בעיה בחיבור למחשב
קניתי כרטיס מסך חדש למחשב שלי של NVIDIA ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. הבעיה שהרזולוציה הכי קרובה לרזולוצית הטלוויזיה היא 1280 על 720 (הטלוויזיה בגודל 32 אינץ', כלומר רזולוציה 1366 על 720).
החיבור שלו הוא כבל DVI-HDMI.
יש לציין שבכרטיס מסך הקודם שלי (של ATI) לא הייתה שום בעיה ויכולתי לבחור ברזולוציה 1360 על 720.
החיבור שלו הוא כבל DVI-HDMI.
יש לציין שבכרטיס מסך הקודם שלי (של ATI) לא הייתה שום בעיה ויכולתי לבחור ברזולוציה 1360 על 720.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
התכוונת שהרזולוציה שלך היא 1366x768 (ולא 720).
אם מניח שיש לך הדרייברים המעודכנים ביותר. אם אין יכולת לבחור את הרזולוציה הזו (וגם לא 1360x768), נראה שתצטרך להשתמש בתוכנה כמו PowerStrip כדי להגדיר את הרזולוציה המבוקשת.
אם מניח שיש לך הדרייברים המעודכנים ביותר. אם אין יכולת לבחור את הרזולוציה הזו (וגם לא 1360x768), נראה שתצטרך להשתמש בתוכנה כמו PowerStrip כדי להגדיר את הרזולוציה המבוקשת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס וסביר להניח שהם מעודכנים.
בתוכנה של הדרייבר יש אפשרות להוסיף רזולוציה ידנית , אבל התוכנה מבקשת לעשות TEST ל- 15 שניות לרזולוציה. לחצתי על TEST ובכלל לא התקבלה תמונה (מסך כחול).
בתוכנה של הדרייבר יש אפשרות להוסיף רזולוציה ידנית , אבל התוכנה מבקשת לעשות TEST ל- 15 שניות לרזולוציה. לחצתי על TEST ובכלל לא התקבלה תמונה (מסך כחול).
עשיתי 60HZ ו 1360X768. לחצתי TEST.
15 שניות מסך כחול בלי כלום ואחר כך חזר לרזולוציה 1280 על 720
המסך:
Panasonic TX32LE8
15 שניות מסך כחול בלי כלום ואחר כך חזר לרזולוציה 1280 על 720
המסך:
Panasonic TX32LE8
אני לא מוצא באינטרנט, אבל יש לי את ה Manual שקיבלתי כשקניתי את המסך. מה אני אמור לבדוק שם?
בהערות בעמוד "חיבור HDMI" ב Manual שמתי לב למשהו חשוד:
"השימוש ב PC אינו נתמך"
איך זה הגיוני , הרי ב ATI הצלחתי לחבר ולהגדיר את הרזולוציה המתאימה.
זה אומר שאני חייב להשתמש בחיבור VGA-VGA?
"השימוש ב PC אינו נתמך"
איך זה הגיוני , הרי ב ATI הצלחתי לחבר ולהגדיר את הרזולוציה המתאימה.
זה אומר שאני חייב להשתמש בחיבור VGA-VGA?
חיברתי עם VGA. הצלחתי להגדיר את הרזולוציה 1360X768 , התמונה חדה אבל נחתכת בצדדים. מה לעשות?
יש לי גם שאלה, קיבלתי אתמול את ה 37D44, הגדרתי עם POWER STRIP בחיבור לHDMI, את הרזולוציה 1360X768, אבל משום מה הוא לא מוכן לקבל 60MHZ, ומתעקש על 50... האם זה קריטי?
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
רזולוציות וידיאו
הרזולוצייה היחידה המתאימה לך שגם לא תחתוך את התמונה היא 1280X720 כל זאת במידה והכרטיס מסך תומך ברזולוציה הזו.
Re: רזולוציות וידיאו
בחיבור VGA יש לי אפשרות לבחור ברזולוציה 1280X720 אבל אני מקבל מסך שחור. בחיבור HDMI אני יכול לבחור את הרזולוציה הזו אבל גם המסך נחתך וגם לא רואים חד.dude69il כתב:הרזולוצייה היחידה המתאימה לך שגם לא תחתוך את התמונה היא 1280X720 כל זאת במידה והכרטיס מסך תומך ברזולוציה הזו....