חיבור יציאת אודיו אופטית למערכת עם כניסת אודיו קואקסיאלית?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אני לא מבין למה?
ל PS3 יש כבל שמוציא 3 RCA . ניתן להגדיר שאת השמע הוא יוציא בסטריאו דרך הכבלים האלו.
ל PS3 יש כבל שמוציא 3 RCA . ניתן להגדיר שאת השמע הוא יוציא בסטריאו דרך הכבלים האלו.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
דיי פשוט...
היציאה של ה 3 RCA שהיא בעצם יציאה אנלוגית (RCA צהוב לווידאו ו2 RCA אדום ולבן לאודיו סטאורופני) היא בעצם יציאה שנקראת 2.1 (הסברים טכניים לגבי מה זה אומר אני בטוח שתוכל למצוא פה בפורום...)
היציאה הקואקסיאלית והיציאה האופטית משדרות ב"פרוטוקול" 5.1 ואפילו יותר (7.1) בהתאם ליכולות המערכת המשדרת...
המערכת שלי (של BOSS) יכולה לקבל פיד של 5.1 בקואקס וה PS3 משדר לפחות את זה אם לא יותר אבל רק דרך האופטי...
אני צריך עוד להרחיב?
עדיין ממתין למושיע.... מישהו מכיר ממירים כאלה בארץ?
היציאה של ה 3 RCA שהיא בעצם יציאה אנלוגית (RCA צהוב לווידאו ו2 RCA אדום ולבן לאודיו סטאורופני) היא בעצם יציאה שנקראת 2.1 (הסברים טכניים לגבי מה זה אומר אני בטוח שתוכל למצוא פה בפורום...)
היציאה הקואקסיאלית והיציאה האופטית משדרות ב"פרוטוקול" 5.1 ואפילו יותר (7.1) בהתאם ליכולות המערכת המשדרת...
המערכת שלי (של BOSS) יכולה לקבל פיד של 5.1 בקואקס וה PS3 משדר לפחות את זה אם לא יותר אבל רק דרך האופטי...
אני צריך עוד להרחיב?
עדיין ממתין למושיע.... מישהו מכיר ממירים כאלה בארץ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
צודק, טעות שלי.RotemD כתב:דיי פשוט...
אני צריך עוד להרחיב?
עדיין ממתין למושיע.... מישהו מכיר ממירים כאלה בארץ?...
חשבתי שאתה רוצה להוציא רק סטריאו מה PS3.
פספסתי את המילה COAX
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש ב Connector Shop ב 250 שקל http://www.connectorshop.co.il/content/ ... ry/21/164/
בטח גם תוכל למצוא בזול יותר אם יש לך כוח לחפש.
בטח גם תוכל למצוא בזול יותר אם יש לך כוח לחפש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.