חיבור קדם מגבר חיצוני לרסיבר ימאה
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
מה ז''א ? לא במלוא האפקט כי אין לי סראונד אחוריים זו הכוונה שלך ? אבל מבחינת מידע כל המידע עובר כולו לסראונד צדדים?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
בדיוק
זה כמו שאצלי אני עובד על THX
אני לא יכול לקבל THX ULTRA ע ד שלא אחבר 7.1
זה כמו שאצלי אני עובד על THX
אני לא יכול לקבל THX ULTRA ע ד שלא אחבר 7.1
- bossgt6
- חבר מביא חבר

מה זה משנה בכלל? אני חשבתי שעם רסיבר ישן {עם כניסות 5.1 אנאלוגיות} אין אפשרות בכלל לשמוע את הפורמטים החדשים , מה שאתה אומר לי שזה כן אפשרי אבל במקום שהסאונד ייצא לי אחרי הראש הוא יצא לי מהצדדיים , אני מקבל את כל המידע רק בפיזור אחר = הפיזור הרגיל שהיה נהוג עד כה , אז מה זה כל הסיפור של פורמטים חדשים סאונד חדש ברזולציה גבוהה אתה יכול להסביר כי אני כבר לא מבין ?
חשבתי שאם לא בא לי לרכוש זוג אחוריים , אז רסיבר חדש כולל HDMI יקבל את הנתונים במלואם מהבלו ריי למשל ויעשה לי דאון מיקס ל 5.1 אז במקום לשמוע בפיזור של 7 אני אשמע פיזור של 5 רמקולים , עכשיו אתה אומר שלא צריך בכלל רסיבר חדש ואני אשמע את הפורמטים החדשים גם עם הישן ??? אז מה כל הדיבורים על איכות סאונד חדש ברזולציה גבוהה וזה ליגה אחרת וכו'.......???
חשבתי שאם לא בא לי לרכוש זוג אחוריים , אז רסיבר חדש כולל HDMI יקבל את הנתונים במלואם מהבלו ריי למשל ויעשה לי דאון מיקס ל 5.1 אז במקום לשמוע בפיזור של 7 אני אשמע פיזור של 5 רמקולים , עכשיו אתה אומר שלא צריך בכלל רסיבר חדש ואני אשמע את הפורמטים החדשים גם עם הישן ??? אז מה כל הדיבורים על איכות סאונד חדש ברזולציה גבוהה וזה ליגה אחרת וכו'.......???
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אדיקט מה ? התאדת לי פתאום מהשרשור ? אין קול ואין עונה
בוס
אתה מתברבר
כל רסיוור שיש לו כניסות אנאלוגיות כגון
MULLTI CHANEL IN
EXTERNAL DECODER
יכול גם יכול לקבל פיענוח של נגן אל הכניסות האנאלוגיות הללו
כולל הפורמטים החדשים!
לא כולל רזולוציה!!
את התמונה תקבל או ישירות מהנגן למסך(HDMI )
או בקומפפוננט מהרסיוור למסך
לגבי מספר הרמקוליפ
כל המרבה הרי זה משובח!
עוד מעט תרצה לשמוע אותם בסטריאו
מהטרנזיזסטור במרפסת!....
אתה חייב לתת קונפיגורציה של 7.1
או לפחות 5.1 עם DOWN MIX
יש?...
אתה מתברבר
כל רסיוור שיש לו כניסות אנאלוגיות כגון
MULLTI CHANEL IN
EXTERNAL DECODER
יכול גם יכול לקבל פיענוח של נגן אל הכניסות האנאלוגיות הללו
כולל הפורמטים החדשים!
לא כולל רזולוציה!!
את התמונה תקבל או ישירות מהנגן למסך(HDMI )
או בקומפפוננט מהרסיוור למסך
לגבי מספר הרמקוליפ
כל המרבה הרי זה משובח!
עוד מעט תרצה לשמוע אותם בסטריאו
מהטרנזיזסטור במרפסת!....
אתה חייב לתת קונפיגורציה של 7.1
או לפחות 5.1 עם DOWN MIX
יש?...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

על התמונה לא דברתי בכלל זה ברור לי .
אלא על שימוש במונח רזולוצית סאונד גבוהה , אמור לי ברסיבר שלך יש כניסות אנאלוגיות כנ''ל?
אלא על שימוש במונח רזולוצית סאונד גבוהה , אמור לי ברסיבר שלך יש כניסות אנאלוגיות כנ''ל?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אז אם כך אני לא מבין למה אז בשרשור המפורסם שלך ישבת להתנגח עם כולם ולנסות להצטדק על זה שלא רכשת LX 70 כביכול עקב היתרון שלו בהשמעת פורמטים חדשים,כשלמעשה גם שלך יכול להשמיע אותם ?
הוויכוח לא היה שלי...
אנשים התווכחו פה בפורום לגבי יכולת הרסיוור הזה להתמודד עם רסיוורים חדשים שמוציאים את הפורמטים החדשים בHDMI
לעומת פורמט של DTS למשל...
זה מול זה
אך בשביל שהרסיוור שלי ינגן פורמטים חדשים
הוא פשוט צריך להיות מחובר לנגן שיודע לפענח(במקום הרסיוור)את הפורמטים החדשים ולהוציא אותם אנאלוגית אל הרסיוור שלי!
אנשים התווכחו פה בפורום לגבי יכולת הרסיוור הזה להתמודד עם רסיוורים חדשים שמוציאים את הפורמטים החדשים בHDMI
לעומת פורמט של DTS למשל...
זה מול זה
אך בשביל שהרסיוור שלי ינגן פורמטים חדשים
הוא פשוט צריך להיות מחובר לנגן שיודע לפענח(במקום הרסיוור)את הפורמטים החדשים ולהוציא אותם אנאלוגית אל הרסיוור שלי!
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ואני לתומי חשבתי שרסיברים ללא HDMI {דור ישן } וכו'...אינם בעלי יכולת השמעת הפורמטים החדשים ......ולכן החברה פה רצים לרכוש רסיברים חדשים
אז טוב לדעת שגם הרסיבר שלי שהוא מתקופת אנטיוכוס בעקרון יכול לנגן את הפורמטים החדשים בעלי
"שיודעים להשמיע את הפורמטים החדשים "...
אז טוב לדעת שגם הרסיבר שלי שהוא מתקופת אנטיוכוס בעקרון יכול לנגן את הפורמטים החדשים בעלי
......."רזולוציית הסאונד הגבוה"...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לרונן
חבר ותיק
סליחה ידידי אבל אתה צודק , ואני טעיתי בגדול , ואני לא מדבר על השרשור הזה , אלא על שרשור דומה מלפני יומיים שלושה ששם כתבת את אותם דברים פחות או יותר , ואני לגמרי חשבתי אחרת

חבר ותיק
סליחה ידידי אבל אתה צודק , ואני טעיתי בגדול , ואני לא מדבר על השרשור הזה , אלא על שרשור דומה מלפני יומיים שלושה ששם כתבת את אותם דברים פחות או יותר , ואני לגמרי חשבתי אחרת