עזרה (32" פיליפס 7403)
שלום רב,
קיבלתי היום 2 טלויזיות פיליפס 7403
וגילתי 2 דברים: א) ארץ היצור היא פולין ( הבנתי שיש כמה ארצות בהם מייצרים את פיליפס, עכשיו יש איזה שהוא הבדל באיכות/או בכל דבר אחר ??.... )
ב) גליתי להפתעתי שקיבלתי 32PFL7403D/12 והיא HD ready
כשבפירוש הזמנתי FULL HD האם D/12 ו- D/10 זה אותו דבר אחד לאחד?
או שאני צריך לצלצל ולהתחיל לצעוק עליהם
תודה רבה על תשומת הלב אשמח לתשובה מהירה וחד משמעית.
תודה.!!!!
קיבלתי היום 2 טלויזיות פיליפס 7403
וגילתי 2 דברים: א) ארץ היצור היא פולין ( הבנתי שיש כמה ארצות בהם מייצרים את פיליפס, עכשיו יש איזה שהוא הבדל באיכות/או בכל דבר אחר ??.... )
ב) גליתי להפתעתי שקיבלתי 32PFL7403D/12 והיא HD ready
כשבפירוש הזמנתי FULL HD האם D/12 ו- D/10 זה אותו דבר אחד לאחד?
או שאני צריך לצלצל ולהתחיל לצעוק עליהם
תודה רבה על תשומת הלב אשמח לתשובה מהירה וחד משמעית.
תודה.!!!!
נערך לאחרונה על ידי paza ב 28/04/2009 0:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קודם כל זאת לא גישה לקבל עזרה בפורם הזה...
לגבי השאלות שלך....
א)יש הבדלים בארץ ייצור אך הם משתנים בין דגם לדגם, סידרה 7 מיוצרת בפולין והונגריה וסידרה 9 היוקרתית יותר מיוצרת בצרפת, אין הבדלים בין פריט כזה או אחר כל ה7403 יוצאות מפולין, כולם באותה רמה.
ב)ה 7403 32'' של פיליפס הוא לא full hd אבל הוא מפצה על כך עם 3 מ''ש מעבד 14 ביט ו100hz ....בגלל זה התג מחיר שלו יחסית גבוהה, והוא למרות זאת מתחרה בסדרות הגבוהות גם ב32'', לא פעם ראשונה שאני שומע שאנשים מתבלבלים בעניין הזה, הסיבה שהוא עדיין נחשב מאוד איכותי זה באמת המפרט הגבוה. והעובדה שמסכי lcd 32'' ברוב הפעמים אינם צריכים את הfull hd כי כמעט תמיד הם יהיו רחוקים מדי בכדי שהצופה הממוצע יוכל להבדיל בהבדלי הרזולציה, יש לך מסך טוב...אך אם הfull hd הינו קריטי בשבילך תחליף אותו.
אך שתידע שלרוב המתחרים שלו יהיה חיסרונות רבים יותר בשידורים שמשודרים כיום אם זה שידורי ספורט,sd,ואפילו רמת הhd בארץ שדורשת עדיין תיקונים רבים של המעבד תמונה, שזה הצד החזק שלו, עיבוד תמונה.
א)יש הבדלים בארץ ייצור אך הם משתנים בין דגם לדגם, סידרה 7 מיוצרת בפולין והונגריה וסידרה 9 היוקרתית יותר מיוצרת בצרפת, אין הבדלים בין פריט כזה או אחר כל ה7403 יוצאות מפולין, כולם באותה רמה.
ב)ה 7403 32'' של פיליפס הוא לא full hd אבל הוא מפצה על כך עם 3 מ''ש מעבד 14 ביט ו100hz ....בגלל זה התג מחיר שלו יחסית גבוהה, והוא למרות זאת מתחרה בסדרות הגבוהות גם ב32'', לא פעם ראשונה שאני שומע שאנשים מתבלבלים בעניין הזה, הסיבה שהוא עדיין נחשב מאוד איכותי זה באמת המפרט הגבוה. והעובדה שמסכי lcd 32'' ברוב הפעמים אינם צריכים את הfull hd כי כמעט תמיד הם יהיו רחוקים מדי בכדי שהצופה הממוצע יוכל להבדיל בהבדלי הרזולציה, יש לך מסך טוב...אך אם הfull hd הינו קריטי בשבילך תחליף אותו.
אך שתידע שלרוב המתחרים שלו יהיה חיסרונות רבים יותר בשידורים שמשודרים כיום אם זה שידורי ספורט,sd,ואפילו רמת הhd בארץ שדורשת עדיין תיקונים רבים של המעבד תמונה, שזה הצד החזק שלו, עיבוד תמונה.
Re: קודם כל זאת לא גישה לקבל עזרה בפורם הזה...
israeli1948 כתב:לגבי השאלות שלך....
אך שתידע שלרוב המתחרים שלו יהיה חיסרונות רבים יותר בשידורים שמשודרים כיום אם זה שידורי ספורט,sd,ואפילו רמת הhd בארץ שדורשת עדיין תיקונים רבים של המעבד תמונה, שזה הצד החזק שלו, עיבוד תמונה....
אם ניקח סרט HD
ונשים אותו ב-32 7403
ובאותו זמן באחת מהטלויזיות הסמסונג או ה-LG שהזכרתי (שהם FHD)
באיזה טלויזיה נראה את התמונה הטובה ביותר
ואם אני גם מסתכל לעתיד כי אני לא קונה לשבוע הקרוב ......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
חבל שאתה לא עונה פשוט...paza כתב:השאלות ששאלת הם לגבי איזה גודל מסך ואם HDR או HDF
אני צריך
אני בסה"כ רוצה לדעת את מה ששאלתי וזהו נסגר הסיפור...
