רכישת 50PV80 בelectricdeal

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
karpe פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #1 

אז אחרי שהגעתי סופית למסקנה שאני הולך על ה50PV80, נשאר רק לקנות אותה..
בזאפ הכי זול מופיע אתר electricdeal.co.il, שיש עליו 'קנייה חכמה' והמלצות טובות.
המחיר שלו הוא 7632 ש"ח. עם אחריות של יורוקום 1+4 כמו כולם.
דיברתי עם אדם בשם יונתן שכנראה הוא הבעלים של האתר, והוא הבטיח לי שמגיע טכנאי של יורוקום להתקין את המסך, והאחריות מקורית, ואין שום בעיה. החיוב של כרטיס האשראי הוא רק לאחר האספקה.

עשיתי סיבוב בחנויות, אחרי ויכוחים הגעתי למחיר של 8400 הכי נמוך. כולם אמרו לי שהמחיר הזה לא הגיוני. המוכרים בחנות התקשרו לידי למפיץ של יורוקום והוא אישר שזה מחיר מתחת למחיר עלות, התקשרתי ליורוקום - הם לא מכירים את האתר הזה. שאלתי את הבחור אם הוא מוכר ע"י יורוקום הוא אמר שהוא רשום בשם אחר, של רשת גדולה והוא לא יכול להגיד לי את שמה (קצת נשמע חשוד ...), ושאני אראה את השם על החשבונית.

בקיצור מסריח מאד כל הסיפור הזה. למישהו יש מידע נוסף ?

ואם לא שם - איפה הכי מומלץ/זול לקנות אותה ?

karpe פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #2 

עדכון :

אחרי עוד נסיון לבירור - התקשרתי ליונתן הזה שוב, ביקשתי ממנו בשביל להרגיע את החשש שלי, אם יש לו איזשהי תעודה רשמית מיורוקום לשלוח לי, שהוא מפיץ מורשה שלהם.
הוא התעצבן, אמר שהוא כבר לא רוצה למכור לי גם אם אני ארצה לקנות, וסגר לי את הטלפון.
נראה לי שזה מדבר בעד עצמו...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #3 

צודק (Y)

אני שמעתי לא מעט סיפורים על אלקטריק דיל, כנראה שיש דברים בגו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

מלאך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

אני כמעט קניתי מהם...

gman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

טוב עשית שהתעקשת איתו, זה כנראה חשף אותו.

אני לא מבין בעלי עסק כאלו, הרי אם המסך לא מיורוקום הדבר יתגלה במועד ההתקנה...הם באמת בונים על זה שהלקוח לא יתעקש ו"יחליק" את זה?

נסה לבדוק אצל אבי סופר איזה מחיר הם יעשו עבור מסך של יורוקום, לא הציעו את המסך הזה במחיר נמוך יותר מ- 8400 ש"ח אבל זה היה כחלק מעסקה גדולה של מספר מוצרים. תדגיש בפנים שאתה רוצה מסך מיורוקום ולא מסך מייבוא מקביל כי הם יש להם גם כזה.

karpe פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

תודה, מבירור ראשוני אצל אבי סופר - 7700 כולל הובלה והתקנת קיר, אחריות של יורוקום 1+4, התקנה שלהם, לא של יורוקום. ביקשתי תעודה או משהו, אמרו לי שהתשלום עם הקבלה של המוצר, אם אני לא רואה אחריות של יורוקום לא חייב לקחת. אספקה מיידית (אמר לי מחר אצלך).

אגב עוד משהו מוזר קצת - אני צריך זרוע עם צידוד, חיפשתי והגעתי למסקנה שברקן דגם 43 מתאים לי, הכי זול בזאפ 740 ש"ח. באחת החנויות הזולות שנקראת הגרזן, המחיר היה בפועל 719 ש"ח, והוא כולל התקנה בבית של מתקין מקצועי. דיברתי איתם וזה מקום רציני עם ותק (חברה לא וירטואלית). עשיתי הזמנה..נקווה לטוב :)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #7 

karpe כתב:אגב עוד משהו מוזר קצת - אני צריך זרוע עם צידוד, חיפשתי והגעתי למסקנה שברקן דגם 43 מתאים לי, הכי זול בזאפ 740 ש"ח. באחת החנויות הזולות שנקראת הגרזן, המחיר היה בפועל 719 ש"ח, והוא כולל התקנה בבית של מתקין מקצועי. דיברתי איתם וזה מקום רציני עם ותק (חברה לא וירטואלית). עשיתי הזמנה..נקווה לטוב :)
...
למה מוזר?
בגלל שזה יותר זול מזאפ?
זאפ כבר מזמן לא מייצגים את המחיר הנמוך בשוק, אלא את המחיר הנמוך מבין כל מי שמוכן לשלם להם...
זאפ טובים לכל היותר כדי לראות באופן כללי מהם המחירים בשוק אך לא מהו המחיר הזול בשוק.

תתחדש ותהנה, מחכים לתמונות.

karpe פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

לא רק בזאפ, בדקתי בהרבה אתרים אחרים, גם התקשרתי ישירות לחנות המפעל של ברקן, המחיר שלהם היה 950.

