שיחה עם אשת מכירות של ISTAR

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
woja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שוחחתי היום ב-MSN עם אשת מכירות של ISTAR
היא הפנתה אותי לאתר של הנציג המקומי ISTARHD.CO.IL ואמרה שאני יכול לקנות רק ממנו.
כשהסברתי להם שמחיר המוצר הוא $350 היא מאוד התפלאה ואמרה שזה לא נראה לה הגיוני.

בסופו של עניין היא אמרה שתדבר עם הנציג על הורדת המחיר.

מעניין 8)
נערך לאחרונה על ידי woja ב 28/04/2009 11:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

אני לא מבין כנראה - האסטרולוגית מוכרת את הISTARMINI? או שטעית בכתובת? :)

woja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מדובר על ה-ISTAR H6

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

הקישור שהבאת - istar.co.il
מוביל לאתר של אסטרולוגית...

woja פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

סליחה. הקישור תוקן ל-www.istarhd.co.il

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 253
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #6 

woja כתב:שוחחתי היום ב-MSN עם אשת מכירות של ISTAR
היא הפנתה אותי לאתר של הנציג המקומי ISTARHD.CO.IL ואמרה שאני יכול לקנות רק ממנו.
כשהסברתי להם שמחיר המוצר הוא $350 היא מאוד התפלאה ואמרה שזה לא נראה לה הגיוני.

בסופו של עניין היא אמרה שתדבר עם הנציג על הורדת המחיר.

מעניין 8)
...
קצת באיחור, אבל אני רוצה להתייחס לכך. בודאי שליצרן זה לא נראה הגיוני, הוא לא מכיר את רשות המסים שלנו.

צריך לזכור ש ISTAR מוכרים כבר למכס ולכן הם גובים היום קרוב ל 30% מעמ+מס קניה.

המחיר בארץ (תלוי באיזה יום מחשבים, אני מניח 1$ = 4.2), הוא $325 (כן, המחיר ירד עקב מבצע, אבל המטרה אינה לעשות פרסומת כאן).

עכשיו, ביבוא אישי עם המסים הנ"ל וכ-$50 משלוח (נא לא לתפוס אותי על הדולר), מגיעים למחיר בארץ או אפילו קצת יותר גבוה (משהו כמו $330).

ISTAR מתומחרים בארץ עם מרווחים צנועים הרבה יותר (עשרות אחוזים פחות מהמתחרים), ואינם יקרים יותר מאשר יבוא אישי עם כל המסים.

אז לתשומת לבך...

כאמור, אין כוונתי לעשות פרסומת, אני מתייחס אך ורק לטענה שהועלתה מעל דפי הפורום.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #7 

אל תשכח שגם שם משלמים מיסים (מע"מ לדוגמא...) אז זה לא נכון להגיד שזה בסדר להוסיף למחיר הקניה 30.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #8 

sagyle,

שני הצדדים כאן הוצגו אם יש למישהו ויכוח עם היבואן על המחיר - הוא מוזמן לפנות אליו באופן פרטי.

אנחנו לא רוצים לא להגיע לויכוחים על תמחור וגם לא להתמקח מעל דפי הפורום.

תודה על ההבנה.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

עופר , אני רוצה לחדד נקודה מסויימת בגלל שקיבלתי הודעה פרטית בעניין (אני מעדיף לענות על גבי הפורום) .
נניח שמוצר מסוים עולה בחו"ל X ש"ח , אנו צריכים לצאת מנק' הנחה שמחיר זה כולל את המיסים במדינה שבה המוצר נקנה ובנוסף כולל את רווח החנות . (שמגלם בתוכו שכר עובדים , שכירות וכיוצא בזה)
כלומר , ההנחה צריכה להיות שמחיר הקניה של המוכר בחול והמוכר בארץ דומה , והמיסים דומים כל עוד המע"מ אותו משלם המוכר דומה למע"מ במדינתנו .
ההבדל בתמחור על הנייר צריך לנבוע אך ורק ממס יבוא (שלפי הבנתי עומד על 15%) ומעלויות משלוח ממדינת המוצא (שהיא לא בהכרח המדינה אליה אנו משווים את מחיר המוצר , כלומר , ייתכן והמשלוח הוא מסין לדוגמא ואז עלויות משלוח דומות לישראל או למדינה Y) .

