זהירות בקניית טלויזיות\מסכים של XEROX ו PROVIEW

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
opher פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שמיובאים עיי SPRINT מחשבים.

אמנם מדובר בסחורה זולה ולפעמים משתלמת , הם מצהירים על אחריות ארוכת טווח במיוחד , אבל בפועל השירות מתחת לכל ביקורת.

לי אישית התקלקל מסך של XEROX באחריות לפני כחודש , לספרינט אין מעבדות אז הם מפנים אותך למעבדות פל , מסרתי את המסך ב 13/4 וחיכיתי לתשובה, אחרי 8 ימים החלטתי להתקשר ולברר מה קורא , במעבדות פל הגיעו למסקנות שאי אפשר לתקן את המוצר וליבואן אין חליפי, שאלתי אם יש הערכת זמנים אמרו שלא זה יכול לקחת הרבה מאד זמן.

מצאתי את הטלפון של היבואן התקשרתי ותפסתי את מנהלת שירות לקוחות , היא סיפרה לי שאין מסכים חליפיים והיא לא ממש יודעת מתי הם יחליפו לי את המוצר , היא מקווה שעוד 3שבועות אבל היא לא מוכנה להתחייב, אמרתי לה שאני לא מתעקש על מסך תואם כל מסך יספק אותי ואני לא יכול לחכות חודשים למסך מחשב אבל היא לא ממש התרגשה וטענה שאין להם שום מסך במלאי .... פאקינג יבואן שאין לו מסכים במלאי איפה שמעתם על דבר כזה.

ניסיתי היום להתקשר שוב אבל עד 10:00 הם לא עבדו , עד 15:00 הם היו עמוסים ולא יכלו לדבר ועכשיו המשרדים סגורים ועונה מזכירה אלקטרונית שיש מענה רק עד 16:30 :-) מדהים.

תחשבו פעמיים אם לקנות מיבואן חאפר , רוב הסיכויים שהזול יעלה לכם ביוקר.

אני אשמח לעצה איך להתנהל מול יבואן כזה ?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

פשוט בזיון (n)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #3 

opher כתב: אני אשמח לעצה איך להתנהל מול יבואן כזה ?
...
פשוט מאוד. בית משפט לתביעות קטנות.

אני לא מאמין שזה בכלל יגיע לתביעה, הם מיד יבינו שאתה לא משחק וייתנו לך מסך.
הצעה אישית: תרשום עם מי דיברת, מתי וסיכום שיחה!

בהצלחה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

א. תרשום לעצמך כל מה שהיה בצורה מסודרת.
ב. תעשה חיפוש באינטרנט - אם הם לא מוכרים עדיין מסכים - מה שאומר - שיש להם מסכים - אפילו יותר טוב - תתקשר ותבקש להזמין/לקנות מסך. - כמובן - הקלט את השיחה.
זה שלב א' - תודיע לנו איך זה הולך..

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”