אז הזרוע בדרך - עכשיו רק צריך טלויזיה :)

עדיין מחכה לשמוע אם למישהו יש מידע נוסף על אבי סופר.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #9 

karpe כתב:לא רק בזאפ, בדקתי בהרבה אתרים אחרים, גם התקשרתי ישירות לחנות המפעל של ברקן, המחיר שלהם היה 950.

אז הזרוע בדרך - עכשיו רק צריך טלויזיה :)

עדיין מחכה לשמוע אם למישהו יש מידע נוסף על אבי סופר.
...
בחנות המפעל תמיד תקבל את המחיר הכי יקר, אם לא הם "שורפים" את הסוכנים שלהם ברחבי הארץ.

תעשה חיפוש באתר על אבי סופר, אני בטוח שתמצא משהו.

mhaymovi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

אשמח לשמוע עוד פרטים על אבי סופר , המחיר נשמע נהדר יחסית למה שבדקתי . ברוב המקומות לא רצו לרדת מ 8500 .
אשמח גם לקניה קבוצתית אם בא למישהו . PM ME :)

jovani
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

גם לי הייתה חוויה זהה עם יונתן מהאלקטריק דיל ובשיחת הטלפון שלי איתו כנ"ל לא היה מוכן להגיד לי ממי אקבל חשבונית ושזה הפתעה והוא מודה שהוא לא עובד עם אף יבואן רשמי אלא קונה מסוחר שהוא סוחר מורשה מול החברות וכשאקבל את המוצר תיהיה לי הפתעה ורק אז אדע מי הסוחר המורשה....בקיצר לאחר בדיקה קלה הבנתי שיונתן ובשמו האמיתי "ג'וני" אינו אמין במיוחד ואנא אל תשימו את כספיכם על קרן הצבי!!!

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #12 

זה לא כזה מוזר, למשל סנסור מספקים לאולסייל. היבואנים לא שולטים על המחירים של האתרים, יורוקום אמרו לי את זה בעצמם. יכול להיות שפספסת דיל טוב.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #13 

asaf23 כתב:זה לא כזה מוזר, למשל סנסור מספקים לאולסייל. היבואנים לא שולטים על המחירים של האתרים, יורוקום אמרו לי את זה בעצמם. יכול להיות שפספסת דיל טוב.
...
יכול להיות שהוא פיספס דיל טוב, אבל גם יכול להיות שלא.
למה הוא צריך לישון בחוסר ודאות?
אם אותו יונתן היה אומר לו "תשמע, אני קונה מ-X, שהוא עובד/לא עובד עם יורוקום וזה מה שתראה בחשבונית, עכשיו תחליט" הייתי מצדיק אותך, אבל לבוא ולומר "אתה משלם לי, אבל אני לא יודע מי יספק לך את הסחורה", נראה לי שזה קצת רעוע במקרה הטוב.
יכול להיות שזו שיטת העבודה שלו, ושאף פעם לא הייתה לו בעיה עם אספקה, אבל עדיף להוסיף עוד 300-400 ש"ח בקנייה בסדר גודל כזה ולהיות עם ראש שקט.
ההפרש פה אפילו היה יותר קטן, כ-70 ש"ח, אז בכל מקרה הוא לא פיספס כלום והוא הרבה יותר רגוע.

jovani
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

(Y)

kobyb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #15 

אני רכשתי את המסך (מחנות לא ברשת) במחיר נמוך משמעותית עם אחריות מלאה של יורוקום.
המקרה של האתר כאן נשמע כאלו הוא רוכש את המסך מסוחר משנה ולא מהיבואן ישירות אך עדיין תחת אחריות יורוקום, בהחלט יכול להיות שיש סוחר גדול בשוק שקיבל מחיר טוב לכמות גדולה מהיבואן ושהוא מפיץ במחיר זול יותר מכל שאר הסוחרים.
עדיין יש סוחרים בשוק שלא נרכשו ע"י יבואן כזה או אחר (וטוב שכך).
לדעתי כדאי לנסות לרכוש ישירות מאותו סוחר (חנות) ולא מספקי המשנה (אתר).

לבקשת הסוחר אני לא מפרסם מחיר.
There is no spoon

תומר12
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

אני רכשתי 50PV80 באלקטריקדיל. האחריות היא של יורוקום, והחנות היא אבי סוםר מת"א. החיוב הוא רק במעמד הקניה, כך שאין הפתעות. אם אין אחריות של יבואן מורשה, אתה יכול לסרב לקבל את המוצר. זו הסיבה שקיבלת מחיר זהה באלקטריקדיל ואצל אבי סופרץ
דרך אגב, דווקא יונתן הוא בחור נחמד ומקצועי, מסר לי את הפלאפון, ענה בכל שעה, וענה לכל שאלה.
בכל אופן, אם אתה לא מרגיש בטוח אל תקנה שם.
הגבתי כי אני חושב שנעשה להם עוול בשרשור הזה ביחס לשירות שקיבלתי

karpe פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

גם אם יונתן לא רמאי - לנתק טלפון ללקוח שמבקש לוודא שהוא לא קונה חתול בשק - זה לא לעניין.
ולסיכום - הזמנתי אצל אבי סופר, מסתבר שהמחיר של 7700 לא כולל הובלה והתקנה.
המחיר הסופי, כולל הובלה ומתקין של יורוקום הוא 7900. צריך להגיע ביום שני הקרוב..

אגב - מנסיונכם - יורוקום שולחים טכנאי להתקנה בהתראה של יום ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”