אין לי בעייה עם היבואן הזה או אחר ואין לי צורך או רצון לרכוש את המוצר הנ"ל ולכן אין לי תלונות על המחיר אותו הם גובים, בדיוק כמו שאין לי תלונות על מחירה של מכונית BMW או קילו קינואה .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

sagyle,

אנחנו לא צריכים לצאת משום הנחת מוצא.

זו מדינה חופשית ושוק חופשי.

כל אחד רשאי לקחת על שירותיו כמה כסף הוא רוצה. יתכן שעדיף לסוחר מסויים למכור מכשיר אחד ב-70,000 ש"ח על פני 70,000 מכשירים ב-1 ש"ח כל אחד. זכותו. לא טוב לך, תרכוש אצל המתחרה שלו. כולם מגזימים במחיר? תרכוש בחו"ל ותייבא לבד (אם אתה יכול לעשות מזה עסק, גם טוב).

זה המשמעות של שוק חופשי - אם המחיר גבוה מדי, התחרות תדאג להוריד אותה.

מה שכן, האתר הזה הוא לא במה להתנגחות עם יבואנים בכלל ובנושאי מחיר בפרט. אם יש בעיה עם יבואן מסויים והמחיר שלו, אתה מוזמן להרים אליו טלפון, להגיד לו מה שאתה חושב וזהו.

אני, כמאמין גדול בכח השוק ובקפיטליזם בכלל, לא חושב שזה רלוונטי בכלל.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1658 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #11 

אחד האופציות זה לרכוש בחול אבל למה פשוט לא ללחוץ את היבואנים להוריד למחיר סביר כדי שיותר אנשים ישמחו עם המוצר.
התוצעה היא שיותר אנשים רוכשים מוצרים זולים ללא שם במקום לרכוש מוצרים אכותיים באותו מחיר.

ולמה לא לנסות להזיז משהו ?
האתר המצויין הזה הוא במה טובה .

מעצבן שיבואנים עוד מספרים לך כמה קשה להם וכמה הוצעות גבוהות הם סופגים.בסופו של דבר הם יורים בעצמם וגם בלקוחות שלהם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #12 

claudia5,

כי חפירה בפורום לא גרמה עד היום לאף יבואן להוריד מחירים...

אני חושב שאני מכיר את הפורום (ואת העוסקים בתחום) מספיק טוב בשביל להבין מה האתר יכול ומה הוא לא יכול לעשות.

יותר מזה, הקמת האתר לא נוצרה בכדי להוות קבוצת לחץ כלשהי להורדת מחירים.

יבואנים לא מספרים לי כמה קשה להם, ואת האמת שלא מעניין אותי אם קשה להם או קל להם, ואם הם עושים הרבה כסף או מעט כסף. אני לא נכנס לכיס שלהם. כשאני בוחן ציוד אני שואל את המחיר רק אחרי שסיימתי לכתוב את הביקורת (אתה מוזמן לשאול את היבואנים, הם יעידו) בכדי למנוע מהמחיר מלהשפיע על הביקורת שלי.

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #13 

sagyle כתב:עופר , אני רוצה לחדד נקודה מסויימת בגלל שקיבלתי הודעה פרטית בעניין (אני מעדיף לענות על גבי הפורום) .
נניח שמוצר מסוים עולה בחו"ל X ש"ח , אנו צריכים לצאת מנק' הנחה שמחיר זה כולל את המיסים במדינה שבה המוצר נקנה ובנוסף כולל את רווח החנות . (שמגלם בתוכו שכר עובדים , שכירות וכיוצא בזה)
כלומר , ההנחה צריכה להיות שמחיר הקניה של המוכר בחול והמוכר בארץ דומה , והמיסים דומים כל עוד המע"מ אותו משלם המוכר דומה למע"מ במדינתנו .
ההבדל בתמחור על הנייר צריך לנבוע אך ורק ממס יבוא (שלפי הבנתי עומד על 15%) ומעלויות משלוח ממדינת המוצא (שהיא לא בהכרח המדינה אליה אנו משווים את מחיר המוצר , כלומר , ייתכן והמשלוח הוא מסין לדוגמא ואז עלויות משלוח דומות לישראל או למדינה Y) .

