פופקורן נתקע מספר פעמים בניגון סרטי בלו ריי מסויימים
שלום,
לאחרונה הפופקורן A110 נתקע לי במהלך ניגון בלו ריי של נער החידות ממומביי ובאוסטרליה (אם אני מאתחל את המכשיר וחוזר לאותה הנקודה בסרט זה לא נתקע בה שוב כך שזה אקראי). בנער החידות זה קרה 3 פעמים ובאוסטרליה 4-5. המסך נהיה לפתע שחור והפופקורן לא מגיב או שרואים לשניה את המסך של הג'וקבוקס ואז הוא נהיה שחור. בפעם אחת זה חזר למסך של הג'וקבוקס, לא איפשר לנגן את הסרט שנית אך איפשר לשוטט בתפריטים של הפופקורן ואלו הוצגו עם ריטוש מסויים באייקונים ובטקסט (אני מצרף תמונה באיכות לא טובה אבל כך נראה הטקסט על המסך).
את נער החידות ממומביי לא נגנתי דרך הג'וקבוקס כך שאפשר לשלול בעיה בג'וקבוקס. עשיתי אתחול למחשב (אני מזרים באמצעות MYIHOME גרסא אחרונה) ווידאתי ששום דבר מיותר לא רץ עליו ושוב זה נתקע כשנגנתי את אוסטרליה (חיבור רשת קווי).
אם אני לא טועה לפני שביצעתי את עדכון החומרה האחרון והשדרוג לMYIHOME האחרון לא היו לי בעיות.
ראיתי סרטים אחרים ב-MKV ובלוריי ואיתם לא היו בעיות.
האם יש דרך לפתור את הבעיה או שעליי פשוט לנסות את הגרסא הקודמת של MYIHOME ואם זה לא עוזר גם את גרסאת הקושחה הקודמת?
תודה לעוזרים.
לאחרונה הפופקורן A110 נתקע לי במהלך ניגון בלו ריי של נער החידות ממומביי ובאוסטרליה (אם אני מאתחל את המכשיר וחוזר לאותה הנקודה בסרט זה לא נתקע בה שוב כך שזה אקראי). בנער החידות זה קרה 3 פעמים ובאוסטרליה 4-5. המסך נהיה לפתע שחור והפופקורן לא מגיב או שרואים לשניה את המסך של הג'וקבוקס ואז הוא נהיה שחור. בפעם אחת זה חזר למסך של הג'וקבוקס, לא איפשר לנגן את הסרט שנית אך איפשר לשוטט בתפריטים של הפופקורן ואלו הוצגו עם ריטוש מסויים באייקונים ובטקסט (אני מצרף תמונה באיכות לא טובה אבל כך נראה הטקסט על המסך).
את נער החידות ממומביי לא נגנתי דרך הג'וקבוקס כך שאפשר לשלול בעיה בג'וקבוקס. עשיתי אתחול למחשב (אני מזרים באמצעות MYIHOME גרסא אחרונה) ווידאתי ששום דבר מיותר לא רץ עליו ושוב זה נתקע כשנגנתי את אוסטרליה (חיבור רשת קווי).
אם אני לא טועה לפני שביצעתי את עדכון החומרה האחרון והשדרוג לMYIHOME האחרון לא היו לי בעיות.
ראיתי סרטים אחרים ב-MKV ובלוריי ואיתם לא היו בעיות.
האם יש דרך לפתור את הבעיה או שעליי פשוט לנסות את הגרסא הקודמת של MYIHOME ואם זה לא עוזר גם את גרסאת הקושחה הקודמת?
תודה לעוזרים.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
EyalR, לצערי זו בעיה ידועה.
שלחתי דוגמה של סרטים שנתקעים כל 45 דקות לפני 4 חודשים.
למרות זאת פופקורן עדיין לא תיקנו את הבעיה וזה למרות חומרתה.
