לקראת הסרט מסע בין כוכבים החדש
דווקא השחקן שמחשק את קירק הוא היחיד שלא מוצא חן בעיני. קצת ניסחפו איתו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אחרי שראיתי את הסרט אני יכול להגיד שהדמות היחידה שפספסו היא של קירק.
לא שהשחקן לא עושה אותו לא עשה עבודה טובה אבל הוא פשוט לא מזכיר את שאטנר בכלל.
בונז ומק'קוי פשוט קופי.
בונז ומק'קוי פשוט קופי.
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אי אפשר להשוות באמת בין קאסט מקורי לקאסט מחודש בשום רמה שהיא - מהסיבה הפשוטה שהנוסטלגיה מערפלת לרובנו את השיקול דעת
אני מצפה בקוצר רוח לסרט הזה אבל עם רמת ציפיות נמוכה -ככה אני לא אתכזב. בתור טרקי חובב אני בא בהתרגשות רבה לחידשו הזה.
יש שם הרבה פרצופים מוכרים כמו השחקן הבריטי ההוא ששיחק לדגומא ב DAWN OF THE DEAD, לדעתי שחקן טוב ועוד כמה וכמה (סיילר לא צריך להזכיר אני מניח). את האסיאתי אני זוכר מסירטי קומדיה למינהם, אבל מאפא אני מכיר את השחקן הכי שמאלי בתמונה?
ד"א - שמתם לב שכל הקאסט החדש ללא יוצא דופן הרבה יותר נאים מהקאסט הישן? מדהים איך מעשור לעשור שחקן נמדד הרבה יותר לפי המראה שלו והרבה פחות לפי יכולות המשחק שלו. אמרתי פעם לחבר בשיחה שאם שחקן כמו דה נירו היה מחפש היום עבודה כשחקן צעיר ולא מוכר הוא היה נשאר רעב ללחם.
אני מצפה בקוצר רוח לסרט הזה אבל עם רמת ציפיות נמוכה -ככה אני לא אתכזב. בתור טרקי חובב אני בא בהתרגשות רבה לחידשו הזה.
יש שם הרבה פרצופים מוכרים כמו השחקן הבריטי ההוא ששיחק לדגומא ב DAWN OF THE DEAD, לדעתי שחקן טוב ועוד כמה וכמה (סיילר לא צריך להזכיר אני מניח). את האסיאתי אני זוכר מסירטי קומדיה למינהם, אבל מאפא אני מכיר את השחקן הכי שמאלי בתמונה?
ד"א - שמתם לב שכל הקאסט החדש ללא יוצא דופן הרבה יותר נאים מהקאסט הישן? מדהים איך מעשור לעשור שחקן נמדד הרבה יותר לפי המראה שלו והרבה פחות לפי יכולות המשחק שלו. אמרתי פעם לחבר בשיחה שאם שחקן כמו דה נירו היה מחפש היום עבודה כשחקן צעיר ולא מוכר הוא היה נשאר רעב ללחם.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

לא מסכים כ"כ, יש המון שחקנים לא הכי אטרקטיביים שמקבלים הזדמנות. אני אסכים איתך רק לגבי המין הנשי. לנשים לא אטרקטיביות באמת קשה לפרוץ בהוליווד.Huber כתב: אמרתי פעם לחבר בשיחה שאם שחקן כמו דה נירו היה מחפש היום עבודה כשחקן צעיר ולא מוכר הוא היה נשאר רעב ללחם....
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

