חג שמח לכולם
האם ישנה אפשרות לחבר ל PS3 הארד דיסק חיצוני (1 טרה)
ודרכו לראות סרטים של MKV או סרטים של 1080P
ואפשרות נוספת אולי להתקין במכשיר מערכת הפעלה מסוג לינוקס ,ודרכה לראות את הסרטים!!!
אשמח לעזרה
תודה רבה וחג שמח לכולם
תמיד יש סיכוי - ניחוש שלי? אין מצב. MKV זה פורמט פירטי שמתחרה ב BD , למה לה לתמוך בו?
אפא ראית שרשום שהלינוקס הזה תומך מלא? הוא אולי תומך במעבד ה CELL אבל לא במאיץ הגרפי מה שאומר שאין האמת חומרה דרך המאיץ הגרפי. לבנות מדיה סנטר דרך לינוקס ב PS3 זו לא משימה שאני חושב שמישהו הצליח להשלים.
אם זה לסרט תקנה סטרימר וזהו , תאמין לי מנסיוני המר (מאוד)
אתה מוזמן לעשות חיפוש לפי השרשורים שאני פתחתי בנושאי סרטים כתוביות וכו' וכו' (כולם קשורים לPS3 )
אבל אני אתמצת לך:
אין לך שום דרך לראות FULLHD ברשת אלחוטית (גם אם יש לך ראוטר שתומך בתקן N)
אין לך שום דרך לראות קבצי MKV כאשר ההמרה מתבצעת במכשיר , אלא רק בעזרת תכנה שנקראת PMS ואז הפיענוח נעשה במחשב שלך שחייב להיות מחובר לסוני בכבל רשת וגם אז תצטרך מחשב די חזק
אין לך שום דרך לחבר כונן נייד מאף סוג אם מערכת הקבצים שלו אינה FAT32 וכאשר תמיר את מערכת הקבצים לFAT32 תגלה
שמערכת זו אינה תומכת בקבצים שגודלם עולה על 4GB אז תצטרך לחלק את הסרטים לחלקים.
אבל אני אתמצת לך:
אין לך שום דרך לראות FULLHD ברשת אלחוטית (גם אם יש לך ראוטר שתומך בתקן N) מה אי אפשר לראות סרטים ב FHD ברשת אלחוטית??
אם אני לא טועה קראתי באתר ביקורת על סטרימר מסוים שהקרין FHD ברשת אלחוטית
1. לוקחים את קובץ ה MKV שעל המחשב וממירים אותו לקובץ VOB עם התוכנה MKV2VOB
2. התוכנה מחלקת לבד את הקבצים לגודל של עד 4 ג'יגה.
3. מעבירים את הקבצים ל- HD חיצוני.
4. מחברים את ה HD ל PS3
5. נהנים מהסרט. ל PS3 יש יכולת לנגן קבצים באותו תיקייה ברצף כך שחלוקת הקבצים ל 4 ג'יגה לא מורגשת (כמעט).
שי.
סטרימרים מהדור החדש זה משהו אחד וPS3 זה משהו אחר.כרטיס הרשת הפנימי של הPS3 לא תומך בתקן N ולכן גם אם יש לך ראוטר כזה זה לא יעזור , אלא אם כן תקנה גם כרטיס רשת ותחבר אותו לסוני במקום זה שקיים כרגע.תיאורטית זה יכול לעבוד.
מציאותית , אני מציע לך להמנע מנסיונות כאלה (שיצטברו לך לעלויות לא קטנות) שבכלל לא בטוח שיעבדו,יש פה בחור בפורום שניסה כל כך הרבה דברים והתייאש כבר והוא מוכר את הPS3 שלו בגלל זה.קח בחשבון
מה שנדב מעליי רשם זו הדרך לראות סרטים בצורה הכי פשוטה נוחה.
רק קח בחשבון שכאשר אתה ממיר את הסרט לקובץ VOB אתה מאבד את תכונת הPACKAGE שלו .כלומר ,אם היו בקובץ המקורי מספר פסי קול שונים ומספר כתוביות וכו' אתה בעצם בוחר טרק וידאו אחד , מחבר אותו עם טרק סאונד אחד וטרק כתוביות אחד שבחרת וזה הOUTPUT שתקבל.דבר נוסף , ההמרה קצת פוגעת באיכות הווידאו של המקור.לא משהו ששווה לך להתעכב עליו , אלא אם כן אתה וידאופיל ברמות על.אה,ואל תשכח את נושא הFAT32 כי הוא מאוד חשוב
4. מחברים את ה HD ל PS3
5. נהנים מהסרט. ל PS3 יש יכולת לנגן קבצים באותו תיקייה ברצף כך שחלוקת הקבצים ל 4 ג'יגה לא מורגשת (כמעט).
אני וחברי מאוד נהנים.
...
כנ"ל. אני רכשתי את ה PS3 הרבה לפני שחשבתי על סטרימר ולמרות שהוא מצריך "עבודת הכנה" אני עדיין לא שוקל לרכוש סטרימר הנוסף. אבל, וזה אבל גדול, אם המטרה העיקרית היא הזרמת סרטים בהחלט עדיף סטרימר (כשמתייחסים לסרטים ב FULL HD הכוונה).
4. מחברים את ה HD ל PS3
אני וחברי מאוד נהנים.
...
מדוע יש צורך לחבר HD חיצוני?
אם לא מחברים HD חיצוני, אבל ב PS3 מחובר בכבל רשת, האם אפשר להזרים יש מהמחשב?
(לצורך הבהרה, אני בדיוק בשלבים מתקדמים של להחליט אם לקנות PS3, וזאת לאחר שניסיתי המרה לקבצי VOB וראיתי שהאיכות די טובה. אני רוצה אתהמכשיר כדי לשחק, אבל צפיה בסרטים היא ללא ספק לפחות 50 אחוז מההחלטה שלי).
המחשב שלי עם ליבה כפולה, E4500 עם 2.2GHz ו 2 ג'יגה זכרון.
אני מתככנן לחבר את ה PS3 בחיבור חוטי, מפני שהיום יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה ועם חיבור אלחוטי לאינטרנט, וזו חוויה בינונית.
מכיוון של PS3 יש המון חשביות כמדיה סנטר עבורי, אני שואל רק כדי להיות בטוח:
כל מה שאני צריך לעשות זה להמיר את הקובץ MKV בעזרת MKV2VOB, לשים את הכתוהיות עם אותו השם בדיוק (משנה אם זה srtאו sub?) באותה תיקיה יחד עם הקובץ, ואני יכול להזרים מהמחשב ל PS3 בלי שום תוספת?
לא מדויק.
אתה ממיר את הקובץ בMKV2VOB .הכתוביות לא יכולות להיות בעלות סיומת SUB (אבל זה שטויות , אפשר להמיר בעזרת SUBTITLE WORKSHOP).אז אתה מעתיק אותו לאיזשהוא התקן איחסון (דיסק און קי או הרד דיסק) מחבר אותו לסוני וצופה.
אם אתה רוצה להזרים את זה אתה צריך תכנה שנקראת PMS ואז אתה לא ממיר כלום - כלומר אתה משאיר את הקובץ עם סיומת MKV ואת קובץ התרגום כרגיל , התכנה מפענחת את המידע בזמן אמת (ולכן צריך מחשב חזק) ושולחת אותו לסוני כבר מוכן ומזומן לשידור (כלומר - לא צריך את MKV2VOB)