פלאזמה PV8 42 הרצה
שלום לכלום,
רכשתי את ה-PV8 דרך יורוקום כולל התקנה על הקיר ואני צריך לקבל אותה ביום חמישי הקרוב ברצוני לדעת:
1. האם הפלאזמה מגיעה גם עם מעמד שולחני מובנה באריזה מפני שאני רוצה להעביר אותך מאוחר יותר לשולחן (אם מישהו רכש דרך יורוקום ויכול לענות לי מנסיון שלו) ואם לא הם ניתן לרכוש בנפרד?
2, יש לי ממרי של HOT בבית ורציתי לדעת כיצד אני יכול לחבר את הממיר לפלאזמה באיכות הכי טובה, ממה שני יודע זה ב RGB אבל אין סקארט ל PV8 אז מה אני יכול לעשות?
אודה לעזרכתם המהירה
רכשתי את ה-PV8 דרך יורוקום כולל התקנה על הקיר ואני צריך לקבל אותה ביום חמישי הקרוב ברצוני לדעת:
1. האם הפלאזמה מגיעה גם עם מעמד שולחני מובנה באריזה מפני שאני רוצה להעביר אותך מאוחר יותר לשולחן (אם מישהו רכש דרך יורוקום ויכול לענות לי מנסיון שלו) ואם לא הם ניתן לרכוש בנפרד?
2, יש לי ממרי של HOT בבית ורציתי לדעת כיצד אני יכול לחבר את הממיר לפלאזמה באיכות הכי טובה, ממה שני יודע זה ב RGB אבל אין סקארט ל PV8 אז מה אני יכול לעשות?
אודה לעזרכתם המהירה
נערך לאחרונה על ידי yoranch ב 01/05/2009 0:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
1. למיטב ידיעתי (מלפני שנה+ ודגם PV70) התשובה היא לא. בפנסוניק רק בהתקנה שולחנית מסופק המעמד השולחני.
2. SCART לקומפוננט דרך טרנסקודר (מגדירים את הממיר להוציא RGB דרך ה-SCART) או SCART ל-SVIDEO (מגדירים את הממיר להוציא SVHS דרך ה-SCART).
2. SCART לקומפוננט דרך טרנסקודר (מגדירים את הממיר להוציא RGB דרך ה-SCART) או SCART ל-SVIDEO (מגדירים את הממיר להוציא SVHS דרך ה-SCART).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
ראשית כל איינשטיין תודה,
אך אני מחפש מידע קצת יותר מדויק ואמין ממישהו שרכש דרל יורוקום וידוע כיצד זה מגיע
מבדיקה שלי נול מוקד ההתקנות של יורוקום נמסר לי פעם אחת שזה לא מגיע עם המעמד השולחני במידה ובחרתי בתקנה על הקיר ובפניה נוספת לבירור מולם נמסר לי שזה מגיע לי אוטמטית בתוך האריזה.
לגבי שיטת החיבור: SCART ל- SVIDEO שמעתי שזה לא עובד עם כל ממיר של HOT/ YES וגם לא אם כל כבל
האם מישהו מכיר את התופעה ויודע כיצד להתגבר עליה כגון איזה כבל צריך או איזה סוג ממיר צריך ( דרך HOT ) .
תודה
אך אני מחפש מידע קצת יותר מדויק ואמין ממישהו שרכש דרל יורוקום וידוע כיצד זה מגיע
מבדיקה שלי נול מוקד ההתקנות של יורוקום נמסר לי פעם אחת שזה לא מגיע עם המעמד השולחני במידה ובחרתי בתקנה על הקיר ובפניה נוספת לבירור מולם נמסר לי שזה מגיע לי אוטמטית בתוך האריזה.
לגבי שיטת החיבור: SCART ל- SVIDEO שמעתי שזה לא עובד עם כל ממיר של HOT/ YES וגם לא אם כל כבל
האם מישהו מכיר את התופעה ויודע כיצד להתגבר עליה כגון איזה כבל צריך או איזה סוג ממיר צריך ( דרך HOT ) .
