מנוי ל-HOT ללא HOTHD - לא כדאי!
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
חברי בדק את האופציה להתחבר ל-HD של הוט ולאחר סגירת ההזמנה שלו אני לא מבין מדוע בתנאים המוצעים יש אנשים שמנויים ל-HOT אבל לא מתחברים לשירות ה-HD.
להלן ההסבר:
פיקדון - 890 ש"ח עם פחת של 10% בשנה = עלות של כ-7.5 ש"ח בחודש.
החזרת ממיר רגיל (ללא VOD) = חיסכון שך 9 ש"ח בחודש.
מה שאומר שמקבלים ממיר VOD במקום מיר רגיל בחיסכון חודשי של 1.5 ש"ח בחודש.
לגבי חבילת התוכן, התשלום הוא 40 ש"ח בחודש (אם במסלול הפיקדון העדיף ואם במסלול השכירות) כך שאם החבילה לא נראית לכם אתם יכולים לבטלה ולהישאר עם הממיר כממיר VOD רגיל.
2 הערות:
בפקדון עלות ההתקנה גבוהה ב-120 ש"ח מעלות ההתקנה בשכירות (99 ש"ח במקום 219 ש"ח) - בחישבו תלת שנתי מדובר בסכום פעוט.
כמובן שבפיקדון אין התחייבות לכלום.
במצב כזה, במיוחד כשה-40 ש"ח כוללים את 5HD, לדעתי כל מי שמחזיר בבית מכשיר טלויזיה מסוג פלזמה או LCD ומנוי לHOT, חייב להחזיק גם ממיר HD.
להלן ההסבר:
פיקדון - 890 ש"ח עם פחת של 10% בשנה = עלות של כ-7.5 ש"ח בחודש.
החזרת ממיר רגיל (ללא VOD) = חיסכון שך 9 ש"ח בחודש.
מה שאומר שמקבלים ממיר VOD במקום מיר רגיל בחיסכון חודשי של 1.5 ש"ח בחודש.
לגבי חבילת התוכן, התשלום הוא 40 ש"ח בחודש (אם במסלול הפיקדון העדיף ואם במסלול השכירות) כך שאם החבילה לא נראית לכם אתם יכולים לבטלה ולהישאר עם הממיר כממיר VOD רגיל.
2 הערות:
בפקדון עלות ההתקנה גבוהה ב-120 ש"ח מעלות ההתקנה בשכירות (99 ש"ח במקום 219 ש"ח) - בחישבו תלת שנתי מדובר בסכום פעוט.
כמובן שבפיקדון אין התחייבות לכלום.
במצב כזה, במיוחד כשה-40 ש"ח כוללים את 5HD, לדעתי כל מי שמחזיר בבית מכשיר טלויזיה מסוג פלזמה או LCD ומנוי לHOT, חייב להחזיק גם ממיר HD.
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

אתם כנראה חלשים בקריאה.
אתם יכולים לבחור באיזה חודש שווה לשלם 40 ש"ח, לדוגמא מנוי ל-5HD לחודש שמתחיל היום עד 29/5 שווה הרבה יותר מ-40 ש"ח (לדעתי שווה גם 400 ש"ח) עם 5 שידורים איכותיים:
4 חצי גמר האלופות + ריאל-ברסה (שלא לדבר על הגמר שעדיין לא בטוח שישודר).
בחודש שתבחרו לא לשלם, תחסכו כסף כיוון שיש לכם ממיר VOD (ממיר HD שלא מנגן HD בגלל שאים לכם חבילה) במקום ממיר אחר וחסכתם 1.5 ש"ח.
אתם יכולים לבחור באיזה חודש שווה לשלם 40 ש"ח, לדוגמא מנוי ל-5HD לחודש שמתחיל היום עד 29/5 שווה הרבה יותר מ-40 ש"ח (לדעתי שווה גם 400 ש"ח) עם 5 שידורים איכותיים:
4 חצי גמר האלופות + ריאל-ברסה (שלא לדבר על הגמר שעדיין לא בטוח שישודר).
