בחירת סאב
כשהתעניינתי בסאב, המוכר שאל אם זה לקולנוע ביתי או למוזיקה. לא מבין את השאלה - מי ששומע מוזיקה לא מפעיל בד"כ את כל הרמקולים? כלומר, אני יודע שזה נשמע שאלה מטופשת - איך נהוג לשמוע מוזיקה - מעבר להיבט הסובייקטיבי?
היום, בתצורה הקיימת אצלי, עם שני קדמיים ושני אחוריים (עדיין ללא סאב וללא סנטר), נעים יותר לשמוע מוזיקה עם כל הרמקולים ולא רק בסטריאו.
כמו כן, הוא הבהיר לי שאם זה סאב המיועד גם לק"ב וגם למוזיקה, נדרש סאב יקר יותר.
האם יש באתר איזה מדריך לרכישת הרכיב הזה?
היום, בתצורה הקיימת אצלי, עם שני קדמיים ושני אחוריים (עדיין ללא סאב וללא סנטר), נעים יותר לשמוע מוזיקה עם כל הרמקולים ולא רק בסטריאו.
כמו כן, הוא הבהיר לי שאם זה סאב המיועד גם לק"ב וגם למוזיקה, נדרש סאב יקר יותר.
האם יש באתר איזה מדריך לרכישת הרכיב הזה?
אתה יכול בתור התחלה לקרוא חלק מהביקורות שכתבתי, יש שם כמה הערות בנושא. בגדול אין
כזה דבר סאב/רמקול למוסיקה וסאב/רמקול לקולנוע ביתי. אם אתה אוהב לשמוע מוסיקה עם כל
הרמקולים אל תניח לאף אחד לומר לך שזה לא "נכון".
כזה דבר סאב/רמקול למוסיקה וסאב/רמקול לקולנוע ביתי. אם אתה אוהב לשמוע מוסיקה עם כל
הרמקולים אל תניח לאף אחד לומר לך שזה לא "נכון".
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
חשבתי תמיד שסאב שמתאים למוסיקה יתאים גם לקולנוע ביתי אבל לא להיפך.HazooM כתב:אתה יכול בתור התחלה לקרוא חלק מהביקורות שכתבתי, יש שם כמה הערות בנושא. בגדול אין
הרמקולים אל תניח לאף אחד לומר לך שזה לא "נכון"....
סאב יכול להיות מצויין לסרטים אבל לא מספיק עדין ומדויק בשביל מוזיקה (יצא לי לשמוע את שני סאבוופרים שמאוד אהבתי אותםבסרטים אבל כאשר שמים דיסק שומעים שהוא לא מתאים - הצלילים איטיים מדי וקשה לו להתמודד עם קטעי באס מקוטעים.
למוזיקה מספיק סאב שיורד עד לדוג' 30הרץ וסרטים היום יורדים עד מתחת ל20 גם. כמובן שבד"כ אם אתה קונה סאב מאוד טוב הוא יהיה טוב גם למוזיקה וגם יירד מספיק נמוך ובעוצמה חזקה בשביל סרטים. איזה סאב שמעת? בארץ אין יותר מדי סאבים טובים במחירים סבירים.
אז אם אני נוסע לארה"ב - יש מה להביא משם?kuden כתב:למוזיקה מספיק סאב שיורד עד לדוג' 30הרץ וסרטים היום יורדים עד מתחת ל20 גם. כמובן שבד"כ אם אתה קונה סאב מאוד טוב הוא יהיה טוב גם למוזיקה וגם יירד מספיק נמוך ובעוצמה חזקה בשביל סרטים. איזה סאב שמעת? בארץ אין יותר מדי סאבים טובים במחירים סבירים....
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
בארה"ב רץ חזק POLK AUDIO
אבל כדאי לך להביא כזאת מפלצת מארה"ב??
בכל זאת לא מדובר באי-פוד..
.
וסביר להניח שלרוב המותגים הידועים יש גם יבואנים מסודרים בארץ.
אם שיקול של חסכון כספי+אחריות+הליך השינוע של המוצר לארץ
יהיה שווה לך את ההפרש של המחיר בארה"ב מול הארץ שווה לך.
לדעתי זה מסוג הדברים שלא כל כך כדאי לרכוש בארה"ב.
בכל זאת לא מדובר באי-פוד..
וסביר להניח שלרוב המותגים הידועים יש גם יבואנים מסודרים בארץ.
אם שיקול של חסכון כספי+אחריות+הליך השינוע של המוצר לארץ
יהיה שווה לך את ההפרש של המחיר בארה"ב מול הארץ שווה לך.
לדעתי זה מסוג הדברים שלא כל כך כדאי לרכוש בארה"ב.
בסאבים דווקא הכי כדאי לקנות מהחברות שמוכרות ישירות שמתמחות בזה כמו SVS, Hsu, Epik , ראה את הביקורת של האולטרה של SVS כאן. אבל בכל מקרה אתה לא יכול להביא סאב מחו"ל, אלא אם כן אתה יודע איך להביא ידנית חבילה של 25-30קילו מינימום באריזה בגודל של טלוויזיה CRT 34 אינץ' לפחות.
מה יהיה החיסכון?kuden כתב:בסאבים דווקא הכי כדאי לקנות מהחברות שמוכרות ישירות שמתמחות בזה כמו SVS, Hsu, Epik , ראה את הביקורת של האולטרה של SVS כאן. אבל בכל מקרה אתה לא יכול להביא סאב מחו"ל, אלא אם כן אתה יודע איך להביא ידנית חבילה של 25-30קילו מינימום באריזה בגודל של טלוויזיה CRT 34 אינץ' לפחות....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ברוב המקרים תמורה טובה יותר לכסף.
אגב, אין צורך להסתבך עם המשלוח, הוא נעשה בדיוק כמו כל מוצר אחר קטן יותר.
אגב, אין צורך להסתבך עם המשלוח, הוא נעשה בדיוק כמו כל מוצר אחר קטן יותר.