לינוקס על ps2
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש סיכוי שאתה מדבר על הPS3 ולא על הPS2?
כדברי קודמי - על הPS2 - לא נראה לי שזה שווה את ההשקעה.
לגבי הPS3 - כל עוד סוני לא נותנים להשתמש בכח הCELL - גם שם עדיף לא לגעת.
לגבי הPS3 - כל עוד סוני לא נותנים להשתמש בכח הCELL - גם שם עדיף לא לגעת.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לדעתי זה יעבוד רק על PS2 ישן. תצטרך להשיג לו את כרטיס הרשת שלו, כי רק בתוכו יש בקר לדיסק קשיח, ותצטרך להשיג דיסק קשיח IDE, כי באותה תקופה אף אחד לא חשב בכלל על SATA.
אחרי כל זה תצטרך להשיג את הדיסק התקנה של לינוקס ל PS2, ואחר כך יהיה לך מחשב עם לינוקס, עם 32 מגה זיכרון ו4 מגה זיכרון לכרטיס מסך. בשביל מה בדיוק אתה צריך את זה?
אחרי כל זה תצטרך להשיג את הדיסק התקנה של לינוקס ל PS2, ואחר כך יהיה לך מחשב עם לינוקס, עם 32 מגה זיכרון ו4 מגה זיכרון לכרטיס מסך. בשביל מה בדיוק אתה צריך את זה?
אני הבנתי שה-cell הוא דווקא די נגיש (במידה כזו או אחרת), עובדה שיש אוניברסיטאות שמשתמשות בכמה מכשירים עם לינוקס עליהם במקום מחשב על. הבעיה היא שהם חסמו לחלוטין את הגישה ליכולות המתקדמות של ה-RSX. בכל מקרה, ה-cell לא בנוי לשימושים יומיומיים של מחשב רגיל, חסרות לו כמה תכונות.Itay_Pollak כתב:יש סיכוי שאתה מדבר על הPS3 ולא על הPS2?
לגבי הPS3 - כל עוד סוני לא נותנים להשתמש בכח הCELL - גם שם עדיף לא לגעת....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש מצב שזה הRSX...
פשוט אני מכיר את זה כי רוצים לעשות בו שימוש שיהיה MYTH FRONTEND... אבל אי אפשר לעשות הרבה עם לינוקס במצב הנוכחי.
למה לך להפעיל לינוקס על PS2 ענתיקה?
פשוט אני מכיר את זה כי רוצים לעשות בו שימוש שיהיה MYTH FRONTEND... אבל אי אפשר לעשות הרבה עם לינוקס במצב הנוכחי.
למה לך להפעיל לינוקס על PS2 ענתיקה?