בחודש שתבחרו לא לשלם, תחסכו כסף כיוון שיש לכם ממיר VOD (ממיר HD שלא מנגן HD בגלל שאים לכם חבילה) במקום ממיר אחר וחסכתם 1.5 ש"ח.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אגב, גם ממירים ללא יכולות VOD (ככה זה לפחות בת"א וברחובות) מנגנים יפה מאוד VOD. אני הזמנתי לפני כחצי שנה את המבצע של HOT HD שהיה אז (269 ש"ח לטריפל עם ממיר HD ובסיס + HD + עשר חבילות והתחייבות ל-3 שנים), והוספתי 2 ממירים "ללא יכולת VOD" בפקדון. והפלא ופלא - ה-VOD עובד בהם.
עידן, הפתרון של פקדון מצויין. באמת מחיר טוב.
עידן, הפתרון של פקדון מצויין. באמת מחיר טוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies, ההורים שלי הצטרפו לאותה חבילה רק עם ממיר מג'יק
וכעבור כמה חודשים הסירו להם את ה vod.
בשיחה עם נציג הוט נאמר להם שזה ניתן חינם רק בחודשים הראשונים,
למרות שלפני שהם הצטרפו לחבילה גם הם וגם אני,בשתי הזדמנויות שונות, דברנו עם נציג של הוט ונאמר לנו שחבילת הטריפל כוללת vod (הייתי צריך להקליט את השיחה..) .
בינתיים החזירו להם את השירות לשלושה חודשים.
מה ניתן לעשות אח"כ? לשאר מנויי הטריפל פה יש vod קבוע?
וכעבור כמה חודשים הסירו להם את ה vod.
בשיחה עם נציג הוט נאמר להם שזה ניתן חינם רק בחודשים הראשונים,
למרות שלפני שהם הצטרפו לחבילה גם הם וגם אני,בשתי הזדמנויות שונות, דברנו עם נציג של הוט ונאמר לנו שחבילת הטריפל כוללת vod (הייתי צריך להקליט את השיחה..) .
בינתיים החזירו להם את השירות לשלושה חודשים.
מה ניתן לעשות אח"כ? לשאר מנויי הטריפל פה יש vod קבוע?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ניר, דובר כאן על יכולת טכנולוגית של ממירי ה-SD "ללא יכולת VOD" (שהם זולים יותר) ולא על המנוי. על המנוי עצמו ל-VOD כמובן שאני משלם, לאחר 3-4 חודשים התנסות בחינם. על ה-VOD עצמו, אגב, אין התחייבות. אפשר לבטל ולהחזיר מתי שרוצים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

זה ברור שלא שווה להתחבר ל-YES או HOT (אלא אם אתה חולה ספורט כמוני), אבל אני טוען שאם כבר אתה מחובר לHOT ויש ברשותך מכשיר טלויזיה תומך HD, זו טעות לא להתחבר לשירותי ה-HD של HOT (וגם של YES).
אני לא כל כך מכיר את התכנים שהוט משדרת ב-HOT HD בגלל שהיתי בעבר מנוי רק ל-YES-HD שאותו החזרתי אחרי חודש של שימוש .
אם ברשותך ממיר HD של הוט אני לא מבין למה הזמנת אותו אם אתה לא משתמש בתכני ה-HD שהוט משדרת . ברור שזו טעות .
אם ברשותך ממיר HD של הוט אני לא מבין למה הזמנת אותו אם אתה לא משתמש בתכני ה-HD שהוט משדרת . ברור שזו טעות .
idan309 כתב:זה ברור שלא שווה להתחבר ל-YES או HOT (אלא אם אתה חולה ספורט כמוני), אבל אני טוען שאם כבר אתה מחובר לHOT ויש ברשותך מכשיר טלויזיה תומך HD, זו טעות לא להתחבר לשירותי ה-HD של HOT (וגם של YES)....