בחירה של מסך 42

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין לקנות לסלון מסך LCD FULL HD בגודל של 42 אינטש'.
עד עכשיו הייתי נעול על מסך של LG מדגם 42LG55 , אבל היום ראיתי אותו עובד לייד מסכים אחרים ושמתי לב שיש לו בעייה של צבע ירוק שנמרח קצת ..זה היה בכל מסכי הLG בחנות וזה לא הופיע בשום מסך אחר (המוכר גם אמר שזאת בעיה מוכרת).
המוכר הציע לי את המסך של פיליפס מדגם 5603 ואכן רואים בו יותר טוב מהLG.

מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי המסכים? אם למישהו יש הצעה למסך אחר בטווח של 5500 ש"ח שהוא FULL HD 42 אני ישמח לדעת על כך (Y)

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

לאילו תכנים מיועד המסך? מהו מרחק הצפייה?
תשובות לשאלות האלה אולי יגרמו להמליץ לך משהו אחר מ-LCD FHD...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מרחק הצפייה הוא 3 מטר בערך ועד היום רוב השימוש היה צפייה בטלויזיה אבל עם המסך כנראה תבוא מערכת קולנוע אז תוסיף גם צפייה בסרטים. מה כבר יכול להיות חיסרון במסך FHD ?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

פלזמה תתן לך מענה הרבה יותר טוב מכל LCD,גם ב HD.אם אתה לא מתכוון לצפות בתכני FHD אז אין לך ממש צורך במסך כזה,מה גם ש 3 מטר זה קצת רחוק מידי בשביל להרגיש בהבדל.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

guy11 כתב:פלזמה תתן לך מענה הרבה יותר טוב מכל LCD,גם ב HD.אם אתה לא מתכוון לצפות בתכני FHD אז אין לך ממש צורך במסך כזה,מה גם ש 3 מטר זה קצת רחוק מידי בשביל להרגיש בהבדל.
...
בדיוק
(Y)

dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ראיתי היום פלזמה של LG לעומת LCD של LG שניהם באותו הגודל ובפלזמה פשוט לא רואים חד.. מנקודת הנחה שאני מעוניין אך ורק בLCD מהו הדגם המומלץ לי בטווח מחירים שהצעתי פה? מה אתם אומרים על הפיליפס 5603 לעומת הLG ?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

הרבה עיניין של כיול.חוץ מזה שיש עוד פרמטרים לאיכות תמונה ולא רק חדות.אני לא יכול להמליץ לך על LCD לתכנים שלך גם אם הייתי רוצה.

dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

סליחה על הבורות שלי אבל למה לא? כרגע יש לי בסלון LCD 32 ורואים בו בסדר גמור.. לא יודע אני לא אוהב את האיכות של מסך פלזמה..אני מעדיף מסך חדש עם "יכולות לא ממומשות" מאשר מסך סטנדרטי שלא יתן לי מענה במידה ואני יביא ממיר HD וכו'...

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

dudu_abdu כתב:סליחה על הבורות שלי אבל למה לא? כרגע יש לי בסלון LCD 32 ורואים בו בסדר גמור.. לא יודע אני לא אוהב את האיכות של מסך פלזמה..אני מעדיף מסך חדש עם "יכולות לא ממומשות" מאשר מסך סטנדרטי שלא יתן לי מענה במידה ואני יביא ממיר HD וכו'...
...
פלזמה איכותית תהיה טובה יותר מ LCD גם ב SD וגם ב HD.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

פלזמה תתן לך מענה טוב יותר גם ב HD.אתה לא יכול להשוות מסך של 32" ל 42".על איזה יכולות לא ממומשות אתה מדבר?

dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

נאמר פה שאם אין בכוונתי לצפות בשידורי FHD אז אין לי צורך במסך עם תכונות כ"כ מתקדמות..אז אמרתי שאני מעדיף שיהיו למסך תכונות כאלה כרגע ואם אני ימצא לנכון בעתיד להחליף ממיר אז שתהיה לי את הטלויזיה הנכונה לכך.
אני חייב לציין שעד היום הייתי נעול ב100% על מסך LCD כי לי התמונה בהם נראתה בהרבה יותר חדה מאשר כל מסך פלזמה שראיתי. אבל אם כ"כ הרבה אנשים ממליצים על מסך פלאזה אז שווה לי לפחות לבדוק את העניין. איזה דגם של מסך פלאזמה 42 FHD בטווח מחירים של 5500 יתאים לי? כנ"ל לגבי מסך LCD (עדיין לא קיבלתי תשובה).

