חוות דעת לגבי רמקולים...!!!
יש לי אפשרות לקנות רמקולים של חברת mission דגם m35
לא את כל הסט אלא רק את הקדמיים במחיר גבוהה מאד הבנתי שזו חברה טובה אבל אני רוצה עוד מידע על הרמקולים האלה ועל הדגם הזה בפרט חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי המלצות מצאתי רק מחירים.מי שמכיר את החברה ויכול לעזור אז בבקשה... [/code]
לא את כל הסט אלא רק את הקדמיים במחיר גבוהה מאד הבנתי שזו חברה טובה אבל אני רוצה עוד מידע על הרמקולים האלה ועל הדגם הזה בפרט חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי המלצות מצאתי רק מחירים.מי שמכיר את החברה ויכול לעזור אז בבקשה... [/code]
נערך לאחרונה על ידי avi1 ב 12/01/2006 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אל תקנה לפני שתשמע.
ל MISSION יש צליל אופייני להם (גוון אנגלי משהו), ויכול להיות שתאהב אותו ויכול להיות שלא. זו חברה מאוד מכובדת, אבל גם אם אלה רמקולים ששווים מיליון דולר ואתה לא אוהב את גוון הצליל, זרקת כסף לחינם.
קח דיסקים שאתה מכיר היטב והאזן להם.
קח דיסקים שאתה מכיר היטב והאזן להם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כנראה שלא נתתי מספיק פרטים המוזיקה המועדפת עלי היא מוזיקה אלקטרונית,הרסיבר שלי די ישן- kenwood kr-a-4080 {אני לא בטוח בכלל)מי שעזר לי אמר לי שאני חייב להחליף אותו בשביל להנות מהרמקולים החדר די גדול לא יודע מידות מדוייקות.וחוץ מזה זה שרשמתי שהם יקרים זה יחסי אנשים אני חייל קצת הבנה..
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
avi1 כתב:הרסיבר שלי די ישן- kenwood kr-a-4080 מי שעזר לי אמר לי שאני חייב להחליף אותו בשביל להנות מהרמקולים . הבנה.....
תשמע למי שאמר לך את זה, הוא צודק.
עופר.
==========================
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
avi1 כתב:בייחוד פסיכודלי,פול און,buttrock goa.אז אני חייב להחליף את הרסיבר?ומה הבעיה בו?אני מתחיל להתייאש......
קודם כל אל תתייאש
אתה לא חייב כלום !!!! אבל כלום!
אם תשמע רסיבר אחר עם הרמקולים והוא יישדרג לך את הסאונד בצורה משמעותית,
ותרצה להחליף ,סבבה. אבל חייב אתה לא.
בהצלחה
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school