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
חברים, אני מבקש למי שלא יודע לא לענות.
בכל סדרת PV המעמד השולחני בא כבר בקופסה של המסך.
הוא מגיע מפורק (פלטה לבד ,רגליים לבד, סט ברגים לבד).
דגם זה בא עם טיונר מובנה אך ללא סקארט.
החיבור הכי נפוץ הוא סקארט->ס וידאו אשר משפר את התמונה בממירים אך ניתן לחבר גם מקודדים וכו'... (כמו שרשמו מעלי)
ההנחייה החדשה של יורוקום אומרת, שאין יותר כבלים בחינם וניתן להשתמש בכבלים של הלקוח ובמידה ואין אפשרות לספק לו כבל של חברה. בדרך כלל הכבל זה קומפוננט או סקארט->ס וידאו מהסדרה הפשוטה.
אנחנו מספקים לכל לקוח כבל סקארט->ס וידאו ו\או קומפוננט + אודיו מה הסדרות הטובות ונונים אופציה לכבלים טובים יותר אך בתשלום.
בכל סדרת PV המעמד השולחני בא כבר בקופסה של המסך.
הוא מגיע מפורק (פלטה לבד ,רגליים לבד, סט ברגים לבד).
דגם זה בא עם טיונר מובנה אך ללא סקארט.
החיבור הכי נפוץ הוא סקארט->ס וידאו אשר משפר את התמונה בממירים אך ניתן לחבר גם מקודדים וכו'... (כמו שרשמו מעלי)
ההנחייה החדשה של יורוקום אומרת, שאין יותר כבלים בחינם וניתן להשתמש בכבלים של הלקוח ובמידה ואין אפשרות לספק לו כבל של חברה. בדרך כלל הכבל זה קומפוננט או סקארט->ס וידאו מהסדרה הפשוטה.
אנחנו מספקים לכל לקוח כבל סקארט->ס וידאו ו\או קומפוננט + אודיו מה הסדרות הטובות ונונים אופציה לכבלים טובים יותר אך בתשלום.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בכל מקרה לא להתפתות לקנות כבלים "איכותיים" מהקבלן שמוביל את הפנסוניק.כל כבל תקין יספק לך את האיכות.במקום להתעסק עם אסוידיאו וטרנסקודרים אולי עדיף ללכת לכיוון ממיר HD שיחובר בכבל סטנדרטי HDMI שיתן תמורה להשקעה.
היי תודה לכל המגיבים היום בשעה טובה הגיעה הPV8 וני ממש מרוצה
וכן כמו שענו חכמים באתר הפלאזה אכן מגיעה עם סטנד שולחני באריזה.
עוד לא ביצעתי חיבורי של סקארט ל SVIDEO אבל חיברתי את המחשב ב HDMI ורואים מעולה.
אני מבטיח להעלות תמונות
אני לא רוצה להשמש בה עד שאני לא העשה הרצה
אך יש לי בעיה שאני לא מצליח להגיע בהגדרות תצוגה למסך לבן מקסימום אפור
ואז נשאר לי סימן תצוגה של AV1 או AV2 כל עוד לא מחוברים לום מקור חיצוני
אין אני אמור לבצע את זה?
תודה רבה על כל העזרה
וכן כמו שענו חכמים באתר הפלאזה אכן מגיעה עם סטנד שולחני באריזה.
עוד לא ביצעתי חיבורי של סקארט ל SVIDEO אבל חיברתי את המחשב ב HDMI ורואים מעולה.
אני מבטיח להעלות תמונות
אני לא רוצה להשמש בה עד שאני לא העשה הרצה
אך יש לי בעיה שאני לא מצליח להגיע בהגדרות תצוגה למסך לבן מקסימום אפור
ואז נשאר לי סימן תצוגה של AV1 או AV2 כל עוד לא מחוברים לום מקור חיצוני
אין אני אמור לבצע את זה?
תודה רבה על כל העזרה