ניקוי חלקי המחשב
פירוק מחשב נייד זה קצת הרבה יותר מסובך מפירוק מחשב נייח
זה דורש חוש טכני מפותח אחרת תישאר עם הרבה ברגים(חלקים ? ) מיותרים שתרכיב אותו בחזרה
לגבי חידוש הביצועים , קודם תפרמט את המחשב ורק אז תחשוב על פתרון אחר .
כי מחשב שלא פורמט כמה שנים טובות הביצועים שלו נחלשים תלוי כמה *** הותקן עליו
זה דורש חוש טכני מפותח אחרת תישאר עם הרבה ברגים(חלקים ? ) מיותרים שתרכיב אותו בחזרה
לגבי חידוש הביצועים , קודם תפרמט את המחשב ורק אז תחשוב על פתרון אחר .
כי מחשב שלא פורמט כמה שנים טובות הביצועים שלו נחלשים תלוי כמה *** הותקן עליו
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לדיון הזה
אבל אם המחשב בן שנתיים, יכול להיות שהוא עדיין באחריות. פירוק שלו עלול להסיר את האחריות ולכן הייתי ממליץ לך לקחת אותו למעבדה מוסמכת שיפרקו בה את המחשב וינקו את האבק. זה לא אמור לעלות לך הרבה מאחר וזה לא כרוך ביותר מרבע שעה (גג) של עבודה, לא כרוך בהחלפת ציוד וכו' (ויש מעבדות שמספקות את השירות הזה בחינם כדי לזכות בנאמנות שלך כלקוח).
בלי קשר לזה, אני חייב להגיד לך שבכלל לא בטוח שירידה בביצועים במחשב שלך נגרמת כתוצאה מאבק. יכולות להיות המון סיבות לכך כמו ריבוי תוכניות הצורכות המון משאבי מערכת שפועלות ברקע וכו', ולכן לפעמים ניקוי נדרש של המחשב הוא לא בהכרח ניקוי פיזי של החומרה למרות שגם זה מומלץ.
בלי קשר לזה, אני חייב להגיד לך שבכלל לא בטוח שירידה בביצועים במחשב שלך נגרמת כתוצאה מאבק. יכולות להיות המון סיבות לכך כמו ריבוי תוכניות הצורכות המון משאבי מערכת שפועלות ברקע וכו', ולכן לפעמים ניקוי נדרש של המחשב הוא לא בהכרח ניקוי פיזי של החומרה למרות שגם זה מומלץ.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם