בעיה עם הXBOX 360
יש לי 360 כבר כמעט 3 שנים ועד לפני יומיים שיחקתי בו בטלוויזית SD פשוטה של אלקטרה ולא היו לי איתו שום בעיות. לפני יומיים קניתי Philips 32PFL7403d 32" וכבר חלמתי לשחק בHD המפורסם. אבל מסתבר שהטלוויזיה החדשה לא אוהבת כל כך את ה360... לא משנה בHD או SD תמיד יש בשליש השמאלי של המסך קווקווים כאלה לרוחב.. חשבתי שזה בגלל הHD אבל כמו שאמרתי זה גם בSD חשבתי שכבר יש בעיה עם הטלוויזיה אבל בשידורים אחרים הכל תקין ורק כשאני בXBOX זה מופיע.. זה גם לא בעיה בחיבור או בכבל עצמו לפי מה שנראה לי אבל אני לא מבין כל כך בתחום...
בקיצור אני ישמח עם תעזרו לי
בקיצור אני ישמח עם תעזרו לי
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
עם איזה כבל אתה מחבר את האקס-בוקס לטלויזיה ? אם זה הכבל המקורי "שחקת " עם הכפתור שעליו ? (להעביר ל hd)
יש לך כבל hdmi לנסות ?
בהגדרות הקונסולה (לא זוכר בעל פה את המסכים...) יש אופציה לבחור את סוג השידור "רגיל" או 720P או 1080p .
יש לך כבל hdmi לנסות ?
בהגדרות הקונסולה (לא זוכר בעל פה את המסכים...) יש אופציה לבחור את סוג השידור "רגיל" או 720P או 1080p .
עם הכבל המקורי ואני העברתי אותו לHD אין לי כבל HDMI בינתיים אבל נראה לי שזה יהיה גם בכבל HDMI והעברתי בהגדרות כבר קודם ל1080p הבעיה היא בקווים האלה בצד שמאל שרובם בצבע שהם אמורים להיות (אם חשבת שזה שחור לבן) אבל הם מהבהבים ומפריעים בצפיהuris כתב:עם איזה כבל אתה מחבר את האקס-בוקס לטלויזיה ? אם זה הכבל המקורי "שחקת " עם הכפתור שעליו ? (להעביר ל hd)
יש לך כבל hdmi לנסות ?
בהגדרות הקונסולה (לא זוכר בעל פה את המסכים...) יש אופציה לבחור את סוג השידור "רגיל" או 720P או 1080p ....
ניסיתי בכל האיכויות אפילו ב480p נראה לי שאין לי בררה ואני אצטרך לנסות כבל HDMI מחרתיים מגיע ההוט HD אז אני אנסה אם הכבל משם ואם כן אני פשוט יקנה עוד אחד תודה רבה על העזרה!uris כתב:ניסית להגדיר 720 P ?
אני דווקא חושב שכבל Hdmi יפתור לך את הבעיה ....