שאלה בנוגע לחיבור לפטופ לטלויזיה
-
guy_e
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
שלום,
אני מעוניין לרכוש טלויזיית LCD מדגם 42pf5603d שהומלץ כאן ע"י אנשי הפורום, השימוש היחיד שלי יהיה באמצעות חיבור ללפטופ (מסוג Sony VAIO VGN-FE770G), שיש לו רק יציאת VGA.
רציתי לדעת:
1. בדגם הטלויזיה הנ"ל אין כניסת VGA, האם ניתן להשתמש בכבל ממיר VGA to HDMI כדי לחבר את הלפטופ?
2. האם יש מצב שהלפטופ לא יוכל להתחבר לטלויזיה?
תודה רבה,
גיא.
אני מעוניין לרכוש טלויזיית LCD מדגם 42pf5603d שהומלץ כאן ע"י אנשי הפורום, השימוש היחיד שלי יהיה באמצעות חיבור ללפטופ (מסוג Sony VAIO VGN-FE770G), שיש לו רק יציאת VGA.
רציתי לדעת:
1. בדגם הטלויזיה הנ"ל אין כניסת VGA, האם ניתן להשתמש בכבל ממיר VGA to HDMI כדי לחבר את הלפטופ?
2. האם יש מצב שהלפטופ לא יוכל להתחבר לטלויזיה?
תודה רבה,
גיא.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
1. לא יעבוד בלי ממיר מאות אנלוגי לדיגיטלי.
2. איזה כרטיס מסך יש לך בלפטופ?
2. איזה כרטיס מסך יש לך בלפטופ?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
באופן עקרוני קיים חיבור VGA-to-HDMI אבל אתה לא תנצל כלל את הרזולוציה הטבעית של המסך שהיא FHD - 1080P.
ממליץ לך לבחור במסך HDR בעל חיבור VGA או לבחור באפשרות הפחות הגיונית להחליף את המחשב הנייד לאחד בעל יציאת HDMI.
לסיכום המסך שהומלץ לך לא מתאים למחשב הנייד שלך.
ממליץ לך לבחור במסך HDR בעל חיבור VGA או לבחור באפשרות הפחות הגיונית להחליף את המחשב הנייד לאחד בעל יציאת HDMI.
לסיכום המסך שהומלץ לך לא מתאים למחשב הנייד שלך.
-
guy_e
-
- חבר שרק התחיל

תודה,
הצ'יפסט בלפטופ הוא Intel® 945GM.
איפה אני יכול למצוא ממיר אנלוגי לדיגיטלי? יש משהו מומלץ?
לגבי האפשרות לקחת מסך HDR - אני מניח שבסופו של דבר המסך ישמש גם לטלויזיה ואין לי בעיה להשקיע במסך שעולה יותר ואולי לא לנצל כרגע את כל היכולות שלו, השאלה האם בזה שאני מחבר יציאת VGA לחיבור HDMI אני אראה פחות טוב מאשר חיבור ישיר לכניסת VGA במסך HDR אחר?
הצ'יפסט בלפטופ הוא Intel® 945GM.
איפה אני יכול למצוא ממיר אנלוגי לדיגיטלי? יש משהו מומלץ?
לגבי האפשרות לקחת מסך HDR - אני מניח שבסופו של דבר המסך ישמש גם לטלויזיה ואין לי בעיה להשקיע במסך שעולה יותר ואולי לא לנצל כרגע את כל היכולות שלו, השאלה האם בזה שאני מחבר יציאת VGA לחיבור HDMI אני אראה פחות טוב מאשר חיבור ישיר לכניסת VGA במסך HDR אחר?
- dude69il
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 774
לא יעבוד
במקום להסתבך עם ממירים מסוגים שונים
קנה טלוויזיה עם מחבר VGA
במקום להסתבך עם ממירים מסוגים שונים
קנה טלוויזיה עם מחבר VGA
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
מניסיון שלי אכן קנה טלוייזיה עם vga , חבל על כל הבעיות ובשביל השקט הנפשי...
-
guy_e
-
- חבר שרק התחיל

אוקי,
אז יש דגם מומלץ? מדובר על משהו דומה למה שתכננתי במקור - 42 אינץ' LCD, טווח מחירים 5000-6000, שימוש עיקרי סרטים מהלפטופ.
תודה,
גיא.
אז יש דגם מומלץ? מדובר על משהו דומה למה שתכננתי במקור - 42 אינץ' LCD, טווח מחירים 5000-6000, שימוש עיקרי סרטים מהלפטופ.
תודה,
גיא.
-
guy_e
-
- חבר שרק התחיל

טוב, לאחר שיטוט בפורום וקריאת ההמלצות אני אלך על ה- Sony Bravia KDL40L4000, יש לו כניסת VGA.
תודה לכולם,
גיא.
תודה לכולם,
גיא.
- gulmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 433
אני ממליץ לך לבדוק אופציה נוספת: docking station ללפטופ עם חיבור HDMI או DVI.
לא לכל דגם יש כאלו, אבל זה יהפוך למאד נוח אם תמצא אחד כי גם תוכל לחבר אותו בלי בעיה, וזה גם יטעין את הלפטופ על הדרך בלי שתצטרך להתעסק עם כבלים.
לחלק מהdocking stations יש גם חיבור DVI וחיבור SPDIF, ככה שאם יש לך מערכת 5.1 עם חיבור כזה תוכל גם לנצל אותה.
לא לכל דגם יש כאלו, אבל זה יהפוך למאד נוח אם תמצא אחד כי גם תוכל לחבר אותו בלי בעיה, וזה גם יטעין את הלפטופ על הדרך בלי שתצטרך להתעסק עם כבלים.
לחלק מהdocking stations יש גם חיבור DVI וחיבור SPDIF, ככה שאם יש לך מערכת 5.1 עם חיבור כזה תוכל גם לנצל אותה.
-
guy_e
-
- חבר שרק התחיל

תודה gulmer,
בדקתי את האופציה הזו, תחנות עגינה ל-VAIO עולות בסביבות 1600 ש"ח כך שזה לא כל כך משתלם כלכלית כפיתרון לבעיה שיש לי אבל אולי לדגמים אחרים זה יכול להיות רעיון טוב.
גיא.
בדקתי את האופציה הזו, תחנות עגינה ל-VAIO עולות בסביבות 1600 ש"ח כך שזה לא כל כך משתלם כלכלית כפיתרון לבעיה שיש לי אבל אולי לדגמים אחרים זה יכול להיות רעיון טוב.
גיא.