פאבל - תיקח את 10 שחקני הבלוקבאסטרים (אלו משרוויחים הכי הרבה פר סרט) של הוליווד ותגיד לי כמה מתוכם נאים עד חתיכים, ונמשיך את הדיון, מקובל?
אצל נשים זה פשוט יהיה הרבה יותר מוקצן, זה הכל.
אצל נשים זה פשוט יהיה הרבה יותר מוקצן, זה הכל.
שני דברים:Pavelz כתב:אחרי שראיתי את הסרט אני יכול להגיד שהדמות היחידה שפספסו היא של קירק.
בונז ומק'קוי פשוט קופי....
1. אומרים על שטנר הרבה דברים, שהוא שחקן גרוע וכדומה. אבל אומרים עליו שהוא נולד לשחק את קירק.
2........בונז ומק'קוי זה אותה דמות.
Huber כתב:אי אפשר להשוות באמת בין קאסט מקורי לקאסט מחודש בשום רמה שהיא - מהסיבה הפשוטה שהנוסטלגיה מערפלת לרובנו את השיקול דעת![]()
ד"א - שמתם לב שכל הקאסט החדש ללא יוצא דופן הרבה יותר נאים מהקאסט הישן? מדהים איך מעשור לעשור שחקן נמדד הרבה יותר לפי המראה שלו והרבה פחות לפי יכולות המשחק שלו. אמרתי פעם לחבר בשיחה שאם שחקן כמו דה נירו היה מחפש היום עבודה כשחקן צעיר ולא מוכר הוא היה נשאר רעב ללחם....
הכי שמאלי זה סיילר.
אם התכוונת להכי ימני, אני לא זוכר את שמו אבל הוא שיחק בדום עם דה רוק וגם בזינה הנסיכה הלוחמת בתור יוליס קיסר.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
על מה הולכת להיות העלילה?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

צודק, התכוונתי לבונז וסקוטיronen61 כתב:שני דברים:Pavelz כתב:אחרי שראיתי את הסרט אני יכול להגיד שהדמות היחידה שפספסו היא של קירק.
בונז ומק'קוי פשוט קופי....
1. אומרים על שטנר הרבה דברים, שהוא שחקן גרוע וכדומה. אבל אומרים עליו שהוא נולד לשחק את קירק.
2........בונז ומק'קוי זה אותה דמות....
Need more cowbell
- Pavelz
- חבר מביא חבר

http://www.rottentomatoes.com/m/star_trek_11/
עומד כרגע על 100% באתר הזה.
יש תחושה של הייפ דומה להייפ של ה Dark Knight.
אני לא חשבתי שהסרט היה עד כדי כך מצויין (ואני טרקי שרוף)..
מה שכן, אני מקווה שהסרט יעשה קופה יפה ויגרום לאיזו סדרת טלוויזיה חדשה בניצוחו של ג'יי ג'יי אברמס.
עוד שנה אחרי ש Lost תיגמר יהיה לו קצת זמן פנוי. אולי יביא את אוונג'לין לילי לאיזה תפקיד, אני לא אתנגד אפילו למת'יו פוקס כדוקטור
עומד כרגע על 100% באתר הזה.
יש תחושה של הייפ דומה להייפ של ה Dark Knight.
אני לא חשבתי שהסרט היה עד כדי כך מצויין (ואני טרקי שרוף)..
מה שכן, אני מקווה שהסרט יעשה קופה יפה ויגרום לאיזו סדרת טלוויזיה חדשה בניצוחו של ג'יי ג'יי אברמס.
עוד שנה אחרי ש Lost תיגמר יהיה לו קצת זמן פנוי. אולי יביא את אוונג'לין לילי לאיזה תפקיד, אני לא אתנגד אפילו למת'יו פוקס כדוקטור
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

Pavelz - אם ג'י ג'י יעשה לסטאר טרק מה שהוא עשה לאבודים אני אישית מוציא עליו חוזה
שלא תבין לא נכון, אני "מת" לסידרה חדשה בפרנצ'ייז הזה, אבל אני לא חושב שהוא האדם הנכון לתפקיד...
ד"א - אם תסתכל במקורות אחרים הציון נהיה הרבה יותר ריאלי:
http://www.imdb.com/title/tt0796366/
מישהו ראה כבר את הסרט בקולנוע?
שלא תבין לא נכון, אני "מת" לסידרה חדשה בפרנצ'ייז הזה, אבל אני לא חושב שהוא האדם הנכון לתפקיד...
מישהו ראה כבר את הסרט בקולנוע?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אני ראיתי ונורא נהניתי.Huber כתב:Pavelz - אם ג'י ג'י יעשה לסטאר טרק מה שהוא עשה לאבודים אני אישית מוציא עליו חוזה![]()
מישהו ראה כבר את הסרט בקולנוע?...
אחרי הפיאסקו של הסדרה האחרונה בפרנצ'ייז אני מוכן כמעט לכל אחד בשליטה חוץ מריק ברמן.
אם יש שני אנשים שלדעתי צריכים להחזיר את סטאר טרק לטלוויזיה הם רונאלד ד. מור או מייקל סטראזינסקי (היוצר של Babylon5).
אחרי שתראה את סטאר טרק לדעתי תסכים גם לג'יי ג'יי אברמס בהנהלה
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