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

dudu_abdu כתב:נאמר פה שאם אין בכוונתי לצפות בשידורי FHD אז אין לי צורך במסך עם תכונות כ"כ מתקדמות..אז אמרתי שאני מעדיף שיהיו למסך תכונות כאלה כרגע ואם אני ימצא לנכון בעתיד להחליף ממיר אז שתהיה לי את הטלויזיה הנכונה לכך.
אני חייב לציין שעד היום הייתי נעול ב100% על מסך LCD כי לי התמונה בהם נראתה בהרבה יותר חדה מאשר כל מסך פלזמה שראיתי. אבל אם כ"כ הרבה אנשים ממליצים על מסך פלאזה אז שווה לי לפחות לבדוק את העניין. איזה דגם של מסך פלאזמה 42 FHD בטווח מחירים של 5500 יתאים לי? כנ"ל לגבי מסך LCD (עדיין לא קיבלתי תשובה).
...
התכוונו שממרחק הצפיה שלך אתה לא תרגיש בהבדל בין FULL HD ל HD READY.
אין פלזמה FULL HD בתקציב שלך, בכל אופן הפנסוניק PV80 תתן לך את התועלת הכי גבוהה.

dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

אם אין פלאזמה בטווח מחירים אז אני יורד מהרעיון של לקנות פלאזמה.
מנקודת הנחה שאני מעוניין בLCD בלבד מה הדגם הכי טוב לי עם הנתונים שהבאתי פה?

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #14 

אמרו לך בהודעה הקודמת שהפנסוניק PV80 נכנסת לתקציב שלך. אם אתה קונה מיבואן מקבילי ולא יורוקום אז אפילו ישאר לך עודף.

גיסי קנה שבוע שעבר את ה PV80 בארמגדון. הוא גם היה נעול על LCD של סמסונג לפני שנכנסנו לחנות.
אחרי 5 דקות בלבד הוא הבין שאת איכות התמונה בשידורע SD שהוא מקבל בפלזמה הזו ובתקציב הזה הוא לא יקבל באף LCD בטווח המחיר הזה ואפילו במחיר כפול.

מכיוון ש 100% מהתוכן שבו הוא צופה כיום הוא SD הוא רכש את הפנסוניק והוא מרוצה מאוד.
ראינו גם הדגמה של HD על הפנסוניק בחנות ולדעתנו היא נתנה תמונה טובה הרבה יותר מכל LCD שהיה שם בטווח המחיר הזה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

orenfe כתב:אמרו לך בהודעה הקודמת שהפנסוניק PV80 נכנסת לתקציב שלך. אם אתה קונה מיבואן מקבילי ולא יורוקום אז אפילו ישאר לך עודף.

גיסי קנה שבוע שעבר את ה PV80 בארמגדון. הוא גם היה נעול על LCD של סמסונג לפני שנכנסנו לחנות.
אחרי 5 דקות בלבד הוא הבין שאת איכות התמונה בשידורע SD שהוא מקבל בפלזמה הזו ובתקציב הזה הוא לא יקבל באף LCD בטווח המחיר הזה ואפילו במחיר כפול.

מכיוון ש 100% מהתוכן שבו הוא צופה כיום הוא SD הוא רכש את הפנסוניק והוא מרוצה מאוד.
ראינו גם הדגמה של HD על הפנסוניק בחנות ולדעתנו היא נתנה תמונה טובה הרבה יותר מכל LCD שהיה שם בטווח המחיר הזה.
...
(Y)

dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

שתהיו בריאים :? ... כתבתי ב4 הודעות שאני מעוניין במסך LCD ולא בפלאזמה ובכל הודעה נותנים לי מסכי פלאזמה לדוגמא.. נגיד שפלאזמה יותר טובה וכו' וכו'...
אבל למרות הכול אני מעוניין בLCD FHD. איזה מסך לקנות?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

תודה. גם אתה (b)

dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

איינשטיין כתב:תודה. גם אתה (b)
...
מכיר את המשפט "סייג לחוכמה - שתיקה" ? השקעת אנרגייה בכתיבה הודעה סתמית שלא תורמת לאף אחד...אפשר לחשוב שאתם מקבלים אחוזים על מסכי פלאזמה פה (n)

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

אתה בוחר להתעלם מהמלצות שנתנו לך אנשים מבינים בתחום, זכותך.
נכון להיום אין מסך LCD FHD בגודל "42 בארץ במחיר של 5.5K אשר מתקרב לרמה סבירה.
עכשיו תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

אגב, רק לידיעתך, יש גם פתגמים שאומרים בדיוק להיפך ("כל המרבה הרי זה משובח" וכד'). אז טול קורה מבין עיניך... (f)

dudu_abdu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

איינשטיין כתב:אתה בוחר להתעלם מהמלצות שנתנו לך אנשים מבינים בתחום, זכותך.
נכון להיום אין מסך LCD FHD בגודל "42 בארץ במחיר של 5.5K אשר מתקרב לרמה סבירה.
עכשיו תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

אגב, רק לידיעתך, יש גם פתגמים שאומרים בדיוק להיפך ("כל המרבה הרי זה משובח" וכד'). אז טול קורה מבין עיניך... (f)
...
בן אדם מבקש המלצה על קטנוע אתה אומר לו "תקנה אוטו"...הבעיה היא שאם תעבור על ההודעה מתחילתה תבין שמלכתחילה ביקשתי מסך LCD ולא פלאזמה...לא שאלתי מה יותר טוב סה"כ רציתי לדעת מהו מסך הLCD FHD 42 אינטש הכי טוב בטווח מחירים של 5500 שקל...תכלס שאלה לא מסובכת...

לא התכוונתי להכעיס פה אף אחד ואני בטוח לחלוטין שהידע שלכם בנושא גדול במאות אחוזים מהידע שלי. (b)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”