לאחרונה כמעט כל הריפים תוקעים את המכשיר בצפייה כל 25 עד 45 דקות בסרט.
יש לי רשימת סרטים ארוכה.
שלחתי מכתב תלונה ליצרן על חומרת הבעיה שוב לפני כשבוע, ועדיין אין כל חדש.
אני נשברתי, והתחלתי לחפש פתרון אחר לצפייה. יתכן HDI ואולי HTPC.
שלחתי דוגמה של סרטים שנתקעים כל 45 דקות לפני 4 חודשים.
למרות זאת פופקורן עדיין לא תיקנו את הבעיה וזה למרות חומרתה.
לאחרונה כמעט כל הריפים תוקעים את המכשיר בצפייה כל 25 עד 45 דקות בסרט.
יש לי רשימת סרטים ארוכה.
שלחתי מכתב תלונה ליצרן על חומרת הבעיה שוב לפני כשבוע, ועדיין אין כל חדש.
אני נשברתי, והתחלתי לחפש פתרון אחר לצפייה. יתכן HDI ואולי HTPC.
אני זוכר שזו היתה בעיה ידועה (נדמה לי ששאלתי על זה בעבר וענית לי) אבל אני משוכנע שכמעט או בכלל ולא נתקלתי בה אחרי עדכון הקושחה הקודם ושזה חזר אחרי העדכון האחרון.
מצד שני יכול להיות שזה משהו שקורה דווקא בסרטי בלו ריי חדשים?
מה לגבי הTVIX האם גם בו יש את הבעיות האלו?
מצד שני יכול להיות שזה משהו שקורה דווקא בסרטי בלו ריי חדשים?
מה לגבי הTVIX האם גם בו יש את הבעיות האלו?
- jpost
- חבר מביא חבר

זה קורה כיום ברוב הסרטים החדשים.
בעבר זה היה קורה רק בבודדים. כיום זה ברוב.
לא הייתה אף גרסא שהסרטים הבעייתיים מנגנים בסדר.
רימוקס מחדש לסרט מתקן לרוב את הבעיה. אבל לפעמים הרימוקס הורס את הסרט וגורם לו לא לנגן כלל, או פוגע בפס הקול.
כמו כן הרימוקס לוקח זמן רוב ומפספס את כל העניין של הורדה-צפייה.
לגבי הבעיה עם ה tvix - לא יודע. אין לי אותו יותר, מסיבה דומה של חוסר תמיכה ואכפתיות מצד היצרן.
הפופקורן בדרך הולך בדרך דומה. נראה שהיצרן מרוכז במכשיר הבא וזנח את הנוכחי.
בעבר זה היה קורה רק בבודדים. כיום זה ברוב.
לא הייתה אף גרסא שהסרטים הבעייתיים מנגנים בסדר.
רימוקס מחדש לסרט מתקן לרוב את הבעיה. אבל לפעמים הרימוקס הורס את הסרט וגורם לו לא לנגן כלל, או פוגע בפס הקול.
כמו כן הרימוקס לוקח זמן רוב ומפספס את כל העניין של הורדה-צפייה.
לגבי הבעיה עם ה tvix - לא יודע. אין לי אותו יותר, מסיבה דומה של חוסר תמיכה ואכפתיות מצד היצרן.
הפופקורן בדרך הולך בדרך דומה. נראה שהיצרן מרוכז במכשיר הבא וזנח את הנוכחי.
סיוט שלא נגמר. מוזר שלא מציינים את הבעיה הזו ביותר שרשורים (או שאולי לא שמתי לב). נראה לי שהמערכה בין סטרימר וHTPC הוכרעה לפחות בנתיים לטובת האחרון (ולחשוב ש"שדרגתי" מהHTPC לסטרימר ורכשתי רסיבר חדש בגלל זה).
אשמח אם תוכל לעדכן כשתמצא את הפתרון.