יש הבדל בין סרט לבין סידרה. אני יכול להאמין שהוא יצר סרט טוב, זה לא מתנגש עם העובדה שאני חושב שבסדרות יש לו נטייה להתברבר. בסרט יש לו מסגרת זמן מוגבלת אז אין לו את ה"פריבילגיה" הזו. עובדה - תראה מה קורה עם אבודים.
כשאתה מדבר על הסידרה האחרונה שיצאה אתה מדבר על ENTERPRISE? אם כן אני ממש לא מסכים איתך, למרות שהיא לא הייתה הסידרה הכי מוצלחת בפרצ'ייז היא בהחלט לא הייתה רעה ואני אישית נהניתי ממנה והצטערתי שהפסיקו את שידורה (אפא עוד יש לך קלינגונית כ"כ לוהטת?).
כשאתה מדבר על הסידרה האחרונה שיצאה אתה מדבר על ENTERPRISE? אם כן אני ממש לא מסכים איתך, למרות שהיא לא הייתה הסידרה הכי מוצלחת בפרצ'ייז היא בהחלט לא הייתה רעה ואני אישית נהניתי ממנה והצטערתי שהפסיקו את שידורה (אפא עוד יש לך קלינגונית כ"כ לוהטת?).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אומנם העונות השלישית והרביעית היו יותר טובות מה שהרג אותם לדעתי היה קאסט דליל מדי, במיוחד לאחר DS9 שהיה מפוצץ בקאסט ראשי רחב וקאסט משני מצויין (גול דוקאט וגארק הקרדסיים, קווארק ורום הפרנגיים ועוד ועוד). ואני לא מזכיר אפילו את הקאסט הראשי שהיה חזק כולו.Huber כתב:יש הבדל בין סרט לבין סידרה. אני יכול להאמין שהוא יצר סרט טוב, זה לא מתנגש עם העובדה שאני חושב שבסדרות יש לו נטייה להתברבר. בסרט יש לו מסגרת זמן מוגבלת אז אין לו את ה"פריבילגיה" הזו. עובדה - תראה מה קורה עם אבודים.
כשאתה מדבר על הסידרה האחרונה שיצאה אתה מדבר על ENTERPRISE? אם כן אני ממש לא מסכים איתך, למרות שהיא לא הייתה הסידרה הכי מוצלחת בפרצ'ייז היא בהחלט לא הייתה רעה ואני אישית נהניתי ממנה והצטערתי שהפסיקו את שידורה (אפא עוד יש לך קלינגונית כ"כ לוהטת?)....
באנטרפרייז לעומת זאת היו כמה? 7,8 דמויות ראשיות ומעט מאוד דמויות משניות שחזרו לאורך העונות. כמה שהקפטן ארצ'ר היה דמות לא רעה כל מי שסביבו (לא כולל הד"ר פלוקס הנהדר) היה מאוד חלש. הוולקנית הייתה באמת כוסית אבל לצפות בה היה מרתק כמו לצפות בצבע מתייבש. אני יכול לספר על יד אחת את כמות הפרקים האיכותיים לדעתי שהעשירו את הקאנון, הרבה פחות אפילו מוויאג'ר שהייתה יותר סדרת אקשן מסדרת מד"ב לרוב
Need more cowbell