אין לי בעייה עם היבואן הזה או אחר ואין לי צורך או רצון לרכוש את המוצר הנ"ל ולכן אין לי תלונות על המחיר אותו הם גובים, בדיוק כמו שאין לי תלונות על מחירה של מכונית BMW או קילו קינואה .
...
sagyle,

לצערי יש בתגובתך קצת חוסר הבנה או חוסר הכרה של נושא המיסוי, עלויות משלוח וכו'. אין ויכוח שיש מקרים (בפירוש לא כל המקרים) בהם המרווחים מוגזמים, אך אמנע מלהכנס למיקוח על תמחורים מעל דפי הפורום (זה לא נראה לי יאה). אני תמיד זמין לשיחה פרטית בנושא.

אסתפק בכך שאצטרף לתגובתו של עופר, וכן אמליץ לך ללמוד את הנושא לעומק אם אתה רציני בעניין :)

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

mediaplay - אז בוא נקח את זה לכיוון שלך .

מהם עלויות המיסוי והמשלוח?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #15 

חברה'
לא רלוונטי כמה עולה ליבואן מה.
הדרך היחידה שלנו להשפיע היא פשוט לא לרכוש.

תסכימו איתי שליבואן יש אינטרס למכור כמה שיותר יחידות בכמה שיותר כסף, נכון?
אם הוא בנקודת איזון, בה הוא מוכר מספיק ברווח נאה, אז איזה אינטרס יש לו להוריד את המחיר?
אם לא היו קונים ממנו מספיק - הוא היה מוריד.
אם היו קונים ממנו יותר מידי (נניח שנגמר לו המלאי מהר מכפי שהוא מסוגל להביא) - אז הוא היה מעלה את המחיר.

למצוא את נקודת האיזון של המחיר שייגרום למקסימום רווח נקי, זה אחד האתגרים הגדולים בשיווק.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

mediaplay
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #16 

sagyle כתב:mediaplay - אז בוא נקח את זה לכיוון שלך .

מהם עלויות המיסוי והמשלוח?
...
נראה שבחרת להתעלם מרוב הודעתי ולקחת רק את מה שנוח. אז כפי שכתבתי:

אני תמיד זמין לשיחה פרטית בנושא.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

תודה , אבל לא לשם זה נועד הפורום .
אם ברצונך להעלות את טענותיך אתה מוזמן לעשות זאת על גבי הפורום כדי שגם אחרים יוכלו לקרוא ולהשכיל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #18 

sagyle,
גש לעמוד קודם ותקרא שוב את הדברים ש MartinHSabag רשם, לא מעניין אותנו ולא רלוונטי כמה היבואן מכניס לכיסו וכמה הוצאות יש לו.

Asaf_Y
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
קיבל תודות: 0

שליחה #19 

אני לא חושב שזה ראוי לדון ברווחים של חברה זו או אחרת,
כל אחד עושה את החישוב שלו, אם המחיר מתאים תקנה אם לא אז או שתייבא לבד או שתחכה עד שתמצא משהו בתקציב שלך,
בתור מי שמזמין די הרבה ציוד מחו"ל (בעיקר E-BAY) ברוב המקרים הפקטור שמכריע האם לשלם יותר ולקנות בארץ הוא דווקא האחריות, ברגע שאתה מבין מה זה אומר שיש סיכוי שתצטרך לשלוח את המכשיר לתיקון בחו"ל ביחד עם הזמן שתבזבז על תקשורת עם החברה (הפרשי שעות וכו) אז תתחיל להבין את החישוב האמיתי של היבואן שצריך לתמוך בעשרות או מאות מכשירים כאלה.

אני לא מנסה להגן על מישהו או לתרץ אבל יש דברים שלפעמים אתה לא יכול להבין בתור לקוח.
את הסטרימר שלי הזמנתי מחו"ל לצורך העניין כי ההפרש היה משמעותי מבחינתי.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”