אשמח אם תוכל לעדכן כשתמצא את הפתרון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כפי שנרשם, הבעיה ידועה ליצרן ויטפל בה לאחר שיושק המכשיר החדש מתוצרת PH. בימים אלו Syabas מקפיאה את הפיתוח לדור ה SMP8630.
- jpost
- חבר מביא חבר

המצב של הסטרימרים כיום על הפנים.
בכדי להישאר רווחיים, חייבות החברות להוציא מוצר חומרתי חדש כל בערך 18 חודשים.
מה שבפועל יוצא:
- הסטרימר יוצא לשוק לחלוטין לא יציב ללא 50% מהתכונות שאמורות להיות כלולות בו.
- במשך הזמן יוצאים שידרוגי תוכנה שמשפרים את היצבות ומשלימים את התכונות.
- בדיוק לפני שהמוצר מתייצב סופית, החברה נוטשת את המוצר ועוברת לפתח את הדור הבא.
- הדור הבא יוצא שוב לא יציב לא בשל וללא 50% מהתכונות....
זה קורה כיום בכל החברות tvix popcorn ו hdi.
לצרכנים מתחיל להימאס לזרוק כסף שוב ושוב ולהיתקע.
אין הרבה פתרונות:
- סטרימר בקוד פתוח, שיאפשר המשכיות מובטחת למכשיר שנרכש - כנראה לא אפשרי בגלל המגבלות של סיגמא
- מעבר חזרה ל htpc
בכדי להישאר רווחיים, חייבות החברות להוציא מוצר חומרתי חדש כל בערך 18 חודשים.
מה שבפועל יוצא:
- הסטרימר יוצא לשוק לחלוטין לא יציב ללא 50% מהתכונות שאמורות להיות כלולות בו.
- במשך הזמן יוצאים שידרוגי תוכנה שמשפרים את היצבות ומשלימים את התכונות.
- בדיוק לפני שהמוצר מתייצב סופית, החברה נוטשת את המוצר ועוברת לפתח את הדור הבא.
- הדור הבא יוצא שוב לא יציב לא בשל וללא 50% מהתכונות....
זה קורה כיום בכל החברות tvix popcorn ו hdi.
לצרכנים מתחיל להימאס לזרוק כסף שוב ושוב ולהיתקע.
אין הרבה פתרונות:
- סטרימר בקוד פתוח, שיאפשר המשכיות מובטחת למכשיר שנרכש - כנראה לא אפשרי בגלל המגבלות של סיגמא
- מעבר חזרה ל htpc
וכל זאת לא היה ידוע לפני 4 חודשים כשהתייעצתי בקשר לרכישת סטרימר? יכולתי לחסוך לא מעט (לLPCM מHTPC הספיק הרסיבר הקודם שלי).
משום מה נראה שהסטרימרים נדחפים בפורום די חזק ובפועל אין להם קבלות. כנראה שאצטרך לחזור ולבקר בפורום HTPC.
משום מה נראה שהסטרימרים נדחפים בפורום די חזק ובפועל אין להם קבלות. כנראה שאצטרך לחזור ולבקר בפורום HTPC.
- jpost
- חבר מביא חבר

בקרוב יוצא הכרטיס הבא:
http://www.auzentech.com/site/products/ ... ter_hd.php
שמאפשר הוצאת HDMI 1.3 אמיתי (לא כמו הכרטיס הבעייתי של asus)
נראה לי שאיתו אני אחזור ל htpc.
ההשקעה בסטרימרים לא ממש משתלמת ואתה תמיד מרגיש בסוף תקוע ונתון לחסדי היצרן (שעובד על הדור הבא).
http://www.auzentech.com/site/products/ ... ter_hd.php
שמאפשר הוצאת HDMI 1.3 אמיתי (לא כמו הכרטיס הבעייתי של asus)
נראה לי שאיתו אני אחזור ל htpc.
