מה אתם אומרים על PRISON BREAK בגרסאת UPSCALE ב-YES HD?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
היום ראיתי את הפרק גם ב-MKV וגם ב-UPSCALE שהם עשו ב-YES HD.
מה דעתכם?
מה דעתכם?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא ראיתי את הפרק ספציפית, אני אראה מחר, אבל באופן כללי ה- Upscale שהם מבצעים הוא טוב.
הסתכלתי לרגע והוא היה נראה טוב יותר ממה ששודר בשבוע שעבר ב- SD בלבד. זה לא HD (חסר החדות וכמות הפרטים), אבל התמונה נקייה יותר וברורה יותר.
מה שמרגיז אותי עכשיו, זה שבערוצים האלה, תמיד מופיע סימון HD בבאנר, למרות שזה לא HD ושהתצוגה תמיד 16:9, גם אם התמונה היא ב- 4:3 במקור - צריך שיסדרו את זה.
הכי חשוב, מה דעתך, עפר, לאור העובדה שראית בשתי גרסאות: HD ו- Upscale של yes ?
הסתכלתי לרגע והוא היה נראה טוב יותר ממה ששודר בשבוע שעבר ב- SD בלבד. זה לא HD (חסר החדות וכמות הפרטים), אבל התמונה נקייה יותר וברורה יותר.
מה שמרגיז אותי עכשיו, זה שבערוצים האלה, תמיד מופיע סימון HD בבאנר, למרות שזה לא HD ושהתצוגה תמיד 16:9, גם אם התמונה היא ב- 4:3 במקור - צריך שיסדרו את זה.
הכי חשוב, מה דעתך, עפר, לאור העובדה שראית בשתי גרסאות: HD ו- Upscale של yes ?
אני ראיתי הנמלטים היום בגרסת האפסקייל של יס ודווקא התפלאתי לטובה, רואים באופן ברור שזה לא 720P במקור
אבל זה עדיין שיפור ניכר משידור הSD!
גם לדעתי צריך להיות מצויין מתיי התוכן הוא HD ומתיי הוא אפסקיילד, למרות שניתן לראות את ההבדלים דיי בקלות.
מעניין באיזה אפסקיילר הם משתמשים? כי הוא עושה עבודה טובה יותר מהפיוניר קורו שלי על ערוצי הSD, ברור שלהם יש את העותק הדיגיטלי של התכנים באיכות טובה יותר ממה שהפיוניר מקבלת מהממיר בבית, אבל למה? למה הם דוחסים כל כך את הSD????
רוחב פס????
אם היינו מקבלים את התכנים של הSD באיכות שהם מזינים את האפסקיילרים שלהם היינו רואים ככה את שידורי הSD בכללותם ולא רק מה שמשודר ב"HD", האם אני טועה?
שורה תחתונה עדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה, ולכן אני שמח שיש עוד כמה תוכניות שאפשר לראות בכייף, אחרי תקופה של צפייה בHD הסטנדרטים עולים אחרי הכל
גם לדעתי צריך להיות מצויין מתיי התוכן הוא HD ומתיי הוא אפסקיילד, למרות שניתן לראות את ההבדלים דיי בקלות.
מעניין באיזה אפסקיילר הם משתמשים? כי הוא עושה עבודה טובה יותר מהפיוניר קורו שלי על ערוצי הSD, ברור שלהם יש את העותק הדיגיטלי של התכנים באיכות טובה יותר ממה שהפיוניר מקבלת מהממיר בבית, אבל למה? למה הם דוחסים כל כך את הSD????
רוחב פס????
אם היינו מקבלים את התכנים של הSD באיכות שהם מזינים את האפסקיילרים שלהם היינו רואים ככה את שידורי הSD בכללותם ולא רק מה שמשודר ב"HD", האם אני טועה?
שורה תחתונה עדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה, ולכן אני שמח שיש עוד כמה תוכניות שאפשר לראות בכייף, אחרי תקופה של צפייה בHD הסטנדרטים עולים אחרי הכל
-
oferlaor
- מנהל

ראיתי אתמול בערב שני פרקים ברצף: הפרק של השבוע שעבר אותו הורדתי מהניוז (DUMP של השידור המקורי 720P ב-ATSC, לא דחוס ב-MKV או משהו אלא קובץ TS המקורי בגודל 4 ג'יגה) והפרק של אתמול ששודר ב-YES HD.
ההבדלים בין השניים נראים לעין מהשניה הראשונה. נראה לי שבשלב הזה אני אמשיך להוריד את הפרקים הבאים מהניוז.
ההבדלים בין השניים נראים לעין מהשניה הראשונה. נראה לי שבשלב הזה אני אמשיך להוריד את הפרקים הבאים מהניוז.
-
oferlaor
- מנהל

mpogr,
דווקא מעניין אותי ההבדל בין גירסאת ה-MKV ליס.
אגב, אתמול ראיתי את פרק הסיכום של העונה עד כה של LOST ב-TS, ההבדל בין זה לבין ה-MKV הוא שמיים וארץ.
אגב, אתמול ראיתי את פרק הסיכום של העונה עד כה של LOST ב-TS, ההבדל בין זה לבין ה-MKV הוא שמיים וארץ.
זו בדיוק הסיבה שאני תמיד מעדיף להוריד קבצי TS מקוריים ולא MKV דחוסים. לרוב זה רק עניין של המתנה של יום-יומיים עד שה-TS מופיע בניוז. שווה לחכות!oferlaor כתב:mpogr,
אגב, אתמול ראיתי את פרק הסיכום של העונה עד כה של LOST ב-TS, ההבדל בין זה לבין ה-MKV הוא שמיים וארץ....
-
oferlaor
- מנהל

Rino,
לא טרחתי מעולם לבדוק איך הסדרה הזו (למרות שהייתי מכור לה כשהייתי ילד).
איך הגירסא החדשה?
איך הגירסא החדשה?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אני ממש אהבתי , גם את האיכות ואת העלילה ברוב המקרים למרות שאין פה הרבה תחכום...oferlaor כתב:Rino,
איך הגירסא החדשה?...
וכמובן יש שם את Sarah השחקנית המדהימה
http://www.imdb.com/name/nm1495350/
גם KIT מתנהג יותר כבן אדם מאשר כמחשב..
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הבעייה שבטורנטים רגילים כמעט ואין TS, אלא רק MKV.sam22 כתב:עפר,
אני מסכים
מאז שהתחלנו להוריד MKV (של סדרות) התחלנו להתפשר...
-
oferlaor
- מנהל

BigDragoon,
גם ב-USENET צריך להיות מחובר היטב בשביל לדעת איפה ה-TS יושבים...
גם ב-USENET צריך להיות מחובר היטב בשביל לדעת איפה ה-TS יושבים...
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

Boaz,
במקרה זה, ALANiS היה נחמד.
לא כולם נחמדים. לאחרונה למשל LOST משתמש בשיטה די פשוטה ל-OBFUSCATION.
אם אתה רוצה לראות כמה תכנים אתה מפספס בגלל OBFUSCATION, נסה לחפש
[left]c-[/left]
במקרה זה, ALANiS היה נחמד.
לא כולם נחמדים. לאחרונה למשל LOST משתמש בשיטה די פשוטה ל-OBFUSCATION.
אם אתה רוצה לראות כמה תכנים אתה מפספס בגלל OBFUSCATION, נסה לחפש
[left]c-[/left]