ולכן אין מסך LCD שמומלץ לך בתקציב הזה, כי אתה תקבל תמורה מאוד נמוכה, ואף אחד לא רוצה להיות ממליץ לכישלון שכזה, כמו שתמליץ למישהו לבעוט באבן, למה להמליץ לו דבר כזה? אנחנו לא ממליצים על משהו רע, כי אחרת כל מהות ההמלצה מתעוותת וחסרת משמעות.dudu_abdu כתב:בן אדם מבקש המלצה על קטנוע אתה אומר לו "תקנה אוטו"...הבעיה היא שאם תעבור על ההודעה מתחילתה תבין שמלכתחילה ביקשתי מסך LCD ולא פלאזמה...לא שאלתי מה יותר טוב סה"כ רציתי לדעת מהו מסך הLCD FHD 42 אינטש הכי טוב בטווח מחירים של 5500 שקל...תכלס שאלה לא מסובכת...איינשטיין כתב:אתה בוחר להתעלם מהמלצות שנתנו לך אנשים מבינים בתחום, זכותך.
נכון להיום אין מסך LCD FHD בגודל "42 בארץ במחיר של 5.5K אשר מתקרב לרמה סבירה.
עכשיו תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
אגב, רק לידיעתך, יש גם פתגמים שאומרים בדיוק להיפך ("כל המרבה הרי זה משובח" וכד'). אז טול קורה מבין עיניך......
לא התכוונתי להכעיס פה אף אחד ואני בטוח לחלוטין שהידע שלכם בנושא גדול במאות אחוזים מהידע שלי....
בחירה של מסך 42
איש יקר
שלא כמו חבריי לא אמליץ לך על פלאזמה.
כל מה שאומרים לך שעדיפה לך פלאזמה כי היא יחסית איכותית למסכיה-LCD הזולים שתוכל לקנות בתקציב הזה.
אם אתה מעוניין במסך LCD תחשוב על הגדלת התקציב לפחות ב-800 ש"ח ע"מ שתוכל להנות ממכשיר איכותי.
יש הגיון לא קטן במה שאתה כותב:
קניית מסך עם טכנולוגייה עתידית (במידה ותרצה לשדרג ל-HD)
כל מה שאומרים לך שעדיפה לך פלאזמה כי היא יחסית איכותית למסכיה-LCD הזולים שתוכל לקנות בתקציב הזה.
אם אתה מעוניין במסך LCD תחשוב על הגדלת התקציב לפחות ב-800 ש"ח ע"מ שתוכל להנות ממכשיר איכותי.
קניית מסך עם טכנולוגייה עתידית (במידה ותרצה לשדרג ל-HD)
איזה היגיון יש בזה? גם בעוד 3000 ש"ח אין מסך שיתן תמונה טובה יותר ב HD ו SD מפלזמה פנסוניק.dude69il כתב:איש יקר
קניית מסך עם טכנולוגייה עתידית (במידה ותרצה לשדרג ל-HD)...
סבבה, אתה רואה שהרוב מסכימים, והרוב המוחלט ממליץ על פלזמה פנסוניק, הבחור בא להתייעץ בפורום, קיבל תשובה ברורה, עכשיו הכדור בידיים שלו.dude69il כתב:חוץ מזה שאני לא מסכים איתך אין לי מה להגידאיזה היגיון יש בזה? גם בעוד 3000 ש"ח אין מסך שיתן תמונה טובה יותר ב HD ו SD מפלזמה פנסוניק....![]()
...
בכל אופן אם אתה בכל זאת מתעקש על LCD , אז דבר ראשון אין טעם ב FULL HD כי אתה לא תרגיש בהבדל, אבל בכל אופן אם אתה חייב חייב חייב LCD (למרוץ שזה באמת פחות מומלץ) אז תבדוק דגמים של סמסונג (450), ופיליפס סדרה 5, לדעתי הם הרע במיעוטו בתקציב שבסביבות 5K.
תומך בנ"ל, אם חייב LCD אז במחיר הזה תצטרך להתפשר על שני אלמנטים:roei_s כתב:סבבה, אתה רואה שהרוב מסכימים, והרוב המוחלט ממליץ על פלזמה פנסוניק, הבחור בא להתייעץ בפורום, קיבל תשובה ברורה, עכשיו הכדור בידיים שלו.dude69il כתב:חוץ מזה שאני לא מסכים איתך אין לי מה להגידאיזה היגיון יש בזה? גם בעוד 3000 ש"ח אין מסך שיתן תמונה טובה יותר ב HD ו SD מפלזמה פנסוניק....![]()
...
בכל אופן אם אתה בכל זאת מתעקש על LCD , אז דבר ראשון אין טעם ב FULL HD כי אתה לא תרגיש בהבדל, אבל בכל אופן אם אתה חייב חייב חייב LCD (למרוץ שזה באמת פחות מומלץ) אז תבדוק דגמים של סמסונג (450), ופיליפס סדרה 5, לדעתי הם הרע במיעוטו בתקציב שבסביבות 5K....
1. לרדת מ 42 ל - 40 אינטש.
2. לרדת מ FHD ל HD READY.
במחיר הזה יש מסך אמין וטוב של חברת סמסונג LCD LA40A451 ואפילו יישאר לך כמה מאות שקלים.