הקלטה דיגיטלית ב 7MC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
כמו שב-VMC לא ניתן, גם ב-7MC סביר מאוד להניח שלא ניתן.
ב-Windows 7 עצמו, לעומת זאת, עם SageTV/MediaPortal, יש סיכוי מאוד גבוה שכן.
ב-Windows 7 עצמו, לעומת זאת, עם SageTV/MediaPortal, יש סיכוי מאוד גבוה שכן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ויש סיכוי שגם לא. בחייכם, גרסת ה RC תשוחרר פומבית רק ב 5/5 ועוד ייתכנו שינויים במערכת אם ה OEM ילחצו חזק. אולי כדאי שאת כל השאלות האלו ישאלו אחרי השחרור הרישמי של Windows 7?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
djmarom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- שם מלא: מרום ג'רסי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
דרך אגב היום בא אלי טכנאי של יס להתקין לי עוד ממיר כדי שאני יוכל להקליט 2 תוכניות במקביל ב VMC אז הוא אמר לי שהוא היה בקורס של מיקרוסופט עם YES ושבעצם YES הוציאה את הכרטיס הכחם בשביל מיקרוסופט ככה ששידורים דיגיטלים יכולים לעבוד ב VMC אבל הוא אמר לי שרואים גרוע ושעדיף לעשות את זה עם 2 ממירים.
מישהו ניסה לעשות את זה ב VMC?
מישהו ניסה לעשות את זה ב VMC?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

??
אתה יכול להסביר שוב מה שהטכנאי אמר לך? על איזה כרטיס חכם מדובר? זה ששמים בממיר או כרטיס DVB-S למחשב?
אתה יכול להסביר שוב מה שהטכנאי אמר לך? על איזה כרטיס חכם מדובר? זה ששמים בממיר או כרטיס DVB-S למחשב?
-
djmarom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- שם מלא: מרום ג'רסי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הוא כנראה התכוון לכרטיס DVB-S כי הוא אמר שהיה קורס של מיקרוסופט ויס ביחד יס משתפת פעולה עם מיקרוסופט כידי לעשות הקלטה דיגיטלית ב VMC אבל לפי מה שהבנתי מהטכנאי זה לא עובד טוב ב VMC ועדיף לחבר ממיר.pixies כתב:??
אתה יכול להסביר שוב מה שהטכנאי אמר לך? על איזה כרטיס חכם מדובר? זה ששמים בממיר או כרטיס DVB-S למחשב?...
לפי מה שהבנתי מהפורום זה לא עובד בכלל ב-VMC רק ב-SageTV
אז מישהו שיודע יכול לתת תשובה אם זה עובד ב-VMC או לא, ואם כן איך זה עובד?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

היה איזה מיזם עם חברת VBOX הישראלית (יצרנית כרטיסי DVB-S), אבל עד כמה שידוע לי הוא נגנז. יכול להיות שאתה יודע משהו אחר?
מוזר לי שהוא אמר שהאיכות לא טובה, כי בפתרון של הקלטה דיגיטלית עם כרטיסי DVB-S האיכות בו מדהימה כמו ביס מקס HD עם נאמנות מוחלטת למקור ובלי העונש של קובץ מוצפן ומוגן. רק שזה ב-SageTV ולא ב-VMC/7MC.
מוזר לי שהוא אמר שהאיכות לא טובה, כי בפתרון של הקלטה דיגיטלית עם כרטיסי DVB-S האיכות בו מדהימה כמו ביס מקס HD עם נאמנות מוחלטת למקור ובלי העונש של קובץ מוצפן ומוגן. רק שזה ב-SageTV ולא ב-VMC/7MC.