ההשקעה בסטרימרים לא ממש משתלמת ואתה תמיד מרגיש בסוף תקוע ונתון לחסדי היצרן (שעובד על הדור הבא).
תודה, אעקוב אחר ההתפתחויות. למה בעצם אתה לא הולך על כרטיס של ATI, בגלל שאתה לא רוצה שהמחשב ימיר לLPCM או בגלל שהם לא תומכים כראוי ב24P?
דרך אגב, יש לי PS3, האם הוא יכול לעזור לי במשהו בניגון ריפים של בלו ריי?
אולי כדאי להעלות סקר חדש של HTPC אל מול סטרימר או איזה מאמר שמסכם את המצב כיום על מנת שלאנשים שלפני רכישה לא יהיה הרושם המוטעה שסטרימר זה ראש שקט.
דרך אגב, יש לי PS3, האם הוא יכול לעזור לי במשהו בניגון ריפים של בלו ריי?
אולי כדאי להעלות סקר חדש של HTPC אל מול סטרימר או איזה מאמר שמסכם את המצב כיום על מנת שלאנשים שלפני רכישה לא יהיה הרושם המוטעה שסטרימר זה ראש שקט.
יש לי פופקורן, אני רואה בלו ריי באופן קבוע (וגם פורמטים אחרים), מעולם לא נתקע לי סרט באמצע, לעיתים (רחוקות) הפופקורן זקוק ל boot כי הוא לא מצליח לנגן סרט מסויים.
בפועל המכשיר מספק את הסחורה בענק, יש עדכונים אחת לחודשיים (לערך). לי אישית אין טענות. הייתי יכול לללכת לכיוון של HTPC, אבל נדמה לי שזה עסק יותר יקר, זה מחשב בסלון, זה התעסקות עם מחשב (ויש לי את הידע הדרוש, אל דאגה), למי יש כח לזה.
מעבר לזה, יש לי מחשב די חזק עם מעבד E8500 ו4 גיגה DDR3. הוא לא מנגן בלו ריי כמו שצריך, לפחות לא עם VLC (ישירות את קובץ ה MTS או איך שלא קוראים להם). אני לא בטוח ש HTPC זה דבר שעובד כל כך חלק.
בפועל המכשיר מספק את הסחורה בענק, יש עדכונים אחת לחודשיים (לערך). לי אישית אין טענות. הייתי יכול לללכת לכיוון של HTPC, אבל נדמה לי שזה עסק יותר יקר, זה מחשב בסלון, זה התעסקות עם מחשב (ויש לי את הידע הדרוש, אל דאגה), למי יש כח לזה.
מעבר לזה, יש לי מחשב די חזק עם מעבד E8500 ו4 גיגה DDR3. הוא לא מנגן בלו ריי כמו שצריך, לפחות לא עם VLC (ישירות את קובץ ה MTS או איך שלא קוראים להם). אני לא בטוח ש HTPC זה דבר שעובד כל כך חלק.
- jpost
- חבר מביא חבר

nir11, לריפים החדשים של הבלו ריי לוקח יותר זמן להגיע לניוז.
אם אתה רוצה אני יכול לתת לך רשימה של לפחות 20 סרטים שנתקעים. חלקם כבר קיימים בניוז.
גם אני בגדול מעדיף סטרימר, אבל בסוף הוא לא פתרון. כאשר יש בעיה קריטית, החברות לא שם ועובדות כבר על הדור הבא ורואות רק את הלקוחות הבאים.
הלקוחות הקיימים לא מעניינים אותן.
אם אתה רוצה אני יכול לתת לך רשימה של לפחות 20 סרטים שנתקעים. חלקם כבר קיימים בניוז.
גם אני בגדול מעדיף סטרימר, אבל בסוף הוא לא פתרון. כאשר יש בעיה קריטית, החברות לא שם ועובדות כבר על הדור הבא ורואות רק את הלקוחות הבאים.
הלקוחות הקיימים לא מעניינים אותן.