפרד. כיום, ההבדל בהעברת הנתונים במכשיר בין רשת 100M מהירה לבין רשת GIGA נמדד באחוזים בודדים ועדיין אינו מהווה יתרון בולט. עם זאת, החברה מתכננת שיפורים בתחום הזה ויש לקוות שמשמעות הדבר יהיה שיפור משמעותי בקצב העברת הנתונים בהמשך, תוך התבססות על יכולות ה-GIGA שבמכשיר. לכן, כדאי ורצוי לרכוש GIGABIT SWITCH במידה והיו לכם תוכניות אחרות.
...
לגבח כבלים, מנסיוני, אם הhost-ים תומכיםבזה כמו שצריך, אין בעיה להגיע למהירות קרובה למהירות הקו - גם אם כבל פשוט.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

nir11 - אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, אבל אתה לא מכיר אותי בכלל בשביל לדעת שהדבר האחרון שאני אוהב זה להוציא כסף סתם...
אני לא יודע עד כמה מה שציטטת רלוונטי אבל אני עם העובדות שלי לא מתווכח...והאמן לי שהיו לי כל הדורות של הTVIX והפופקורן...

בכל מקרה - תהנה מי מה שיש לך, אני האחרון שימליץ להוציא כסף על מיותר...
(וסתם מחשבה על החיים...זה מיותר לשלם כ150 ש"ח על מנה במסעדה טובה, תראה איזה אנשים טפשים, משלמים על חתיכה של פרה מתה 100 - 150 ש"ח יום אחרי זה מוציאים אותה בשירותים...או להבדיל משלמים לאיזה פרופסור 1000 ש"ח שיבדוק אותם ויגיד את אותו הדבר שאמר הרופא בקופת חולים...)

(f)
גיא, אני ואתה ודי!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #29 

ל 6500 יש בעיות של Boot, ללא שום ספק.
למזרימי המדיה מבוססי NMT יש את בעיית ה Reset בזמן ניגון כותרי Blu-ray לאחר 40~ דקות.
מי שלא נתקל בעיות אלו באחד המכשירים, פשוט לא נתקל בכותרים הבעייתים. אין קשר אם הריפ נעשה על ידי אחד המשתמשים כאן או על ידי קבוצות השחרור השונות ובהחלט אין שום קשר לתשתית, אם היא 1Gb או 10/100.

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #30 

ziv_r, אז איך אתה מסכם את "מלחמת" הסטרימרים אל מול הHTPC?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #31 

guy_k כתב:nir11 - אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, אבל אתה לא מכיר אותי בכלל בשביל לדעת שהדבר האחרון שאני אוהב זה להוציא כסף סתם...
אני לא יודע עד כמה מה שציטטת רלוונטי אבל אני עם העובדות שלי לא מתווכח...והאמן לי שהיו לי כל הדורות של הTVIX והפופקורן...

בכל מקרה - תהנה מי מה שיש לך, אני האחרון שימליץ להוציא כסף על מיותר...
(וסתם מחשבה על החיים...זה מיותר לשלם כ150 ש"ח על מנה במסעדה טובה, תראה איזה אנשים טפשים, משלמים על חתיכה של פרה מתה 100 - 150 ש"ח יום אחרי זה מוציאים אותה בשירותים...או להבדיל משלמים לאיזה פרופסור 1000 ש"ח שיבדוק אותם ויגיד את אותו הדבר שאמר הרופא בקופת חולים...)

(f)[/quote

סטייק במסעדה זה שווה 150 שקל, אבל לקחת המבורגר ממקדונלד, לאכול במסעדה ולשלם 150 שקל?
מה שאני טוען זה שאתה יכול לקחת סוויץ L2 מסחרי (זאת אומרת לא בייתי), שעובד ב 10G, אם נקודת הקצה שמחוברת אליו תומכת רק ב 100M (או ב 100M פלוס כמה אחוזים בודדים), אתה לא תקבל מהירות יותר גבוהה מהסוויץ L2 שלי שעלה 89 שקל.
אני באמת לא מכיר את ה TVIX, הפופקורן מגיע לשיא של (אולי) 50MBIT על פי אתר הוויקי של היצרן, אז מה הטעם להשקיע בתשתית מהירה יותר?
...

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #32 

jpost כתב:בקרוב יוצא הכרטיס הבא:
http://www.auzentech.com/site/products/ ... ter_hd.php
שמאפשר הוצאת HDMI 1.3 אמיתי (לא כמו הכרטיס הבעייתי של asus)

נראה לי שאיתו אני אחזור ל htpc.
ההשקעה בסטרימרים לא ממש משתלמת ואתה תמיד מרגיש בסוף תקוע ונתון לחסדי היצרן (שעובד על הדור הבא).
...
הכרטיס של ASUS במצבו הנוכחי מאפשר bitstreaming חף מבעיות לפורמטים החדשים ב-BD.

עם זאת, יש לקחת בחשבון את מגבלות הפלטפורמה (קרי, אין אפשרות לקבל bitstreaming מחוץ לתוכנת TotalMediaTheatre).

אותן מגבלות ד"א יחולו גם על הכרטיס של Auzen (רק ששם התוכנה תהיה PowerDVD). הכל בגלל דרישות ה-Protected Audio/Video Path.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #33 

MarioMan, לפי מה שכתוב ברשת, הכרטיס של asus עדיין לא מוציא פס קול מסוג LPCM בצורה תקינה.

אומנם תיקנו הרבה בעיות בדריברים של asus מאז שהוא יצא, וגם יצאה גרסת חומרה חדשה שתומכת ב 24fps שלא עבדה בכרטיס המקורי, אבל זה נראה לי כרטיס בעייתי.
כמו כן ה powerdvd עדיף לדעתי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”