היא הפנתה אותי לאתר של הנציג המקומי ISTARHD.CO.IL ואמרה שאני יכול לקנות רק ממנו.
כשהסברתי להם שמחיר המוצר הוא $350 היא מאוד התפלאה ואמרה שזה לא נראה לה הגיוני.
בסופו של עניין היא אמרה שתדבר עם הנציג על הורדת המחיר.
מעניין

קצת באיחור, אבל אני רוצה להתייחס לכך. בודאי שליצרן זה לא נראה הגיוני, הוא לא מכיר את רשות המסים שלנו.woja כתב:שוחחתי היום ב-MSN עם אשת מכירות של ISTAR
היא הפנתה אותי לאתר של הנציג המקומי ISTARHD.CO.IL ואמרה שאני יכול לקנות רק ממנו.
כשהסברתי להם שמחיר המוצר הוא $350 היא מאוד התפלאה ואמרה שזה לא נראה לה הגיוני.
בסופו של עניין היא אמרה שתדבר עם הנציג על הורדת המחיר.
מעניין...

sagyle,sagyle כתב:עופר , אני רוצה לחדד נקודה מסויימת בגלל שקיבלתי הודעה פרטית בעניין (אני מעדיף לענות על גבי הפורום) .
נניח שמוצר מסוים עולה בחו"ל X ש"ח , אנו צריכים לצאת מנק' הנחה שמחיר זה כולל את המיסים במדינה שבה המוצר נקנה ובנוסף כולל את רווח החנות . (שמגלם בתוכו שכר עובדים , שכירות וכיוצא בזה)
כלומר , ההנחה צריכה להיות שמחיר הקניה של המוכר בחול והמוכר בארץ דומה , והמיסים דומים כל עוד המע"מ אותו משלם המוכר דומה למע"מ במדינתנו .
ההבדל בתמחור על הנייר צריך לנבוע אך ורק ממס יבוא (שלפי הבנתי עומד על 15%) ומעלויות משלוח ממדינת המוצא (שהיא לא בהכרח המדינה אליה אנו משווים את מחיר המוצר , כלומר , ייתכן והמשלוח הוא מסין לדוגמא ואז עלויות משלוח דומות לישראל או למדינה Y) .
אין לי בעייה עם היבואן הזה או אחר ואין לי צורך או רצון לרכוש את המוצר הנ"ל ולכן אין לי תלונות על המחיר אותו הם גובים, בדיוק כמו שאין לי תלונות על מחירה של מכונית BMW או קילו קינואה ....