ניקוי חלקי המחשב

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
baroramir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, יש לי נייד של ASUS בן שנתיים והייתי רוצה לדעת האם כדאי לי לפרק אותו קצת כדי לנקות טיפה את המאוורר או לנקות משהו אחר כדי שהביצועים שלו יהיו מהירים יותר ובכלל האם כדאי לטפל במחשב בצורה כלשהי אחת לכמה זמן?

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #2 

פירוק מחשב נייד זה קצת הרבה יותר מסובך מפירוק מחשב נייח
זה דורש חוש טכני מפותח אחרת תישאר עם הרבה ברגים(חלקים ? ) מיותרים שתרכיב אותו בחזרה :)
לגבי חידוש הביצועים , קודם תפרמט את המחשב ורק אז תחשוב על פתרון אחר .
כי מחשב שלא פורמט כמה שנים טובות הביצועים שלו נחלשים תלוי כמה *** הותקן עליו

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #3 

כדאי מאד לנקות את המאוורר. בשאר לא לגעת!

YossiFogel
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לדיון הזה

שליחה #4 

אבל אם המחשב בן שנתיים, יכול להיות שהוא עדיין באחריות. פירוק שלו עלול להסיר את האחריות ולכן הייתי ממליץ לך לקחת אותו למעבדה מוסמכת שיפרקו בה את המחשב וינקו את האבק. זה לא אמור לעלות לך הרבה מאחר וזה לא כרוך ביותר מרבע שעה (גג) של עבודה, לא כרוך בהחלפת ציוד וכו' (ויש מעבדות שמספקות את השירות הזה בחינם כדי לזכות בנאמנות שלך כלקוח).

בלי קשר לזה, אני חייב להגיד לך שבכלל לא בטוח שירידה בביצועים במחשב שלך נגרמת כתוצאה מאבק. יכולות להיות המון סיבות לכך כמו ריבוי תוכניות הצורכות המון משאבי מערכת שפועלות ברקע וכו', ולכן לפעמים ניקוי נדרש של המחשב הוא לא בהכרח ניקוי פיזי של החומרה למרות שגם זה מומלץ.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”