השאלה שלך - האם תרגיש הבדל בין FHD ל HDR היא פקטור של מרחק צפייה.
אם אתה מסתכל על המסך ממרחק של חצי מטר, אולי תרגיש (וזה אולי).
אם אתה מדבר על 2 מ' ומעלה - לא תרגיש (וזה מניסיון עם LA32A550 אצלי בסלון, לעומת מסך HDR טוב מאוד אצל חבר).
ה 7403 מסך מעולה, יותר טוב משני ה FHD שציינת עבור תכני SD, ולדעתי, בגודל של 32 (אלא אם אתה באמת צמוד למסך) - הוא לא ייתן לך תמורה טובה יותר ב HD.
צריך רק לבדוק האם הטלויזיה מקבלת 1080p, או רק 1080i.
יש סידרה 7 גם מהונגריה (למשל ה7603 שלי)israeli1948 כתב:לגבי השאלות שלך....
אך שתידע שלרוב המתחרים שלו יהיה חיסרונות רבים יותר בשידורים שמשודרים כיום אם זה שידורי ספורט,sd,ואפילו רמת הhd בארץ שדורשת עדיין תיקונים רבים של המעבד תמונה, שזה הצד החזק שלו, עיבוד תמונה....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זה מה שהוא כתב...Newboy כתב:יש סידרה 7 גם מהונגריה (למשל ה7603 שלי)israeli1948 כתב:לגבי השאלות שלך....
......
סדרה 7 מיוצרת בפולין והונגריה.
ה 7403 מיוצרות בפולין.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
paza לגבי השאלה שלך
''אם נשים סרט hd ב53fr וa550 לעומת ה7403 איפה יראו יותר טוב?''
ככלל אם אתה עובר את ה1.8 אתה לא תוכל להבדיל בגדלים האלה בין fhd לhdr ככה שהתשובה תיהיה אך ורק לפי היכולת של המעבד, שבמיקרה הזה נוטה לפיליפס ביחוד נגד האל ג'י ...
אם המרחק צפייה שלך באיזור ה1.5 הכף יוטה מעט לכיוון הa550 אך שוב בכל תוכן אחר, כולל הhd באיכות נמוכה יותר (כזה שרואים בשידורי hd של הוט יאס), הכף יוטה לטובת ה7403.
אם נשקלל את התוצאה הכללית הפיליפס תנצח את המסכים האלה ברוב הפרמטרים, והמעבד תמונה שלה כזה טוב שלדעתי גם בfull hd אתה תיראה יותר טוב מה53fr הפחות מוצלחת.
הפיליפס מתחרה של השארפd65, סמסונג a650 סוני w4000 בגודל הזה ולא של הדגמים שציינת למרות היותם full hd, יתרה מכך אפילו אם הייתי צריך לבחור בין ה7803 של פיליפס שהיא full hd אבל ללא 100hz ו3 מ''ש זמן תגובה(יש לה 6מ''ש 50hz), הייתי בוחר ב7403.
ככלל אם אתה עובר את ה1.8 אתה לא תוכל להבדיל בגדלים האלה בין fhd לhdr ככה שהתשובה תיהיה אך ורק לפי היכולת של המעבד, שבמיקרה הזה נוטה לפיליפס ביחוד נגד האל ג'י ...
אם המרחק צפייה שלך באיזור ה1.5 הכף יוטה מעט לכיוון הa550 אך שוב בכל תוכן אחר, כולל הhd באיכות נמוכה יותר (כזה שרואים בשידורי hd של הוט יאס), הכף יוטה לטובת ה7403.
אם נשקלל את התוצאה הכללית הפיליפס תנצח את המסכים האלה ברוב הפרמטרים, והמעבד תמונה שלה כזה טוב שלדעתי גם בfull hd אתה תיראה יותר טוב מה53fr הפחות מוצלחת.
הפיליפס מתחרה של השארפd65, סמסונג a650 סוני w4000 בגודל הזה ולא של הדגמים שציינת למרות היותם full hd, יתרה מכך אפילו אם הייתי צריך לבחור בין ה7803 של פיליפס שהיא full hd אבל ללא 100hz ו3 מ''ש זמן תגובה(יש לה 6מ''ש 50hz), הייתי בוחר ב7403.
Re: paza לגבי השאלה שלך
israeli1948 כתב:''אם נשים סרט hd ב53fr וa550 לעומת ה7403 איפה יראו יותר טוב?''
הפיליפס מתחרה של השארפd65, סמסונג a650 סוני w4000 בגודל הזה ולא של הדגמים שציינת למרות היותם full hd, יתרה מכך אפילו אם הייתי צריך לבחור בין ה7803 של פיליפס שהיא full hd אבל ללא 100hz ו3 מ''ש זמן תגובה(יש לה 6מ''ש 50hz), הייתי בוחר ב7403....
תודה רבה...
מרחק הצפייה שלי גדול מ-1.8
עכשיו רק אני תרוד בדברים: של ה-PS3 האם ירגישו הבדלים היות שמתקרבים מעט אל המסך
ובאתר של פיליפס אני מעדכן את הטלויזיה לפי הקובץ של 32" D/10 ?
כי ברשותי 32" D/12
וכשחיפשתי את הדגם שלי באתר שלהם זה לא הראה לי תוצאה
תיקון לגבי זה, ה-7403 שלי הוא מיוצר בצרפת (ונקנה לפני כחודשיים)israeli1948 כתב:....
....
mark13 כתב:תיקון לגבי זה, ה-7403 שלי הוא מיוצר בצרפת (ונקנה לפני כחודשיים)israeli1948 כתב:....
.......
יש הבדל של איכות פלסטיק / רכיבים ..... (בין ארצות הייצור השונים?)