שאלה על Pioneer HTZ363

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
lior8613 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
קניתי את המערכת הנ"ל (דיוידי שהוא גם מגבר עם רמקולים).
כל הרמקולים עובדים (עשיתי בדיקה דרך השלט)
אבל כשאני רואה טלוויזיה לפעמים שומעים רק את הקדמי הימני ולפעמים את שני הקדמיים אבל רוב הזמן לא את האחוריים.
האם זה קשור לשידורים או שצריך לשנות משהו בהגדרות ?
אגב, יש מין רמקול כזה קטן שמתחבר למערכת ואמורים לשים אותו איפה שיושבים שיכוון הכל לבד - זה באמת עושה משהו או לא?

תודה מראש לכל העונים !
שבוע טוב !

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

ככל שאני מכיר את המערכות האלו, ניתן לשמוע ב-5 רמקולים רק כאשר שומעים מקור דיגיטלי דרך הDVD, ולא משום מקור חיצוני אחר...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 479#792479

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

בהחלט תשים את המיקרופון - הוא אמור לכייל לך את המערכת בהתאם למרחקים ולאקוסטיקה

אמור להיות כפתור SOUND או AUDIO - או אולי בתפריטים איפשהו - כך שתוכל לשנות את העיבוד אודיו - כי במצב הרגיל - מכיוון שאני משער שאתה מחובר בשני RCA (אדום ולבן) אז האודיו המתקבל הוא סטריאו בלבד.

lior8613 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
קיבל תודות: 0

עוד שאלה

שליחה #4 

יש לבחור בין כל מיני מצבי סראונד שם:
MOVIE,MUSIC,DOLBY,AUTO,STEREO
עדיף שזה יהיה על AUTO ? או משהו אחר ?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

אידיאלית - על AUTO
אבל זה בדיוק מה שאתה צריך לשנות כשאתה רוצה לשמוע יס בסראונד - תשחק עם זה תראה מה נשמע לך הכי טוב

maccabi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

מצטער לבשר לך אבל אנחנו טבענו באותה הספינה.
כל הערוצים שמשודרים היום בטלויזיה הם סטריאו 2.1 גם עלי עבדו ואמרו שה יס מקס הוא DOLBY DIGITAL ואפשר לשמוע 5 רמקולים - שטויות לא רק שאי אפשר לשמוע ב5.1 גם הדויידי מגבר שיש ברשותך ( גם לי יש אותו) לא יודע לעשות פעולה של מגבר אורגינל יש משהו ברוב המגברים שיודע לעשות סראונד מדומה כזה( לא יודע אם הגדרתי נכון את המילה) שבעצם אתה שומע מכל ה5 אבל בעיקרון השידורים הם סטריאו 2.1 ולא תוכל לשמוע אלא אם כן תחליף מגבר שיודע לעשות את הסראונד מדומה הזה.

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

maccabi כתב:מצטער לבשר לך אבל אנחנו טבענו באותה הספינה.
כל הערוצים שמשודרים היום בטלויזיה הם סטריאו 2.1 גם עלי עבדו ואמרו שה יס מקס הוא DOLBY DIGITAL ואפשר לשמוע 5 רמקולים - שטויות לא רק שאי אפשר לשמוע ב5.1 גם הדויידי מגבר שיש ברשותך ( גם לי יש אותו) לא יודע לעשות פעולה של מגבר אורגינל יש משהו ברוב המגברים שיודע לעשות סראונד מדומה כזה( לא יודע אם הגדרתי נכון את המילה) שבעצם אתה שומע מכל ה5 אבל בעיקרון השידורים הם סטריאו 2.1 ולא תוכל לשמוע אלא אם כן תחליף מגבר שיודע לעשות את הסראונד מדומה הזה.
...
זה בדיוק מה שגיליתי אצל חבר קרוב שרכש מכשיר מסוג זה, מאז אני מקפיד להזהיר פה מעל גבי הפורום כל אחד לגביי המערכות האלו ( האמת שחשבתי שזה סוג של תקלה בהתחלה, לא האמנתי שדבר כזה פשוט לא יהיה במערכת הזו..)(n)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 479#792479

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”