האם כדאי עכשיו לעבור מהוט ליס??

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני מנוי להוט HD ומאוד מאוכזב מהאיכות הדל של הערוצים בהוט.

אין לי התחייבות להוט ואני יכול לעבור ליס.

האם כדאי לי עכשיו לעבור ליס?

הבנתי שחבילה עם ממיר מקס HD + שתים עשרה חבילות + ערוצי HD עולה 259 ש"ח בחודש ל 3 שנים. אם אני רוצה להוסיף ממיר נוסף רגיל + ערוץ ספורט 5 HD , כמה הכל אמור לעלות לי. אני מניח מאחר ואני אהיה לקוח חדש הם יוכלו להציע לי הצעות טובות....

תודה

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

ממיר נוסף רגיל בדר"כ מקבלים ללא תשלום נוסף, כמובן חשוב לברר. ערוץ ספורט 5 HD - אל תצפה להטבות. לא מכיר מישהו שקיבל את הערוץ הזה ללא תשלום (חוץ ממבצע הצטרפות ל- HD ב- yes במהלך חודש מרץ 2009). אם אתה מנוי על ערוצי GOLD ו- LIVE אז המחיר שלו "יורד" ל- 14.90 ש"ח בחודש. אל תשכח גם שאפשר לפתוח ולסגור את הערוץ הנ"ל לסירוגין, כלומר אם אין מה לראות בו אפשר לבקש להסירו. כל פתיחה שלו, אבל, היא למינימום 30 יום.

באופן כללי, לגבי המחיר - TOP רגיל (כלומר בלי ה- Max או MaxHD) עולה בדר"כ 245-250 ש"ח בחודש ללקוח קיים, כיום. אז אם אתה מקבל גם את ה- MaxHD ואת כל החבילות (לא כולל פרימיום, שזה למעשה 13 החבילות - 12 חבילות + חבילת הסרטים, שכחת לרשום) זה מחיר שווה.

מבחינת תכנים, נראה לי שאתה מכיר את דעתי. יש המון סדרות, המון סרטים (אני ראיתי כ- 150 סרטים ב- HD במהלך 16 החודשים שאני מנוי על ה- HD). סדרות אני רואה כל יום, עכשיו ב- 2 ערוצי הסדרות. והעלו עוד ערוץ ספורט ויעלו עוד אחד בקרוב. רק שכן, הם עדיין לא ב- DD 5.1.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”