האם אפשר להסתפק בWD (בהקשר לסאונד אנלוגי ותמונה)?
1. האם אפשר להסתפק בסטרימר של WD , או שצריך לקחת סטרימר אחר . בהנחה שאני יכול להתפשר על כתוביות בעיברית. ולא מעניין אותי לנגן חומר מהאינטרנט.
אני בסה"כ רוצה לנגן רק ריפים של DVD ו BLU-RAY
2. אני משתמש במגבר אנאלוגי (די טוב ככה שלהחליף אותו לא אופציה) - האם הסטרימר של WD מסוגל להמיר מפורמטים מורכבים לסטריאו (בהנחה שלא קיים קובץ סטריאו) או שאני חייב להצטייד ברסיבר שמסוגל לפענח פורמטים מורכבים ?
האם הפופ-קורן עדיף בהקשר הזה ?
תודה .
אני בסה"כ רוצה לנגן רק ריפים של DVD ו BLU-RAY
2. אני משתמש במגבר אנאלוגי (די טוב ככה שלהחליף אותו לא אופציה) - האם הסטרימר של WD מסוגל להמיר מפורמטים מורכבים לסטריאו (בהנחה שלא קיים קובץ סטריאו) או שאני חייב להצטייד ברסיבר שמסוגל לפענח פורמטים מורכבים ?
האם הפופ-קורן עדיף בהקשר הזה ?
תודה .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ה WD TV חסר יכולת DTS Downmix. לפיכך, אם תחברו ישירות למגבר (אתה בטוח שזה לא רסיבר?), לא ישמע הפסקול במידה והוא בפורמט DTS. אם ברשותך רסיבר, יבוצע פענוח על ידי הרסיבר ואז לא תתקיים בעיה.
כאשר רוב התכנים הינם מסוג Blu-ray, רצוי להעדיף מזרימדיה בעל יכולת ניגון תפריטים. כיום רק HDi & TViX 6500 בעלי יכולת זו.
כאשר רוב התכנים הינם מסוג Blu-ray, רצוי להעדיף מזרימדיה בעל יכולת ניגון תפריטים. כיום רק HDi & TViX 6500 בעלי יכולת זו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תוכל לקרוא בפרק הבא אשר דן ביכולות קריאת תפריטי Blu-ray של ה Prime על החשיבות בדבר:
http://www.hometheater.co.il/p1.article ... 7%99%D7%94
אם יש מכשירים\מונחים שאתה לא מכיר, הרץ חיפוש באתר עם המחרוזת המתאימה, רוב הסיכויים שתמצא מאמר בנושא או די והותר שרשורים מקיפים בנושא.
http://www.hometheater.co.il/p1.article ... 7%99%D7%94
אם יש מכשירים\מונחים שאתה לא מכיר, הרץ חיפוש באתר עם המחרוזת המתאימה, רוב הסיכויים שתמצא מאמר בנושא או די והותר שרשורים מקיפים בנושא.
ziv_r כתב:ה WD TV חסר יכולת DTS Downmix. לפיכך, אם תחברו ישירות למגבר (אתה בטוח שזה לא רסיבר?), לא ישמע הפסקול במידה והוא בפורמט DTS. אם ברשותך רסיבר, יבוצע פענוח על ידי הרסיבר ואז לא תתקיים בעיה.
כאשר רוב התכנים הינם מסוג Blu-ray, רצוי להעדיף מזרימדיה בעל יכולת ניגון תפריטים. כיום רק HDi & TViX 6500 בעלי יכולת זו....
האם מתוכננת תמיכה ב - DTS Downmix במסגרת עדכוני קושחה עתידיים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היכולת הזאת בהחלט יכולה להגיע דרך עדכוני קושחה, אך אם היצרן מתכוון להציע אותה או לא - זוהי שאלה שרק הוא יכול לענות עליה.
תשובה שמצאתי באחד הפורומים בנושא :ziv_r כתב:היכולת הזאת בהחלט יכולה להגיע דרך עדכוני קושחה, אך אם היצרן מתכוון להציע אותה או לא - זוהי שאלה שרק הוא יכול לענות עליה....
[left]
Got this answer about possible downmixing on the WD TV today:
Dear Eirik,
Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.
DTS is not and will not be included strictly because of the licensing cost.
Sincerely,
Charles K.
Western Digital Service and Support
[/left]
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הגיוני, העלות של ה WD TV נמוכה למדי וזה צריך לבוא על חשבון דברים מסויימים.
חייב לציין שמצאתי את הפתרון לחיבור אנלוגי , אני משתמש בתוכנת XENOMKV שמפצלת לי את הקובץ ואז כל קובץ שנוגן ללא סאונד (או יותר נכון תחת הכותרת "DIGITAL") בגלל האיכות הגבוהה זה פיצל לי לסטריאו ומנגן ללא בעיה.
ההמרה לוקח זמן לא קצר יחסית אבל אני מניח שזה תלוי במחשב.
שווה בדיקה!
ההמרה לוקח זמן לא קצר יחסית אבל אני מניח שזה תלוי במחשב.
שווה בדיקה!