שתי בעיות אחרי התקנה מחודשת של המחשב.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
pargit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום.
למי שקרא את הפניות הקודמות, הסתדרתי עם כל הבעיות שהיו (חוץ מהעברית ב MP אבל זה לא משנה).
נשארו לי שתי בעיות:
1. השלט שעובד דרך ה TV3 BLASTER מול ה MP מזהה כל הזמן שתי לחיצות. ניסיתי להוריד את כל הזמנים ואת מהירות העבודה של הפלאגאין, אבל ללא הצלחה. האם יש רעיונות?
2. ה BLASTER לא מזוהה ב MCE2005. האם ה input service של IR Server Suite תופס אותו? אם כן, האם יש דרך להרוג אותו ואז להעלות את ה MCE? עשיתי משהו דומה עם ה TV SERVICE של ה MP ויצרתי שני קבצי cmd שאחד עוצר את ה TV SERVICE ואז מעלה את ה MCE, והשני מעלה את ה TV SERVICE ואז את ה MP.

אודה לכם על התשובה.
מוטי

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

לגבי 1. תבדוק אם אין לך ברקע IR SUITE, אם הגדרת לחיצות לכיוונים שונים ב IR SUITE ואח"כ אתה מנסה במדיה פורטל, אתה תקבל לחיצה כפולה כיוון של MP תמיכה טבעית בשלט, ובנוסף אתה מכפיל את הלחיצה עם התרגום של IR SUITE.

pargit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

טוב,
אז פתרתי את כל הבעיות (כמעט).
כתבתי קובץ CMD שאחראי על השליטה ב MP.
שלב ראשון הוא מעלה את ה Input service
שלב שני מעלה את ה tv service
שלב שלישי מעלה את הMP.
אחרי שאני סוגר את המ MP הוא מוריד את שני השירותים הנ"ל (ואז אפשר לעבוד עם ה MCE באופן תקין)..

דברים שנשארו: עדיין עניין שתי הלחיצות. עברתי בערב על כל פיתרון שנתנו בפורום של ה MCE replacment באתר של MP אבל ללא הצלחה. החלטתי בסוף לוותר על זה כי לעבור תחנות עם הספרות עובד תקין (אין לחיצות כפולות).
דבר שני הוא עדיין נושא העברית בסקין. לא מצליח לגרום לזה להיות תקין. יש חלק מהתפריטים שכתובת תקין, אבל התאריך לא, בתת תפריט של TV לא תקין (כתוב תורדגההגדרותטלוויזיהההההההה) וככה גם במידע בעברית על סרטים וסדרות. גם כאן, עברתי על כל הפוסטים ולא הצלחתי לסדר את זה.

רעיונות יתקבלו בברכה.

אני אשים צילומי מסך שבוע הבא (חופש חופש חופש:):)) של הגדרות ה IR שעשיתי על מנת שהכל יעבוד ואת הקובץ CMD שמעלה ומוריד את ה MP.

חג עצמאות שמח לכולם.
מוטי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”