:הל: מסך 24" חדש מסמסונג

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[pressrelease]
מסך מחשב Full HD של SAMSUNG שובר שיאים בצריכת חשמל נמוכה

מסך 2494HS בגודל 23.6 אינץ' מצטרף
למגמה החדשה ביחס גובה רוחב 16:9 עם צריכת חשמל של עד 48W בפעילות

קבוצת חיון, נציגת SAMSUNG בישראל משיקה בישראל מסך LCD רחב ביחס 16:9 SyncMaster 2494HS עם תמיכה בפורמט Full HD. מדובר במסך ברוחב 23.6 אינץ' עם ניגודיות של 1:50,000, זמן תגובה של 5ms, רזולוצית HD מלאה של 1920x1080 ורמקולים סטריאופונים מובנים. במסך זה נשבר שיא חדש בצריכת חשמל נמוכה של 48W בפעילות מלאה ו- 1.5W בהמתנה. זהו הדגם השני המשווק בארץ ביחס 16:9 ובסמסונג מעריכים כי מסכי מחשב ביחס זה יהוו השנה 35% מסך מכירות מסכי המחשב בעולם.

המסך מותאם לעבודה הן כמסך מחשב והן כמסך לממירים והמפענחים של חברות התקשורת התומכים בחיבורHDMI . בנוסף, מתאים הרוחב החדש לעבודה משרדית, המאפשרת קבלת טבלאות בצורה מלאה ללא צורך בהזזת העכבר ימינה ושמאלה לקריאת נתונים. בזכות ממדיו החדשים של המסך אין צורך בהתאמת התמונה כדי ליהנות ממלוא רוחבו ללא שוליים מיותרים. במסך משולבת תוכנת Multi-Screen של סמסונג המאפשרת את חלוקתו בו זמנית לעד 9 חלקים לעבודה ותצוגה בו זמנית של מספר אפליקציות על גבי המסך

במסך משולבות טכנולוגיות ייחודיות ל-SAMSUNG בהן טכנולוגית MagicBright3 להתאמת כיוון בהירות המסך לעבודה עם קבצי טקסט, גלישה באינטרנט, יישומי וידאו ומשחקים. טכנולוגית MagicSpeed לזמן תגובה מהיר וקבלת תמונה ברורה וחדה מבלי להשאיר שובל גם בתנועות מהירות בסרטים ומשחקים. טכנולוגית Image Size לקבלת תמונה ללא עיוות והתאמתה לגודל המסך.

ל-Samsung SyncMaster 2494HS בגודל 23.6 אינץ', זוויות צפייה של 170/160 מעלות והוא כולל חיבור אנלוגי RGB, דיגיטלי DVI-HDMI עם HDCP ו-15pin D-SUB. את המסך ניתן להגביה ולהנמיך עד 10 ס"מ באופן ארגונומי המותאם לגובה המשתמש. בנוסף, ניתן להזיז את המסך ימינה ושמאלה עד לזוית של 45 מעלות. למסך ניתן לצרף זרוע מתכווננת להצבתו בהתאם להעדפות. המסך מגיע בצבע שחור מבריק ובמראה מעוגל ומותאם לעבודה עם Windows Vista.

מחיר מומלץ לצרכן: 1450 ש"ח, כולל מע"מ עם אחריות ושירות לשלוש שנים ע"י קבוצת חיון.

[/pressrelease]
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

אהבתי את ה "1:50,000"...

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

המחיר בהחלט תחרותי לגודל המסך הזה במיוחד מול ה 22" של dell עם פאנל e-IPS המדובר (זממתי עליו)

kobil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 631
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

נראה מוצר מעניין !

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

hunter22 כתב:המחיר בהחלט תחרותי לגודל המסך הזה במיוחד מול ה 22" של dell עם פאנל e-IPS המדובר (זממתי עליו)
...
אני משער שמכיוון שלא ציינו שום דבר בהודעה, בטח מדובר בפאנל TN בסאמסונג?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #6 

hunter22 כתב:המחיר בהחלט תחרותי לגודל המסך הזה במיוחד מול ה 22" של dell עם פאנל e-IPS המדובר (זממתי עליו)
...
אבל לא נראה שזו אותה איכות של פאנל
הבנתי שה IPS הוא פאנל מומלץ לעיבוד תמונה

remux
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

אם כבר מסך TN עדיף ללכת על אחד עם LED backlight לא? Power Consumption: 20W :roll:
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1231938930

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #8 

לרוב שימושי המחשב, לרבות גלישה תכנות ועיבוד תמלילים אין כל יתרון במסך 16:9. היתרון של מסך 16:9 גדול הוא שהוא יכול לשמש לצפיה בסרטים.
אני מעדיף 2 מסכי 19 3:4 מחוברים יחדיו. תענוג למתכנתים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #9 

יש עוד כמה יתרונות - בעיקר למי שמתעסק המון בגליונות Excel. החיסרון המרכזי של המסך הזה הוא בגימור המבריק והקריסטלי שלו. זה אולי נראה טוב בהדגמה אבל מעיק ברמות בעבודה שוטפת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”